Cyberpunk 2077

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.790
Αντιδράσεις
1.727
Ίσως το πρώτο αληθινό ΝextGen game 4k, ray-traced, με μεγάλο texture detail, χορταστικό open world experience, λεπτομερή ιστορία, Keanu Reaves κλπ...7 χρόνια στα σκαριά από την CD Projekt Red και όλα δείχνουν ότι πρόκειται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο pop culture των '20s. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσει τη φήμη του Witcher 3, αλλά τα πρώτα δείγματα φαντάζουν εντυπωσιακά.

Μερικά από τα τελευταία teaser trailers για ορεκτικό:



 
Θεέ μου είναι σαν αληθινό.....

Αυτή τη φράση την λέω από τότε που πρωτοέπαιξα tomb raider II στο pc και κάθε χρονιά για κάποιο game..
 
Ανυπομονω λεμε!

Σκεφτείτε ότι αυτό το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2012 με το πιο κάτω reveal trailer να βγαίνει το 2013:


...και να τελειώνει με τη φράση "COMING: WHEN ITS READY". Θυμάμαι ότι είχα αναρρωτηθεί τί παιχνίδι θα ήταν με τέτοια θεματολογία και πόσος καιρός θα περνούσε μέχρι την κυκλοφορία του. Και να που περασαν σχεδόν 8 χρόνια (Ιανουαριος 2013-Νοεμβριος 2020). Τέτοια παιχνίδια καθορίζουν το μέλλον, στο πώς πρέπει να παίζονται παιχνίδια τέτοιου τύπου.

QUIZ: Ποιός συμφορουμίτης θα περιμένει μεχρι το 2077 για να πάρει το παιχνίδι με 5 ευρώ ;;;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κριμα που το 2077 δεν θα ζουμε για να δουμε το εορταστικό edition.
 
Δειχνει οντως πολυ καλο το παιχνιδι με εντυπωσιακα γραφικα..Φτασαμε στο ps5 και μπηκαμε στην δεκαετια του 2020 και πλεον θα ειναι για γελια να γινονται ερωτησεις στις επομενες κονσολες τυπου gameplay η γραφικα? Θα πληρωσεις για αυτα στο νεο πιο δυνατο hardware του ps5.Το gameplay θα μπορουσε να ειναι το ιδιο και στο ps4..Για να δουμε.
 
Το βέβαιο είναι ότι to 2077 εγώ, o :mitsotakis:, θα παίζω Cyperpunk παρέα με το daddy μου.
 
Το βάζω στη λίστα με τα games που θα απολαύσω όταν συνταξιοδοτηθω. Κορόιδα είστε. Εγώ θα τα παίζω αυτά και άλλα πολλά games το 2040 με πισι της πλάκας που θα βρω στην ανακύκλωση.
 
Αν φτάσουμε να ζούμε την ημερομηνία του εορταστικού edition, νομίζω θα μας απασχολούν πράγματα διαφορετικά από το gaming (π.χ. αν θα πάμε από πέσιμο ή από... )
 
Οπως φαίνεται τελικά IT'S NOT READY YET. Λυπάμαι πολύ που οι κριτικές είναι χαμηλές λόγω των glitches. Εμένα προσωπικά δε με απασχολεί η εκάστοτε κριτική, αφου άλλωστε θα το πάρω όταν βγει σε next-gen, αν και ήδη παίζει καλά ως last-gen σε PS5 (δεν το έχω, αλλά εχω ακούσει).
 
Σχεδόν κανένα πρόβλημα εδώ στο PC. 65 ώρες και συνεχίζω...
 
Mε τι καρτα γραφικών;
 
Δυστυχώς τελικά υπάρχει και στο PC ένα σπασμένο side quest. Έτσι, προς το παρόν, προχωρώ στο φινάλε χωρίς αυτό.
 
