COPS

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Playmolover
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Playmolover

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
173
θυμάται κανείς μια σειρά που την έλεγαν COPS; Στα Ελληνικά δεν θυμάμαι πως την είχαν μεταφράσει. Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από την σειρά πέραν του ότι πρωταγωνιστούσαν 2 cops. Θυμάμαι όμως τα σιδερότυπα και τα αυτοκόλητα που έβαζε το μπλοκ και ότι όλα τα πιτσιρίκια τότε γυρνάγαμε στις αλάνες παίζοντας και φωνάζοντας "Αστυνομία Πόλεως" ή κάτι τέτοιο.

Playmolover είπε:
θυμάται κανείς μια σειρά που την έλεγαν COPS; Στα Ελληνικά δεν θυμάμαι πως την είχαν μεταφράσει. Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από την σειρά πέραν του ότι πρωταγωνιστούσαν 2 cops. Θυμάμαι όμως τα σιδερότυπα και τα αυτοκόλητα που έβαζε το μπλοκ και ότι όλα τα πιτσιρίκια τότε γυρνάγαμε στις αλάνες παίζοντας και φωνάζοντας "Αστυνομία Πόλεως" ή κάτι τέτοιο.
Στο COPS δεν παίζαν "δύο cops".

Ήταν αληθινά πλάνα από τηλεοπτικά συνεργεία που βγαίναν περιπολία με αληθινούς αστυνομικούς.

Συνεπώς σε κάθε περιπολία ήταν διαφορετικοί "πρωταγωνιστές".

Εκτός αν το μπέρδεψες με το CHIPS ("Περιπολικά σε δράση").

Δεν θυμάμαι καθόλου. Είναι ζήτημα αν ήμουν 7 χρονών τότε γιατί το έχω σαν ανάμνηση από το παλιό σπίτι που μέναμε με την παλιά τεράστια ασπρόμαυρη τηλεόραση.

Μάλλον εννοείς το CHIPS.

Υπάρχει σχετικό thread.

Μαλλον αυτο εννοει ο φιλος επαιζε το 1990 στο RTL kai the childrens channel και το 1991 επαιξε στον αντεννα.

Το COPS το έβλεπα κι εγώ το 1991 στον ΑΝΤΕΝΝΑ κάθε Πέμπτη απόγευμα.

Ηταν από τα αγαπημένα μου ώσπου το βαρέθηκα κάποια στιγμή γιατί οι ιστορίες του ήταν σχεδόν πανομοιότυπες.

Ευχαριστώ που μου το θυμίσατε παιδιά.

Πίσω
Μπλουζα