COMMANDO arcade pcb

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας geoanas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με το ψέκασμα θα είναι OK...αν θέλεις την ρίχνεις κι ένα φύσημα και είσαι κομπλέ :D

Με την παραλαβή των νέων σου arcade boards, περιμένω να ανοίξεις θέμα ;) Πολύ γουστάρω τέτοια θέματα :thumb:

geoanas είπε:
Με το ψέκασμα θα είναι OK...αν θέλεις την ρίχνεις κι ένα φύσημα και είσαι κομπλέ :D Με την παραλαβή των νέων σου arcade boards, περιμένω να ανοίξεις θέμα ;) Πολύ γουστάρω τέτοια θέματα :thumb:
Μπορω να ανοίξω και με αυτές που έχω ήδη! Εκτός απο εσένα δεν ξέρω άλλον στην Ελλάδα πάντως που να ασχολείται με arcade πλακέτες!

Μην το λες αυτό ! :D

Σύντομα θα ανακαλύψεις πολλούς...απλά κρύβονται επιμελώς !LOL! :D

Έχεις αποκλειστικά πλακέτες ή και άλλης μορφής arcade hardware? Το δικό μου hardware και software περιλαμβάνει Neo Geo, Taito, CPS και άλλα. Θα ανοίξω ένα thread για arcade PCBs και γενικά οποιασδήποτε μορφής arcade, νέο και παλιό.

Σόρρυ για το οφ τόπικ αλλά βλέποντας την τεράστια πλακέτα με τα δεκάδες ολοκληρωμένα επάνω πραγματικά καταλαβαίνω τι εννοούσαν τα περιοδικά της εποχής όταν έλεγαν ότι είναι δύσκολο οι προγραμματιστές να χωρέσουν τέτοια παιχνίδια σε κασσέτες όπως του SNES,Mega Drive. Είναι σαν να κάνεις ένα σούπερ zip όλων αυτών των ολοκληρωμένων σε ένα, άντε 2 τσιπάκια. Είναι πραγματικά άθλος.

BTW θέλω κι εγώ να δω το τόπικ με τις νέες παραλαβές του φίλου από πάνω.

Θα φτιαχτεί ένα τοπικ για όλους που ασχολούνται με real arcade hardware and software.

Έχω κι εγώ αρκετό arcade hardware (4 NeoGeo,CPS, Sega ST-V, 60 in 1 etc,etc ...), με αυτά είχα ξεκινήσει την retro συλογή μου από πολύ παλιά, όταν ασχολούμασταν με το MAME και το emulation...

Για τα έργα και ημέρες μου, μπορείς να με ψάξεις στο Google (με το nickname μου : geoanas) ή στο Youtube (στο κανάλι μου).

Μια από αυτές είναι και το "Arcade Paddle Battle" (Allied Leisures, 1973), πιστή αντιγραφή του "Atari Pong" και αυτές τις μέρες πρέπει να εκτίθεται στο NOESIS Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της έκθεσης " ComputeRevolution "

To arcade collecting / restoring / hacking .....είναι πολύ εθιστικό... το άτιμο ! :D

ΥΓ. Θέλω κι εγώ να δω topic με την συλογάρα και τις νέες σου παραλαβές ! (Βασίλης να υποθέσω το όνομα σου ? ;) )...αρκετά βγήκαμε εδώ...offtopic :D

Έχω κι εγώ αρκετό arcade hardware (4 NeoGeo,CPS, Sega ST-V, 60 in 1 etc,etc ...), με αυτά είχα ξεκινήσει την retro συλογή μου από πολύ παλιά, όταν ασχολούμασταν με το MAME και το emulation...

Για τα έργα και ημέρες μου, μπορείς να με ψάξεις στο Google (με το nickname μου : geoanas) ή στο Youtube (στο κανάλι μου).

Μια από αυτές είναι και το "Arcade Paddle Battle" (Allied Leisures, 1973), πιστή αντιγραφή του "Atari Pong" και αυτές τις μέρες πρέπει να εκτίθεται στο NOESIS Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της έκθεσης " ComputeRevolution "

To arcade collecting / restoring / hacking .....είναι πολύ εθιστικό... το άτιμο ! :D

ΥΓ. Θέλω κι εγώ να δω topic με την συλογάρα και τις νέες σου παραλαβές ! (Βασίλης να υποθέσω το όνομα σου ? ;) )...αρκετά βγήκαμε εδώ...offtopic :D

Πίσω
Μπλουζα