Critters (1986)

perlastar

RetroJunkie™
Joined
30 Αύγ 2013
Μηνύματα
2.077
Αντιδράσεις
1.080
Όταν εξωγήινα πλάσματα δραπετεύουν από μία φυλακή ενός αστεροειδή και καταλήγουν στη γη, κάνουν άνω κάτω τη ζωή σε μία μικρή πόλη, καθώς είναι πλάσματα αιμοβόρα και πολύ επικίνδυνα. Δύο κυνηγοί στέλνονται από το διάστημα με σκοπό να τους πιάσουν.

Horror-comedy με πρωταγωνίστρια την Dee Wallace, αντιπροσωπευτική των αμέτρητων χιουμοριστικών, αιμοβόρων ταινιών που έβγαιναν στα 80's. Παρ'όλα αυτά ο τρόμος δίνεται σε γερές δόσεις, και υπάρχουν αρκετές τρομακτικές στιγμές με αυτά τα πλασματάκια που από τη μία έχουν κάτι το χαριτωμένο καθώς μοιάζουν με μικρά, γούνινα μπαλάκια, από την άλλη όμως έχουν κοφτερά δόντια ικανά να σε μακελέψουν αστραπιαία όπως τα πιράνχας, και γενικά έχουν μεγάλη λαχτάρα για να καταβροχθίζουν σάρκες. Πρόκειται και για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Stephen Herek, ο οποίος, έχει αρνηθεί το ότι τα Critters έχουν εμπνευστεί από τα Gremlins που είχαν βγει δύο χρόνια πριν, ισχυριζόμενος ότι το σενάριο είχε γραφτεί πολύ πριν την παραγωγή των Gremlins. Ακολούθησαν τα σίκουελς: Critters 2: The Main Course (1988), Critters 3 (1991), Critters 4 (1992).



 
γλυκυτατο το τερατακι της εικονας!!!!

:biglaugh:

οι ταινιες θριλερ/τρομου δεν ειναι πολύ του γουστου μου...
 
Από τις αγαπημένες μου ταινίες το Critters. Πάντως δεν θα την χαρακτήριζα και ταινία τρόμου. A ναι, αν βλέπεις ταινίες τρόμου από τα 10 τα Critters θα σε τρομάξουν; Από όσο θυμάμαι και το δεύτερο μέρος δεν ήταν άσχημο.

Aπό το soundtrack το Power of the night. Αρκετά δυνατό.


edit: Πολύ πιασάρικο το Τhey eat so fast. You won't have time to scream, αγαπημένο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nα ήμουνα 5 η 6 χρόνων όταν τα πρωτοείδα στο βίντεο, στο δωμάτιο των θείων μου.Βλέπετε, οι γονείς μου με κάναν σε μικρή ηλικία και μάλλον δεν είχαν αίσθηση τι έκαναν.(έλα μωρέ, μικρό παιδί είναι, δε καταλαβαίνει).Θυμάμαι πως  όταν τελείωσε και γυρνάγαμε σπίτι με τα πόδια, κοίταγα προσεχτικά απο μακρυά κάτω απο τα αυτοκίνητα μη τυχών και είναι κάποιο απο κάτω.Δε θα ξέχναγα ποτέ εκείνο το καλοκαίρι.Όταν μάλιστα είδα και το δεύτερο μέρος(ναι, οι γονείς κάνανε το ίδιο λάθος) κατουριόμουνα τα βράδια και δε πήγαινα στη τουαλέτα γιατί φοβόμουνα πως κάποιο θα ήταν κάτω απο το κρεββάτι μου.(ξέρετε...απο τη χαρακτηριστική σκηνή με το πόδι του παιδιού που κρεμόταν απο το κρεββάτι)
 
Υπεροχα νεα για τον πραγματικο πρωταγωνιστη των 80s οσον αφορα τα τερατακια ποια Gremlins τωρα και να χαμε να λεγαμε.Critters και τα μυαλα στο μπλεντερ :headbangdude:
 
Πίσω
Μπλουζα