Dark Seed στο Nes;;

vagosgta3

RetroNuts!
Joined
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.887
Αντιδράσεις
25
Βρηκα αυτο το βιντεο τυχαια,ο τυπος στο βιντεο το θαβει και διαφωνω μαζι του γιατι μιλαει λες και δεν ξερει οτι στα 8bit συστηματα εχουν περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση τα 16bit και ανω,αλλα αυτο που με κουφανε ειναι οτι ειχε βγει στο Nes.

http://www.youtube.com/watch?v=1LbhzIB2fd4
 
Ειλικρινά δεν ήξερα ότι είχε βγεί και για NES. Πάντως αν κρίνω από τους υπότιτλους, μάλλον μόνο για Ιαπωνία είχε βγεί, γι' αυτό δεν το είχαμε ακούσει.

Όσο για το θάψιμο, εγώ θα συμφωνήσω. Καμμία σχέση με το κανονικό, σα να παίζεις ένα "ψεύτικο" adventure είναι. Ίσως τελικά να μην έπρεπε να βγεί για NES καθόλου. :D
 
Ιεροσυλια!! Απο τα αγαπημενα μου στην Amiga!
 
zombie mode on:

Must have rom, must have rom!!

zombie mode off.

:p

Κ ας είσαι στα γιαμαχέζικα,...καλό είναι να υπάρχει. :)
 
Κινέζικο πειρατικό είναι, τίποτα άλλο, δεν είναι κανονικό release δηλαδή μην πηγαίνει εκεί ο νους σας. Διαφωνώ πάντως, είναι αρκετά ενδιαφέρον.
 
Πρεπει να ανοιξουμε ενα τοπικ με "Σαλιαρικα παιχνιδια" τα Dark Seed ειναι ενα απο αυτα που βλεποντας φωτο καναμε Ααα!!

Oχι να το παινευτω αλλα επαιξα Dark Seed II στο psp,γιαπωνεζικο μεν μιας και ηταν η psx εκδοση αλλα ηταν χαρμα οφθαλμων.
 
O Giger παντως ηταν μεγαλος κραχτης.

Η ατμοσφαιρα ηταν τρομερη ασχετα με τα γραφικα.

Η μεταμορφωση της κουκλας σε αυτο το γκιγκεροεξωγηινο πραγμα ηταν ολα τα λεφτα.
 
f2bnp είπε:
Κινέζικο πειρατικό είναι, τίποτα άλλο, δεν είναι κανονικό release δηλαδή μην πηγαίνει εκεί ο νους σας. Διαφωνώ πάντως, είναι αρκετά ενδιαφέρον.
συμφωνώ απόλυτα
 
εδω που τα λεμε σαν adventure ειχε διαφορα προβληματα, κατι pixel hunting καταστασεις, κατι που σε αφηνε να πηγαινεις προς τη λαθος κατευθυνση για μερες και στο τελος εχανες κλπ. Γενικα περα απο τα γραφικα που ηταν μια χαρα ηθελε δουλεια στο θεμα του πως σε καθοδηγει το adventure. Αυτοι το port παντως ειναι τραγικο, αν ειναι απλος κλωνος πειρατικος παει καλα.
 
Πίσω
Μπλουζα