DC Comics απο το Έθνος!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.855
Απο την επομενη Κυριακη στις 7/2 το Εθνος της Κυριακης ξεκιναει να δινει σε τομακια comics της DC!!! :D

Η προσφορα ξεκιναει με τον τομο -ποιανου αλλου - του Superman!!!!! :D

Πηγες φωτο: greekcomics.gr - ethnos.gr

Απο την μια η Καθημερινη με το Star Wars,απο την αλλη το Εθνος με την DC.....θα ξεπαραδιαστουμε!!!! :banghead: :brick:

Κατι τετοιες στιγμες θα ηθελα να μενω Ελλαδα..

Τωρα που θελω καθε βδομαδα και τα δυο να παιρνω, δε γινεται..! :(

Θα είναι επανέκδοση τόμων που είχε βγάλει ο Anubis;

Thor είπε:
Θα είναι επανέκδοση τόμων που είχε βγάλει ο Anubis;
Αντιγραφη απαντησης σε αντιστοιχη ερωτηση στο Greek Comics.gr.... ;)

Οι εικόνες από το Flash και Wonder Woman που υπάρχουν στην διαφήμιση,αντιστοιχούν σε σειρές που δεν έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα.

Αν υποθέσουμε πως αντιστοιχούν σε υλικό υπό έκδοση και δεν είναι απλά εικόνες επιλεγμένες για την διαφήμιση,

και δεδομένου πως αμφιβάλλω πως DC θα τους αφήσει να φτιάξουν μίξη υλικού, μάλλον θα δούμε και νέο υλικό.

Που έχει μια λογική. Η Anubis ξέρουμε πως έχει μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια κάμποσα κόμικς σε αναμονή για έκδοση που οι τωρινές δυνατότητες τους

δεν τους επιτρέπουν να βγάλουν ενώ είναι (ή τουλάχιστον ήταν για ένα μεγάλο διάστημα) αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DC.

Πρέπει να βγάλουν όλο αυτό το υλικό που έχουν προπληρώσει δικαιώματα.

Ίσως θεώρησαν πως τους συμφέρει καλύτερα να συνεργαστούν με εφημερίδα

(μάλιστα αναρωτιόμουν εδώ και πολύ καιρό πως δεν το έχουν κάνει ήδη), παρά να τα βγάλουν μόνοι τους ή να κάτσουν να σκάνε για την διανομή.

ενδιαφερουσα προσφορα!

α, ρε σταυρο όλα μα όλα τα προλαβαίνεις, ευγε!!! σουπερ μαν μαλλον θα δωσει για την πρωτη κυριακη

Superman οντως δινει.... ;)

Κατι μου λεει οτι μια ψυχη - ονοματα δεν λεμε....
smiley-music037.gif
"]
smiley-music037.gif
[/url]- θα στησει καραουλι εξω απο το περιπτερο..... :D :D

EDIT

Απο το site του Εθνους....

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Superman - Ο άνθρωπος από ατσάλι

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΜΙΚΣ

Τα αυθεντικά κόμικς που έγιναν best seller παγκοσμίως είναι στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Κάθε εβδομάδα οι θρυλικοί σούπερ ήρωες, Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Justice League, θα μας συναρπάζουν με τις περιπέτειές τους! Μη χάσετε τις κορυφαίες ιστορίες των υπερηρώων που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα στον αγώνα τους ενάντια στις δυνάμεις του Κακού και να σώσουν τον πλανήτη Γη, αλλά και να προασπίσουν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, χρησιμοποιώντας τα παντοδύναμα όπλα και τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους.

Αυτή την Κυριακή αποκτήστε τον πρώτο τόμο «Superman – Ο άνθρωπος από ατσάλι» με τρεις ιστορίες του διασημότερου υπερήρωα. Ο Superman, τον οποίο δημιούργησαν ο Jerry Siegel και Joe Shuster, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Detective Comics του 1938. Το πραγματικό του όνομα είναι Kal-El και ο πλανήτης καταγωγής του είναι ο Krypton. Οι γονείς του, όταν ανακάλυψαν πως ο πλανήτης τους ήταν καταδικασμένος να καταστραφεί, έβαλαν τον νεογέννητο γιο τους σε έναν πύραυλο, που εγκατέλειψε τον πλανήτη, λίγα λεπτά πριν την ολική του καταστροφή! Ο πύραυλος κατέληξε στον πλανήτη μας και συγκεκριμένα στο Smallville του Κάνσας. Εκεί θα βρουν το βρέφος, ο Jonathan και η Martha Kent και θα το αναθρέψουν σαν παιδί τους. Με το όνομα Clark Kent, πλέον, θα αρχίσει να δείχνει σιγά-σιγά τις εκπληκτικές του υπερδυνάμεις, που οφείλονται στην κίτρινη ακτινοβολία του ήλιου μας. Μεγαλώνοντας θα εργαστεί σαν δημοσιογράφος στη Daily Planet, όπου θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Lois Lane, μιας φιλόδοξης και ικανότατης ρεπόρτερ, και θα έρθει αντιμέτωπος με έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, τον Lex Luthor.
DC by Ethnos .JPG

