Carl Barks ή Don Rosa?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krem13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Carl Barks ή Don Rosa?

• Carl Barks

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Don Rosa

Ψηφοφορίες: 0 0,0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0
Medicine Hat Show And Shine

Bathroom Medicine Cabinet Hinge Hardware , zovirax drug It is also offered in a 5% topical cream, 25mg/mL intravenous injection, as well as a 3% ophthalmic ointment so that every patient will have a option that will suit their needs as well as their. http://400mccowan.com/ - buy acyclovir online

Στην παγκόσμια δημοσκόπηση οι 12 πρώτες είναι του Μπαρκς! Αυτό κάτι πρέπει να λέει για τον φίλο σας τον Ρόζα! Όσο για τους δικούς μου φίλους, τους Ιταλούς, δεν έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά το 99,5% των ιστοριών τους τουλάχιστον! Άρα άνισος ανταγωνισμός!

Για την ιστορία, λοιπόν, πρώτο είναι το Χαμένοι στις Άνδεις, που εμένα δε μ' αρέσει, αλλά φαίνεται συγκινεί ακόμα τους Αμερικάνους η σκηνή που οι Μονοτόνιοι τραγουδάνε την Ντίξιλαντ!... Άμα δεν έχεις Μεγαλέξανδρο συγκινείσαι με την Ντίξιλαντ!..

Ας προσθέσω ακόμα ότι μεγάλες βαθμολογίες παίρνει και ένας άλλος Αμερικάνος "αγαπημένος" του ΚΟΜΙΞ, ο Φλόϋντ Γκότφερτσον! Έχει γράψει το Ο Μίκυ συναντά το Μαύρο Φάντασμα καθώς και άλλες ιστορίες σε στριπάκια για εφημερίδες την δεκαετία του 1930, όπως το Χαμένος Στο Έρημο Νησί ( σενάριο Γουόλτ Ντίσνεϋ) και άλλα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ανασκαφή,

μια ερώτηση προς αυτούς που το έχουν ψάξει (αρκετά) παραπάνω,υπάρχει κάποιος,νέος προφανώς,δημιουργός που να έχει παρόμοιο στυλ εικονογράφησης με τον Ρόσα ή να έχει γράψει ιστορίες που να συμβαίνουν μέσα στο "επίσημο" timeline (να βασίζονται δηλαδή σε στοιχεία που παρουσιάζονται εκεί,όχι να είναι μέρος του βίου και πολιτείας) που δημιούργησε ο Μπαρκς ή ιδανικότερα και τα δύο; ρωτάω γιατί ολοκληρώνοντας πρόσφατα το διάβασμα του συνολικού έργου του Ρόσα και αν και έχω μέλλον όσο αφορά τον Μπαρκς με έπιασε μία ψιλοκατάθλιψη στη σκέψη ότι με την απόσυρση του Ρόσα μπορεί να τελείωσε αυτό το timeline :( .

Πίσω
Μπλουζα