Γιατι δεν ποσταρεις την αρχαια σωστη φωτογραφια?Haros είπε:
Τη θυμάστε την κοπελιά; Ίσως να την έχετε δεί περισσότερες φορές με την κόκκινη στολή
Δεν ήθελα να βοηθήσω δίνοντας το όνομαSONIC είπε:Γιατι δεν ποσταρεις την αρχαια σωστη φωτογραφια?
Πουκ και ολοι οι Nintendomaniacs ρηξτε μια ματια στις υπερτατες δημοπρασιες αλλα με προσοχη μην παθετε τιποτα!!!pooky(1) είπε:SONIC παιδί μου, παίρνεις μεταπτυχιακό με άριστα 11 στο θέμα!
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!
Εμενα παλι μου αρεσει το avatar σου!!!Haros είπε:Δεν ήθελα να βοηθήσω δίνοντας το όνομα
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η ξανθιά version της αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ κάποια καλή εικόνα :xm:
.... απορώ πως βρέθηκες κάτω από τη φούστα της για αυτό το πλάνο βρε μπαγάσα...SONIC είπε:[deadpics]
Δηλαδή εννοείς ότι οι άλλες με τα μακριά αυτιά είναι του γούστου σου;;;; Και εκείνη με το ράμφος;;;;SONIC είπε:Cybel (αυτήν την έβαλα για να συμπληρωθεί το καστ διότι οι κένταυροι δεν ειναι του γούστου μου)
Εννοείτε!!! πες μου ότι δεν σου αρέσει η Basanda,η Masqurin, η Grace και η Eldar και θα φρικάρω!!!!Maddog είπε:Δηλαδή εννοείς ότι οι άλλες με τα μακριά αυτιά είναι του γούστου σου;;;; Και εκείνη με το ράμφος;;;;OMG...
Δεν είναι και το πιο ωραίο σκίτσο τους αλλά ο φίλτατος Haros μπήκε στο νόημα. :dribble:Haros είπε:Cammy και Chun Li
[deadpics]
... για τους SF fans...