Αν σας είχα στο σινεμά δίπλα μου, πίστεψέ με, θα σας είχε κοπεί κάθε διάθεση για χαβαλέ.f2bnp είπε:Άθλια ήταν. Την είδα με παρέα ευτυχώς και κοροϊδεύαμε τις σκηνές παράλληλα!Χάλια η ταινία πραγματικά. Θα πω περισσότερα άλλη στιγμή.
έτσι μπράβο, ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να δει κάποιος τέτοια ταινία... για διασκέδαση είναι , όχι για να το δείχνουν στα σχολείαpooky(1) είπε:[...]Την ταινία θα τη δω σήμερα παρέα με πίτσα γίγας και μπύρες, μαζί με τη γυναίκα. Δεν θα τη δω σαν ιστορικό ντοκουμέντο, αν ήθελα κάτι τέτοιο θα έβαζα Discovery. Θα την αντιμετωπίσω σαν το "2012" δυο ώρες παρά κάτι εντυπωσιακών εφέ και τίποτε άλλο.
Aardvark είπε:Γιατιιι;;; αμα δειχνει τιποτα καλο να παμε να το δουμε!!!
με ολιγη απο αρχαιοτητα ,Aardvark είπε:τιποτα καλο
Μα και μεις για αυτό είχαμε πάει να την δούμε, εφφέ και μάχες.pooky(1) είπε:Την ταινία θα τη δω σήμερα παρέα με πίτσα γίγας και μπύρες, μαζί με τη γυναίκα. Δεν θα τη δω σαν ιστορικό ντοκουμέντο, αν ήθελα κάτι τέτοιο θα έβαζα Discovery. Θα την αντιμετωπίσω σαν το "2012" δυο ώρες παρά κάτι εντυπωσιακών εφέ και τίποτε άλλο.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!! Σπίτι μου θα τη δω. Σινεμά = 9 + 9 (εισιτήρια) +10 (ποπ κορν της πλάκας) + 15 (πάρκινγκ γιατί διαφορετικά είναι 300άρα παράνομο παρκάρισμα) = 43 ευράκια.f2bnp είπε:Μα και μεις για αυτό είχαμε πάει να την δούμε, εφφέ και μάχες. Μας απογοήτευσε τελείως! Καλή διασκέδαση, θα βρω το σινεμά που θα πας με την παρέα μου να σε πρίξω χαχαχαχα
3 ευρω ειναι το παρκινγκ, τουλαχιστον στο Ρεντη που παω εγω.pooky(1) είπε:Έχω μείνει σε εποχές Village για το parking.
Δεν με ενδιαφέρει κινητό και το Matiz μου στο δρόμο δεν το αφήνω.
Aν ηταν η Καζαμπλανκα θα επρεπε να μου ΔΩΣΟΥΝ 131. Αριστουργημα ξε αριστουργημα εγω την βαριεμαι αυτη την ταινιαpooky(1) είπε:31; Ούτε 1!!!!!!!!!!!!
Δεν σου βάζω και το χρόνο αλλά και τη βενζίνη που θα χαλάσεις!!!!!!!!!!! Τουλάχιστον να ήταν καμία "Καζαμπλάνκα" να δώσω 131....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!