Currently playing…

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Omenforever

RetroMasteR
Αντιδράσεις
1.516
Ανοίγω αυτό το thread για να λέμε τα παιχνίδια με τα οποία ασχολούμαστε κάθε φορά και να ανταλλάζουμε απόψεις και προτάσεις. Εννοείται ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ημερομηνία κυκλοφορίας των παιχνιδιών, αλλά ούτε και στο σύστημα που τα παίζουμε.

Εγώ τώρα που τελείωσα με το “Extraction Point” προσπαθώ να κάνω το “Broken Sword 4” να τρέξει στην ATI μου. Στο μεταξύ καίγομαι με “Stronghold Legends”.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δω το νέο “Splinter Cell”(αν και δεν έχω ακούσει καλά λόγια) και το “Medieval II: Total War”.

Ξεκινάμε λοιπόν έχουμε και λέμε:

Windows XP:

- Oblivion...... (I will never stop playing.....)

- Neverwinter Nights II.

- Unreal Tournament 2004.... (waiting for 2007.....)

- Colin macRae 4......

- Half Life II.....

- DOOM I...

- DOOM II...

- Hexen...

και φυσικά on the Cube

- Super Mario Sunshine.

- Super Mario Cart.

- Pikmin.

Hoping to get a 360 in a month's time all depends on Wally.......

GOW is the best of the best babes!!!!!!!!

GAMING IS MY LIFE........So I look at my life as a game.......

Gears και για πολλοστη φορα Lords of Midnight(που το χωρεσε ολο αυτο σε 48kb ο θεουλης - δεσμευομαι για ενα αφιερωμα στον Singleton)

Φιλτατε Omenforever

WARNING-ACHTUNG-ΠΡΟΣΟΧΗ

To Splinter4 υποστηριζει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τις εξης καρτες γραφικων

*Supported Video Cards at Time of Release

ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900

Μπορει να εχεις ενα αψογο τουμπανο για μηχανημα και να μην μπορεις να το παιξεις λογω του οτι τρεχει μονο με Shader 3.0

Απαρεδεκτη η UBIsoft...με λιγα λογια σε αναγκαζουν (αν θες να το παιξεις φυσικα) να αγορασεις καρτουλα...

Οπως ελεγε και ο Προεδρος Λεβεντης "οι Αλητες"

Ειναι παντως απολαυστικο.....(και με καλυτερο σεναριο απο οτι τα προηγουμενα)

To 3D Σκάκι στα Vista (μιαμ!).

Shadowdancer2501 είπε:
Φιλτατε Omenforever
WARNING-ACHTUNG-ΠΡΟΣΟΧΗ

To Splinter4 υποστηριζει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τις εξης καρτες γραφικων

*Supported Video Cards at Time of Release

ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900

Μπορει να εχεις ενα αψογο τουμπανο για μηχανημα και να μην μπορεις να το παιξεις λογω του οτι τρεχει μονο με Shader 3.0

Απαρεδεκτη η UBIsoft...με λιγα λογια σε αναγκαζουν (αν θες να το παιξεις φυσικα) να αγορασεις καρτουλα...

Οπως ελεγε και ο Προεδρος Λεβεντης "οι Αλητες"
Ωχ… με 9800pro είμαι. Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.

Οπότε θα χρειαστεί να περιμένω το νέο PC.(Happy New Year…)

Απαράδεκτο πάντως…

Δυστυχως ΤΙΠΟΤΑ αλλα μολις βρω χρονο θελω να ασχοληθω με το Secret Files:Tunguska

Επειδή ψιλοβαριέμαι τα πολλά ψαξίματα τελευταίως, παράτησα προσωρινά (για καμμια δεκαρια μέρες :P ) τα adventures και τα RTS και παίζω Live for Speed και Pro Evolution 6.

Πολυ ωραιο φαινεται .. παντως ειναι εμπορικο..buy a licence :biglaugh:

Δεκάδες παιχνίδια στο κινητό μου...

ΝΑΙ, δυστυχώς αυτή την περίοδο μόνο όταν μετακινούμαι με τις συγκοινωνίες μπορώ να ασχοληθώ με gaming... οπότε, εάν δείτε στο Metro κάποιον πορωμένο με ένα W550i που δεν ξεκολάει το βλέμα του από αυτό, μάλλον αυτός θα είμαι εγώ...

(Το τελευταίο παιχνίδι σε PC ήταν το Outrun 2006 C2C και σε κονσόλα τα Under Defeat / Ikaruga / Bust A Move 4 - classic)

Wings της Cinemaware (έχω λιώσει) στην αθάνατη Amiga 500. Γουστάρω τρελά να βλέπω το λαμπάκι της αναβοσβήνει και να ακούω το γουργουρητό του drive καθώς φορτώνει το παιχνίδι. Το δε Wings απλά άψογο! Ακόμα και τωρα, μετα απο τόσα χρόνια δεν το έχω βαρεθεί. Ναι το ξέρω πως έχουν βγεί απείρως καλύτερα μηχανήματα για παιχνίδια αλλά εγω με τα παλιά την βρίσκω. Είμαι άρρωστος...

Πίσω
Μπλουζα