Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν μοιραζει καλυτερα τις ιδιες τις σειρες λεω εγω.......sunset89 είπε:Την Κυριακή 13/12 το Έθνος θα μοιράσει σε ειδική έκδοση, επιλεγμένα τραγούδια από soundtracks σειρών του Μεγκα από τα 20 χρόνια.. Θα ολοκληρωθεί σε 3 Κυριακές. όσοι πιστοί δεν τα έχετε, σπεύσατε!![]()
Ερώτηση προς αυτούς που αγόρασαν τη συλλογή:thebest20 είπε:τα τραγούδια που περιέχει η συλλογή με τα soundtracks.
Φυσικά δε λείπει το εκπληκτικό ΝΟ1 τραγούδι της Πολυκατοικίας,από τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη!Στο δεύτερο cd υπάρχει και το τραγούδι από τις Τρεις Χάριτες,ενώ στο τρίτο cd υπάρχει και μια νέα ηχογράφηση του κομματιού "Δυο Μέρες Μόνο",αυτή τη φορά από τους Emigre!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!thebest20 είπε:Στο πρώτο cd πάντως είναι αυθεντικές εκτελέσεις όπως υπήρχαν τα τραγούδια στους δίσκους που κυκλοφόρησαν!Απλά είναι remastered!
Η ενορχηστρωση του μουσικου θεματος των Χαριτων ειναι διαφορετικη. Την βρηκα φρικτη!thebest20 είπε:Πήρε κανένας το 2ο cd από τα Soundtracks του Mega?Μπορεί να βαλει στο youtube τα ορχηστρικά από 10 μικρούς μήτσους και 3 χάριτες?
thebest20 είπε:Κανένα youtube link για να ακούσουμε τη νέα ενορχήστρωση των Τριών Χαρίτων?
thebest20 είπε:Πήρε κανένας το 2ο cd από τα Soundtracks του Mega?Μπορεί να βαλει στο youtube τα ορχηστρικά από 10 μικρούς μήτσους και 3 χάριτες?
thebest20 είπε:Ήθελα να ακούσω ολόκληρη τη μουσική του "Είμαστε στον Αέρα" και των Χαρίτων!Μπορώ να έχω youtube links?Του Λαζόπουλου τελικά το βρήκα ολόκληρο!
thebest20, σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να ζητάς copyrighted υλικό να ανέβει σε site και μάλιστα κατ' εξακολούθηση! Αυτή η πρακτική είναι αντίθετη με τους κανονισμούς του forum μας! Και στο κάτω-κάτω της γραφής, αν τόσο πολύ "καίγεσαι" να βρεις τα τραγούδια του CD, απευθύνσου σε παρακαλώ στο "ΕΘΝΟΣ". Το κόστος της απόκτησης της εφημερίδας δεν είναι απαγορευτικό!thebest20 είπε:Το σhμερινό δε μ'άρεσε ιδιαίτερα!To κομμάτι της σειράς ολόκληρο υπάρχει περίπτωση να το ακούσω κάπου στο youtube?