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω σταυρο θα στησω με φλας γκορντον παντως ?

Δεν είναι ο Φλας Γκόρντον, είναι ο Φλας ο Άνθρωπος Αστραπή :) (Απλή συνωνυμία, αν και δεν αποκλείεται να είναι μακρινά ξαδέρφια)

stayros είπε:
Η προσφορα ξεκιναει με τον τομο -ποιανου αλλου - του Superman!!!!! :D
Αντιγραφη απο Greek Comics .gr .....

Σε γενικές γραμμές τα νέα είναι μάλλον ευχάριστα: το τεύχος περιλαμβάνει 3 ιστορίες του Σούπερμαν,

δύο αυτοτελείς, πρόσφατης εσοδείας και μάλιστα από το σύμπαν του New 52 (τα αμερικάνικα #15 και #39),

καθώς και το τεύχος Action Comics #870 του παλιού σύμπαντος της DC,

που είναι τμήμα του story arc του Brainiac, που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα στη σειρά Superman της Anubis.

2 στα 3 ακυκλοφόρητα δεν είναι κι άσχημα.

Ειδικά, όταν βρίσκονται σε μια ωραία έκδοση με ωραίο χαρτί και ωραίους χρωματισμούς,

όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει η Anubis,

η οποία ευτυχώς δεν έριξε την ποιότητα της έκδοσής της, τώρα που τη δίνει μέσω εφημερίδας.

Γενικά, έκδοση που αξίζει τα λεφτά της.

.....για αυτο,οσοι πιστοι....σπευσατε!!!! :D

Το μονο που θα συμπληρωσω ειναι τουτο....

Η μυρωδια καθως το ξεφυλλιζεις θυμιζει/φερνει πολυ εντονες αναμνησεις. :)

Εν αναμονη της επομενης Κυριακης...για Batman!!!! :d@redevil

Ξέρω'γω ρε Σταύρο... Δε με ψήνουν τα υπερηρωικά...

Μάλλον θα το πάρω για τη μυρωδιά! :fafoutis:

Πολύ καινούργια για τα γούστα μου. Δεν κάνει κανένας την καλή να επανεκδώσει τα διαπλανητικά με ιστορίες του Παράξενου Αδάμ και των υπόλοιπων ηρώων της DC;

DINO είπε:
Ξέρω'γω ρε Σταύρο... Δε με ψήνουν τα υπερηρωικά...
Κοιτα,πως το βλεπω απο μεριας μου....

Καταρχας,ειναι μιας πρωτης ταξεως διαφημιση της Anubis

για να προωθησει τις σειρες - εξου και και η παρουσιαση αυτων στο εσωτερικο του οπισθοφυλλου - της DC.

Δευτερον,επισης μιας πρωτης ταξεως διαφημιση για το επερχομενο Batman vs Superman: Dawn of Justice,

αλλα και για το υπολοιπο DC cinematic universe. ;)

Τριτον,για δες το και αλλιως,απο εκει που δεν ειχαμε τιποτα...ξαφνικα μας περιτριγυριζουν "free" comics σε καλη τιμη!!! :D

DINO είπε:
Μάλλον θα το πάρω για τη μυρωδιά! :fafoutis:
....:biglaugh:

Leon είπε:
Πολύ καινούργια για τα γούστα μου. Δεν κάνει κανένας την καλή να επανεκδώσει τα διαπλανητικά με ιστορίες του Παράξενου Αδάμ και των υπόλοιπων ηρώων της DC;
Να πω την μαυρη αληθεια,δεν τα προλαβα καθολου αυτα... :precry:

Αλλα αν γινοταν μια τετοια κινηση,σιγουρα θα τα τιμουσα. :)

stayros είπε:
Αντιγραφη απο Greek Comics .gr .....