Δυστυχώς τελικά υπάρχει και στο PC ένα σπασμένο side quest. Έτσι, προς το παρόν, προχωρώ στο φινάλε χωρίς αυτό.
Δηλαδή, πλην αυτού, εχεις τελειώσει όλα τα αλλα side quests; Πόσο χρόνο σου έχει πάρει ως τώρα;
 
Δηλαδή, πλην αυτού, εχεις τελειώσει όλα τα αλλα side quests; Πόσο χρόνο σου έχει πάρει ως τώρα;

Ακριβώς. Έχω κάνει όλα τα υπόλοιπα, εκτός από ελάχιστα "generic" questάκια της αστυνομίας που απλά σκας και τσακ-μπαμ καθαρίζεις κάτι μπουλούκια κακοποιών που πλέον έχουν γίνει πανεύκολα με το build που έχω.

75 ώρες ως τώρα (ελάχιστοι οι νεκροί χρόνοι, αφού σπεύδω από quest σε quest), στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, συν όσο χρόνο μου πάρει η τελική ευθεία. Υποθέτω 2-3 ώρες ακόμα.
 
75 ώρες ως τώρα (ελάχιστοι οι νεκροί χρόνοι, αφού σπεύδω από quest σε quest), στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, συν όσο χρόνο μου πάρει η τελική ευθεία. Υποθέτω 2-3 ώρες ακόμα.
Με τί είδους χαρακτήρα ξεκίνησες και, το κυριότερο (και πιο σημαντικό για εμένα), τί στυλ παιχνιδιού ακολούθησες; Εμπαινες σε κάθε μάχη με τα μπούνια ή εκανες χρήση stealth; Εμένα μ'αρέσει πολύ το stealth και γι'αυτό μπορεί σε μία αποστολή να φάω και μία ώρα μέχρι να πετύχω το άριστο (να περάσω την πίστα χωρίς να εγείρω υποψίες ή να ενεργοποιήσω αλάρμς).

υγ. Τότε τί έλεγε εκείνος ο ντεβελοπεράς της CDPR ότι μετά από 175 ώρες ακόμα δεν είχε τελειώσει;;;
 
Έχουμε και λέμε:

1) Έπαιξα Εταιρικός (Corpo, όχι ότι έχει και τόση σημασία η επιλογή κλάσης τελικά), και μεγιστοποίησα (maxαρα) Σώμα, Τεχνική Ικανότητα, και όσο περισσότερο μπορούσα Ευφυία. Σώμα έλεγα να μην ανεβάσω τόσο, αλλά μου χρειάστηκε για να βγάλω όλους τους αγώνες πυγμαχίας χωρίς να ξημερωθώ.

2) Τις περισσότερες αποστολές τίς έπαιξα αφανώς (stealth), ειδικά αυτές που το πρότεινε/επιβράβευε η ίδια η αποστολή. Άρχιζα τους πυροβολισμούς μόνο όταν θεωρούσα ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάω κάπου που ενδέχεται να είχε καλά λάφυρα (loot) ώστε να μπορέσω να εξερευνήσω ξένοιαστα τον χώρο. Ως λάτρης των Deus Ex της νέας γενιάς, εννοείται ότι προτιμώ την αφανή προσέγγιση. Απλά το Cyberpunk δεν απαιτεί μόνιμο stealth γιατί έχει και ισχυρές δόσεις Far Cry στη φιλοσοφία του.

3) Καλά, οι της CDPR πολλά έχουν πει, και τώρα τρώνε πολύ ξύλο πανταχόθεν, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. 175 ώρες θα κάνει μόνο κάποιος που διαβάζει όλα τα γραπτά ημερολόγια του παιχνιδιού, τα αναλύει γλωσσολογικά/φιλολογικά, γράφει το νόημα και την περίληψη, και καπάκι και μια έκθεση ιδεών για τα συναισθήματα που το προκάλεσε η εκάστοτε αποστολή.

Εν κατακλείδι, το Cyberpunk 2077 είναι ένα από τα 20 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στη ζωή μου. Το Witcher 3 μαζί με τα συμπληρωματικά του είναι ανώτερη εμπειρία, αλλά το CP2077 υπερέχει στην πλοκή και στο συγγραφικό κομμάτι. Δεν υπάρχει, ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει σύντομα, παιχνίδι με καλύτερη ιστορία από το CP.
 
Πίσω
Μπλουζα