Currently playing…

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Wings...ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ!!!!!

Δεν είσαι άρρωστος φίλε μου. Εμείς έχουμε ξεφύγει από τον ίσιο δρόμο.

Σε καταννοώ απόλυτα. Να διαβάζει το πρώτο track, να βγαίνει το intro του crack, LMB και μετά ο μαγικός ήχος του drive....

RESPECT

Σκοπευω συντομα επισης να ξαναπαιξω τo............Prince of Persia 2:The shadow and the flame!!!

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!

lol :biglaugh:

Arduinna είπε:
Ποιός κερδίζει?Άσε με να μαντέψω...H Microsoft! :diablotin:

OK. Μαζί με τον Aeon παίζουμε Prince of Persia 3: The Two Thrones. (Δηλ. ο Aeon γκρεμοτσακίζεται δεξιά και αριστερά χειριζόμενος τον Prince κι εγώ του λέω ποια στροφή να πάρει, και αν κάνει λάθος και σκοτωθεί, τον βρίζω κιόλας :diablotin: )

Πάλι μαζί με τον Aeon, μέχρι πριν από δύο βδομάδες παίζαμε το Barrow Hill. Πολύ καλό adventure που θύμισε παλιότερες εποχές. Σε αυτήν την περίπτωση ο Aeon είχε και πάλι τον χειρισμό κι εγώ έλυνα γρίφους (που όμως δεν ήταν και τόσο δύσκολοι). Σε άλλες πάλι περιπτώσεις τους λύναμε και μαζί. Δυστυχώς το Barrow Hill το τελειώσαμε σε 3 μόνο μέρες.

Για να παίζω μόνη στο pc μου, επέλεξα ένα παλιότερο adventure, το Thief 2: The Metal Age. Επίσης, ένα καλό σύγχρονο strategy το Blitzkrieg 2, μόνο που είναι φοβερά δύσκολο σε σχέση με το Blitzkrieg 1.

Μωρέ τι παιχνιδιάρικο ζευγάρι είστε εσείς!Ζηλεύωωωω...Είναι φοβερό το συναίσθημα του multiplaying...Έστω και τάβλι βρε αδερφε... :)

Arduinna & telamonas είστε για ένα Atlantik;

manos426f είπε:
Σκοπευω συντομα επισης να ξαναπαιξω τo............Prince of Persia 2:The shadow and the flame!!!
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!
Τι είπες τώρα… :thumb:

Δεν είναι φοβερή η στιγμή όταν μετά από ένα τεράστιο άλμα, ο Prince βρίσκεται στη ράχη του μαρμαρωμένου αλόγου, το οποίο μετά ζωντανεύει; :cool:

Barrow Hill.. Ξεκίνησα να το παίζω πριν από καμιά βδομάδα.Το πήρα για καινούριο αλλά μου φάνηκε στα γραφικά και στο χειρισμό ότι είναι αρκετά παλιό,,Anyway..Είναι καλό?

Omenforever είπε:
Τι είπες τώρα… :thumb:
Δεν είναι φοβερή η στιγμή όταν μετά από ένα τεράστιο άλμα, ο Prince βρίσκεται στη ράχη του μαρμαρωμένου αλόγου, το οποίο μετά ζωντανεύει; :cool:
Το ξερεις οτι σε αυτο ακριβως το σημειο ειχα κολλησει για 2 μερες....;;;;

Φοβερη σκηνη οντως και φοβερη η χαρα μου οταν το βρηκα και ξεκολλησα!!!

Το Prince of Persia 2:The shadow and the flame το έπαιξα δυο φορές...

Και στις δυο μου κόλισε σε μια μεγάλη αίθουσα με πόρτες..

Έτσι το παράτησα...........

Σου κολλησε/παγωσε το παιχνιδι εννοεις η εσυ κολλησες και δεν ηξερες τι επρεπε να κανεις..;;

Έχει φάση. Αλλά να δεις όταν τσακωνόμαστε ποιος θα πρωτοπαίξει στο Xbox - όταν χτίζουμε διαφορετικούς χαρακτήρες σε κάποιο παιχνίδια και έχουμε και σοβαρό ανταγωνισμό- εκεί δεν είναι αστείο. :rolleyes:

Arduinna είπε:
Μωρέ τι παιχνιδιάρικο ζευγάρι είστε εσείς!Ζηλεύωωωω...Είναι φοβερό το συναίσθημα του multiplaying...Έστω και τάβλι βρε αδερφε... :)

Baldur's Gate II.

Κάτι πιό ποιοτικό και ήσυχο.....

Just warming up and waiting for STALKER......

manos426f είπε:
Σου κολλησε/παγωσε το παιχνιδι εννοεις η εσυ κολλησες και δεν ηξερες τι επρεπε να κανεις..;;
Άκυρο manos426f Μπερδεύτηκα...Εγώ μιλούσα για το πρώτο 3D Prince of persia.....:rolleyes:

ΣΚ, έλιωσα μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας Tennis 2K2 στο Dreamcast.

Απίστευτο κόλλημα. Το χειρότερο από όλα είναι ότι στην πραγματικότητα,

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το τέννις, δεν το αντέχω βρε αδελφέ. Λες να αλλάξω τώρα;

ambu_dare είπε:
ΣΚ, έλιωσα μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας Tennis 2K2 στο Dreamcast.
Εγώ πάλι όλη την Κυριακή έλιωσα το Ikaruga και το Daytona 2001....

BTW ότι παιχνίδι υπάρχει στο Dreamcast είναι κόλλημα!

Daytona 2001 το θυμάμαι...πολύ πόρωση..Το έπαιζα μαζί με το Indy Car series

και το F1 GP Microprose 1,2,3,4..Το δε 4 το παίζω και τώρα..Τι κρίμα που μας άφησε η εταιρία!!!

Πίσω
Μπλουζα