Μα νομίζω ότι πουλάει και ένα PC τώρα "ελαφρώς μεταχειρισμένο"telonio είπε:Ο τύπος που τον είχε προφανώς του είχε αλλάξει τα φώτα. Θα ήταν νευρικό παληκάρι όπως γράφει και ο Akmakas! !
Μα νομίζω ότι πουλάει και ένα PC τώρα "ελαφρώς μεταχειρισμένο"telonio είπε:Ο τύπος που τον είχε προφανώς του είχε αλλάξει τα φώτα. Θα ήταν νευρικό παληκάρι όπως γράφει και ο Akmakas! !
Φοβάμαι όμως ότι θα βρίσκει περισσότερες φορές τα καλάμια των αντιπάλων από τη μπάλαtelonio είπε:Χάθηκε ο κόσμος να βγει έξω να παίξει λίγο μπάλα;
Akmakas μια χαρά είναι το posts σου. Απλά μετακόμισε....akmakas είπε:Ρε μηπως ειναι στημενο....Το μυνημα αυτο θα σβηστει αργοτερα γιατι ειναι εκτος θεματος απλα γελαστε με τα χαλια μου χε χε
Ok Akmaka οτι πεις! Καμία αντίρριση!akmakas είπε:Το καταχαρηκα.......Γιαυτο μην με εκνευριζετε....
![]()
![]()
![]()
Φίλος μου (καπνιστής) όταν έχανε σε κάποιο παιχνίδι είχε τη «συνήθεια» να καίει το monitor του με αναπτήρα στην κάτω άκρη του. Οπότε μετά από καιρό το monitor του έδειχνε μαύρο και βαθουλομένο στην κάτω του επιφάνειαAA+ είπε:Μα καλά κανείς δεν βάραγε τα μόνιτορ ;;; μόνο εγώ;![]()
Κάποτε λέγανε οι οθόνες των PCs ήταν πορτοκαλι για να ηρεμούνε. Μάλλον κανένας μας δεν είχε PC ε;Alucard είπε:Το τί ξύλο είχαν φάει τα Joysticks στον Commodore μου δεν περιγράφεται. Από το να αχρηστεύω το επάνω fire του Quickshot 2 με κατακόρυφες γροθιές, μέχρι το να πατάω στο έδαφος το fire του Pac-man joystick επειδή στο Exolon δεν δούλεψε την κατάλληλη στιγμή και με έφαγαν λάχανο οι εξωγήινοι. :grindteeth: Βλέπετε το να χτυπήσεις το πληκτρολόγιο του Commodore τότε ήταν επίφοβο λόγω του ότι ο επεξεργαστής του αν δεν κάνω λάθος βρίσκονταν εκεί.
Επίσης το παλιό μου PC μοιάζει πλέον σαν τρακαρισμένο αυτοκίνητο μιας και οι κλωτσιές μου στο tower έχουν βάλει τα μεταλλικά φύλλα «μέσα».
Φίλος μου (καπνιστής) όταν έχανε σε κάποιο παιχνίδι είχε τη «συνήθεια» να καίει το monitor του με αναπτήρα στην κάτω άκρη του. Οπότε μετά από καιρό το monitor του έδειχνε μαύρο και βαθουλομένο στην κάτω του επιφάνεια(Αυτά είναι βασανιστήρια και fetishes. Ποίος μίλησε απλά για μαστίγια;;;; )