.....για αυτο,οσοι πιστοι....σπευσατε!!!! :D

Το μονο που θα συμπληρωσω ειναι τουτο....

Η μυρωδια καθως το ξεφυλλιζεις θυμιζει/φερνει πολυ εντονες αναμνησεις. :)

Εν αναμονη της επομενης Κυριακης...για Batman!!!! :d@redevil
Φίλε μου με συγχωρείς όμως άλλα λένε στο greekcomics.gr :

http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=34660&page=3

Ήταν σκέτη απογοήτευση. Το περίμενα πως και πώς. Τελικά ήταν απλώς τρεις ιστορίες από τρία τεύχη τριών διαφορετικών arcs. Καθαρά και μόνο για να διαφημίσουν τις πωλήσεις Anubis (ή τελευταία σελίδα στο οπισθόφυλλο έχει ένα κιλό διαφημίσεις για τεύχη). Δεν αξίζει. Κρίμα τα 4,25 που έδωσα. Εγώ πηρα του Σούπερμαν αλλά μέχρι εκεί, δε νομίζω να ασχοληθω με τα άλλα. Θα μου πεις τι περιμενες δηλαδή; Ε, μετά τους τόμους της Καθημερινής ίσως είχα μεγάλες προσδοκίες.
Σαν την Καθημερινή με τους Σκληρόδετους τόμους του Μπαρκς, δεν υπάρχει κανείς τελικά

Αρνητικα σχολια παντα θα υπαρχουν ειτε το θελουμε,ειτε οχι! :)

Η πλειοψηφια ομως των μελων του Greek Comics που σχολιασαν στην παρουσιαση του εν λογου τευχους,

εχουν πει θετικα σχολια. :)

Κατι που πιστευω θα το διαβασες αφου απ'οτι βλεπω εισαι κι εκει μελος. :)

Σαν έκδοση είναι αρκετά ποιοτική.Βέβαια σαν σκοπό έχει να μάθει ο πολύς ο κόσμος την Αnubis.Οι δύο πρώτες ιστορίες είναι απλά απαράδεκτες σχεδιαστικά (για τα γούστα μου πάντα..).Όταν στην πρώτη ιστορία είδα τον γνωστό σε όλους μας superman με τζίν,μπλουζάκι κοντομάνικο και μπέρτα έβαλα τα γέλια.Επίσης καλό θα ήταν να έχει έστω και μια αυτοτελή ιστορία και όχι αποσπάσματα απο μεγαλες ιστορίες...Είναι κρίμα οι νεότεροι αναγνώστες,που μπορεί και να είναι η πρώτη τους επαφή με τα κόμιξ,να διαβάζουν αυτές τις ιστορίες.Μα superman με τζίν και μπέρτα;;;Σαν να βιαζόταν να βγεί απο τον τηλεφωνικό θάλαμο. :supergrin: Κάτι αντίστοιχο βλέπω και με τις μοντέρνες-νέες ιστορίες disney που έιναι τραγικές.Δεν νομίζω να πάρω υπόλοιπα..αν και έχει και τις συνταγές του Τσελεμεντέ :D

Πολυ καλο και το comic του Batman,με 4 ιστοριες.
tinysmile_grin_t.png

Την επομενη Κυριακη...εχει Flash!!!
tinysmile_twink_t.png

kathimerini flash.JPG

stayros είπε:
Πολυ καλο και το comic του Batman,με 4 ιστοριες.
tinysmile_grin_t.png

Την επομενη Κυριακη...εχει Flash!!!
tinysmile_twink_t.png

Σταυρο μου, πρωι-πρωι αγορασες το Εθνος της Κυριακης; :)

BETTY BOOP είπε:
Σταυρο μου, πρωι-πρωι αγορασες το Εθνος της Κυριακης; :)
6 το πρωι ημουν στο περιπτερο... :D

Οπως προειπα,πολυ καλο αλλα με ψιλοχαλασε η υπαρξη του Hush,
το οποιο ειχε κυκλοφορησει πιο παλια στο DC Universe. :precry:

Θα μπορουσαν στην θεση του να εβαζαν μια αλλη ιστορια. :xm:

Κατ'αλλα...μια χαρα...ευαναγνωστο,αυτοτελη και μυρωδατο!!!! :D

Η μυρωδια του -για να μην πω ειναι ιδια - θυμιζει πολυ εντονα αυτη που ειχαν τα αυτοκολλητα της Panini

οταν ανοιγες τα φακελακια. :)

Πίσω
Μπλουζα