Computer για όλους 28 - Σεπτέμβριος 1985

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.792
Αντιδράσεις
4.275
Σκανάρισμα: Cauldron

Αριθμός σελίδων: 217

Μέγεθος Αρχείου: 41,3 ΜΒ

 
Ένα τεύχος με έμφαση σε IBM συμβατούς (Commodore PC 10, Tandy 1000), ακόμη Amstrad 8256, Apricot Portable, η αγορά Η/Υ της Θεσσαλονίκης :flower: και στα διεθνή νέα ανακοινώνεται η Amiga 1000....

Απολαύστε 217 σελίδες...
 
Βρε Cauldron τι ευχαριστεις? :D Εμεις πρεπει να σε ευχαριστησουμε!!

Ωραιος bro!!
 
Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά!πάντα τέτοια!
 
Wally είπε:
Βρε Cauldron τι ευχαριστεις? :D Εμεις πρεπει να σε ευχαριστησουμε!!
Ωραιος bro!!
Να βρουν οι admins τρόπο τα thanks να μεταφέρονται στο ανάλογο άτομο και να μην τα παίρνει ο Wally. Είναι κομματάκι άδικο. :p

Μέχρι να συμβεί αυτό, εγώ θα πω "ευχαριστώ" μόνο στο thread.

Cauldron, ευχαριστούμε!
 
To εχουμε ψαξει.Δυστυχως δεν γινεται...(ουτε καν μεταφορα!)

Απλα μην δινετε τζαμπα thanx διοτι μεγαλωνει και ακαλαισθητα το πρωτο ποστ
 
Nαι καντε remove ολα τα thanks,δεν τα θελει ο Wally. :p

Ωραιος ο Cauldron,παντα τετοια. :thumbup:
 
Mα έτσι κι αλλιώς,τα "thanks" βρε παιδιά δε λένε και κάτι,εδώ που τα λέμε !

Δηλαδή αν ο φίλος cauldron δε (μπορεί να) πάρει "thanks" για την προσπάθειά του,πάλι δεν του αναγνωρίζουμε την προσφορά ;

Οότε και να μείνουν και να φύγουν,νομίζω δεν υπάρχει καμία διαφορά...
 
Μάνο θα διαφωνήσω.

Σαφώς και "λέει κάτι" να πάρεις μερικά thanks (και απαντήσεις) σε thread ή project που το έχεις δουλέψει πολύ.

Δεν λέω ότι σε άλλη περίπτωση δεν αναγνωρίζεται ο κόπος, αλλά όσο να'ναι είναι το κατιτίς επιπλέον που σε κάνει να αισθάνεσαι πιό όμορφα. Ότι δηλαδή αναγνωρίζεται και εμπράκτως η δουλειά που έχεις ρίξει, όχι μόνο σε ένα αόριστο θεωρητικό επίπεδο.

Φυσικά αυτό είναι δική μου άποψη και ο φίλος cauldron μπορεί να είναι πιό αλτρουιστής από εμένα και πραγματικά να μην του καίγεται καρφάκι, αλλά τουλάχιστον είναι καλό που ξέρουμε ότι το είχαν σκεφτεί οι admins το θέμα των thanks, έστω και αν δεν κατάφεραν να δώσουν λύση.
 
217 σελίδες!!! Χαρά στο κουράγιο σου cauldron! Ευχαριστούμε! :)
 
Δεν καταλαβαινω γιατι πιασαμε το θεμα των "θανξ" αντι να μιλαμε για τη προσπαθεια του Cauldron και το περιεχομενο του περιοδικου.

Τα thanx μπηκαν για να γλυτωσουμε μερικα ευχαριστω και οχι ως παρασημα ή μπιμπελο ματαιοδοξιας. Οποιος το βλεπει ετσι,την εχει παρεξηγησει σφοδρα τη φαση.

Ο καθε φιλος που προσφερει την ωρα του,τον κοπο του και πολλες φορες το ιδιο το περιοδικο του ικανοποιειται,πιστευω,διαβαζοντας ομορφα και δικαια σχολια.

Το οτι μπαινει το ονομα του στο Portal του χωρου (κατι που δεν γινεται ευρεως και παντου) ειναι το μονο αλλα και το ελαχιστοτερο που μπορουμε να κανουμε.

Δεν υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας - εχω απευθυνθει στον συγγραφεα του hack.

To ρημαδι thanx-feature μπηκε επειδη ζητηθηκε απο διαφορα παιδια και θα αφαιρεθει (αν συμφωνησουν και οι αλλοι 3 συμμοριτες) μεσα στην εβδομαδα.

Τωρα...πισω στο εξαιρετικο αυτο τευχος
 
Wally είπε:
Τα thanx μπηκαν για να γλυτωσουμε μερικα ευχαριστω και οχι ως παρασημα ή μπιμπελο ματαιοδοξιας.
Τελευταίο σχόλιό μου πάνω στο θέμα και δε θα (υπάρχει λόγος να ) επανέλθω:Μόνο και μόνο γι' αυτό που αναφέρεις,νομίζω ότι θα είναι πολύ καλύτερα να μείνουν.

Φυσικά,την ίδια στιγμή,αποδέχομαι και κατανοώ πλήρως και τα γραφόμενα του Maddog...
 
Παιδιά το ζήτημα των thanx εμένα δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα, αν και καλό θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος μεταφοράς. Αλλά έτσι κι αλλιώς τα thanx μπορεί να τα δεχτεί κάποιος για οποιοδήποτε άλλο post που δημοσιεύει και δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα περιοδικό. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει αυτός ο χώρος (GRM) όπου μαζευτήκαμε εμείς οι ρετρομανείς που καταλαβαινόμαστε, μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και μιλάμε για Amstrad και Spectrum και διαβάζουμε Pixel την ώρα που κάποιοι άλλοι θα τα θεωρούσαν όλα αυτά αστεία. Το καλύτερο thanx είναι όταν καταλαβαίνεις ότι αυτό που διέσωσες από αποθήκες και υπόγεια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για αρκετούς ανθρώπους εκεί έξω είτε είναι περιοδικό είται υπολογιστής.

Ειρήνη ημίν.
 
Παιδια εκατσα εχτες τη νυχτα (μαζι με καποιες νυφες του Δρακουλα - δυστυχως η τυπισα απο το Underworld με εστησε :) ) και εφαγα, ενα ενα, ολα τα THANX που ειχαν δωθει στους uploaders των διαφορων προσφορων των φιλων του RetromaniaX.

Ισως να μου εχουν ξεφυγει καποια. Οπου εντοπισετε αλλα,plz ενημερωστε με με PM

Ετσι δεν θα χρειαστει να καταργηθει το Thanx feature ;)
 
@cauldron

Thanks ! Merci ! Ευχαριστούμε !...Σπουδαία δουλειά !
 
@cauldron

Thanks ! Merci ! Ευχαριστούμε !...Σπουδαία δουλειά !
 
Πολυ καλη δουλεια, να εισαι καλα.Thanks!
 
Πίσω
Μπλουζα