Cabinet coctail

manosr1

RetroN00b
Joined
21 Ιαν 2014
Μηνύματα
11
Αντιδράσεις
0
καλησπερα σε ολους.μια και νεος εδω ειπα να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου.πριν κατι μηνες ειχα πει σε εναν φιλο μου οτι θελω να φτιαξω μια καμπινα για παλια παιχνιδια του 80.του αρεσε σαν ιδεα γιατι θα επαιζε και αυτος μιας και μεγαλωσαμε με αυτα.το θεμα ειχε μεινει στο ντουλαπι λογο κοστους.ενα ωραιο πρωι με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει να ερθει για καφε(δεν μενει και κοντα, μαγουλα.) του λεω ελα.μετα απο καμια ωρα ερχεται σπιτι μου και μου λεει ελα λιγο εξω.οταν πηγα εξω εμεινα :eek: .μια κοιταζα αυτον μια το αυτοκινητο.δεν πιστευα στα ματια μου με αυτο που εβλεπα.και να φωτιζει το προσωπο μου σαν μικρου παιδιου :) .μια καμπινα coctail.εμεινα να το κοιταζω σαν χαζος.τον ρωταω που την βρηκε και μου λεει, πηγε να φτιαξει ενα αυτοκινητο σε μια αποθηκη και την ειχαν ετοιμη για πεταμα γιατι τους επιανε τον χωρο. βαζουμε την καμπινα στην αυλη,καθως η σκονη που ειχε πανω ηταν σαν λασπη και 2 κιλα ποιο βαρια.αφου την καθαριζουμε να φυγουν τα πολλα,λεμε να δουμε και τα μεσα της.αμ δεεεε.δεν ειχαμε τα κλειδια και το καπακι ηταν κλειστο.τι κανουμε τωρα λεω.περνουμε τα μεγαλα μεσα.τρυπανι και τρυπαμε τον αφαλο σιγα σιγα.μετα απο καμια ωρα ανοιγει επιτελους το καπακι.το θεαμα που ειδα ηταν το κατι αλλο.απο βιδες(οχι δικες του) μεχρι και στουπια ειχαν μεσα,και αρκετα καλωδια κομμενα χωρις να ξερεις που πηγαινουν γιατι τα ξηλωσας οπως οπως :cry: .(να πω οτι ως χομπυ μου αρεσει να ασχολουμε με τα ηλεκτρονικα)αλλα παντα με ασφαλεια και μεχρι εκει που μπορω να κανω κατι.αφου τα εχω βγαλει ολα εξω και αρχιζω το καθαρισμα της καμπινας.πλακετες,οθονες.μοχλους κτλ.αρχιζω να τα βαζω παλι μεσα.ηρθε η ωρα να δουμε τι δουλευει και τι οχι.με βοηθεια απο το ιντερνετ,κατι ο γαμπρος μου τα καταφεραμε.το βαζουμε στην μπριζα και ανοιγουμε τον διακοπτη.και ως εκ θαυματος ακουμε ηχο και βλεπουμε την οθονη να αναβει :p .μεχρι εκεινη την ωρα δεν ξεραμε αν δουλευει και τι παιχνιδη ειχε μεσα,μιας και ειχε 4 μοχλους.2 πανω και δυο στο πλαι.λεγαμε οτι μπορει να ηταν το (Space Invaders Trimline)γιατι η καμπινα ειναι taito.ελα ομως που καναμε λαθος και οι 3 μας.ηταν το Ms pacman :D .το παιχνιδη που αγαπησαν πολυ απο μας.να πω επισης πως αλλαξα ολους τους πυκνωτες( 45-50 )γιατι ηταν φουσκωμενη και σκασμενη καποιοι απο αυτους,και αλλαξα και τα timer λογο ταλαιπωριας οταν ηθελαν να κανουν ρυθμισεις για οθονη κτλ,μπηκαν καινουργιες κλειδαριες,και φτιαξαμε τον κερματοδεκτη να παιρνει 0,50 cents.ενα μεγαλω ευχαριστω στον φιλο μου(20 χρονια)που κανουμε παρεα.και ενα ευχαριστω σε εσας που μοιραστηκα μαζι σας την ιστορια μου γιατι καπου ηθελα να την πω. Προβολή συνημμένου 97652Προβολή συνημμένου 97654Προβολή συνημμένου 97655Προβολή συνημμένου 97657
 
Φιλε μου να την χαιρεσαι και καλοπαικτη.Πραγματικα εξαιρετικο κομματι και προσωπικα την συγκεκριμενη δεν την εχω δει πουθενα και μαλιστα με την ξυλινη επενδυση και το Taito ειναι ολα τα λεφτα και στα ματια μου φανταζει οχι απλα ρετρο αλλα ΚΑΡΑρετρο :D

Και παλι καλοπαικτη και σε ευχομαι να την φτιαξεις οπως την θες και να την λιωσεις απο το πολυ παιχνιδι.
 
Μεγάλεεεεε! Σε σουπερ κατάσταση!
 
Φιλε μου, επεσες απο την Ακροπολη και βρηκες και πορτοφολι!

Αυτο - δειχνει να - ειναι ενα ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ TAITO coctail table!!!

Κρατα το, προσεξε το, και τσεκαρε και online (οπως μπορεις, αν μπορεις να βρεις) την αξια του.
 
GregoryGR είπε:
Φιλε μου, επεσες απο την Ακροπολη και βρηκες και πορτοφολι!
Μονο?

Μιλαμε εκανε ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο

και προσγειωθηκε σωος και ορθιος!!! :D

Απιστευτο ευρημα...πραγματικα!!!!! :eek:

Καλοριζικο και καλοπαιχτο!!!! :thumbup:
 
Φοβερός ο φίλος σου και φοβερό το coctail table. Εύχομαι να τη λιώσεις στο παιχνίδι :)
 
Πολύ καλό κομμάτι. Πάντα τέτοια! Είδα voltage 110V και προς στιγμήν φοβήθηκα μην γίνει καμία στραβή με τα 220V που έχουμε στην Ελλάδα αλλά μάλλον δεν τέθηκε θέμα. Καλόπαικτη.
 
BOOOING! Πρωινιάτικο σοκ!

Μεγειές φίλε μου. Εκπληκτικό κομμάτι...
 
Τελεια καλο λιωσιμο
 
johnny19818 είπε:
Πολύ καλό κομμάτι. Πάντα τέτοια! Είδα voltage 110V και προς στιγμήν φοβήθηκα μην γίνει καμία στραβή με τα 220V που έχουμε στην Ελλάδα αλλά μάλλον δεν τέθηκε θέμα. Καλόπαικτη.
Κι εγώ αναρρωτήθηκα προς στιγμήν, αλλα μετά σκέφτηκα ότι σίγουρα θα είχε γίνει μετατροπή του τροφοδοτικού σε 220 ή ότι μπορεί να έχει το μετασχηματιστή μεσα στην καμπίνα. Μαλιστα στη 2η φωτό στα δεξιά της καμπίνας βλέπω κάτι που ενδεχομένως να είναι μετασχηματιστής.
 
σας ευχαριστω ολους.ειχε γινει η αλλαγη του μετασχημστιστη στα 220/240.το εχω λιωσει λεμε.καποια στιγμη θα αλλαξω μοχλο μονο, γιατι δεν ειναι και αξιοπιστος. DSC01427.jpg και εδω το μηχανημα σε λειτουργια. (3 μερες δουλεια και 25 ευρω ανταλακτικα) #)

DSC01420.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα