Deep fear saturn

jaguar-man

RetroActive
Joined
2 Αύγ 2007
Μηνύματα
520
Αντιδράσεις
20
παιδια βρηκα το <> για το saturn αξιζει? το εχει δει κανενας απο εσας? ρωταω γιατι το βρηκα 35 ευρω :confused:
 
nomizo to exo paiksei... san resident evil, alla einai argo kai fortonei arga. AN THYMAMAI KALA omos, den eimai sigouros...
 
Πολύ ακριβό για μένα. Μπορεί να δώσω με κλειστά μάτια 500 ευρώ για μία οθόνη, αλλά 35 για παιχνίδι δεν δίνω ούτε με σφαίρες, όσο καλό και αν είναι.
 
Το gameplay είναι ακριβώς σαν του resident evil. Αν σου αρέσει το είδος να το πάρεις, είναι από τους πιο πιστούς κλώνους. Αρκετά μεγάλο και με ενδιαφέρουσα υπόθεση, υστερεί μόνο στον ήχο.
 
Το κόστος "δικαιολογείται" γιατί είναι από τα σχετικά σπάνια (=συλλεκτικό) παιχνίδια του Ευρωπαικού Saturn. Ακόμα και στο Ebay είναι σχεδόν αδύνατο να το βρεις λιγότερο από 20-25 λίρες (μιλάμε πάντα για πλήρες με manual/κουτί). Το αν αξίζει ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω, τα γούστα του καθενός στα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Προσωπικά το θεωρώ μέτριο, αλλά θα το αγόραζα για συλλεκτικούς λόγους (και για dump στο TOSEC :D )

Το Ιαπωνικό είναι πολύ φτηνότερο, αλλά νομίζω δεν είναι στα Αγγλικά.
 
ειναι πραγματικα πολυ καλο αν εισαι fun τον resindent evil σιγουρα απο τα καλα του saturn ευτηχως που το εχω.....
 
Καπου καπως καποτε, αποκαλεστηκε "resident evil killer" και καθολου αδικα κατα την ταπεινη μου αποψη.

Λυπηρο που δεν τα καταφερε καλυτερα, οπως και οτι κυκλοφορησε οταν το saturn εξεπνεε, και δυστηχως σε ελαχιστα κομματια :(
 
μπα το resindent ηταν καλυτερο .... Το deep fear ναι μεν ηταν ποιο κλειστοφοβικο αλλα σε καποιους αλλους τομεις ιστερουσε.... Βεβαια γουστα ειναι αυτα!!
 
Αν τώρα κάποιος έβρισκε τον συγκεκριμένο τίτλο με αυτά τα λεφτά θα πετούσε από τη χαρά του καθώς το πιο φθηνό που βρίσκω είναι κοντά στα 200 ευρώ. Μιλάω βέβαια για την Ευρωπαϊκή έκδοση γιατί η Ιαπωνική είναι ακόμη σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
 
Ε, ναι από το 2008 που έγινε το τελευταίο post, οι τιμές σίγουρα έχουν αλλάξει το 2017. Μετά από 10 χρόνια να δεις πόσο θα πάνε!
 
Έτσι ακριβώς Γιώργο και μιας και ανέφερα την Ιαπωνική έκδοση, το παιχνίδι έχει μέσα κείμενο και ομιλία τόσο πολύ ώστε κάποιος (μη Ιάπωνας) να είναι αδύνατον να το παίξει;
 
Δεν ξέρω αλλά όντως η τιμή του είναι πολύ προσιτή... Βρε λες να στοκαρουμε λίγες κόπιες για την επόμενη δεκαετία? :) :)

Οι τιμές γενικά έχουν ξεφύγει και σε τίτλους που δεν ήταν από παλιά φαβορί... :-(

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα αρκετά τω καιρώ εκείνο...Ας πούμε π.χ. για το Cotton 2...Δες τώρα που έχει πάει
 
johnny19818 είπε:
Έτσι ακριβώς Γιώργο και μιας και ανέφερα την Ιαπωνική έκδοση, το παιχνίδι έχει μέσα κείμενο και ομιλία τόσο πολύ ώστε κάποιος (μη Ιάπωνας) να είναι αδύνατον να το παίξει;
Στην Ιαπωνικη εκδοση η ομιλια ειναι στα αγγλικα και οι υποτιτλοι στα ιαπωνικα οπως και τα κειμενα του παιχνιδιου.
 
DarkSynbios είπε:
Στην Ιαπωνικη εκδοση η ομιλια ειναι στα αγγλικα και οι υποτιτλοι στα ιαπωνικα οπως και τα κειμενα του παιχνιδιου.
Χμμ... οκ, άρα λόγω του ότι το κείμενο είναι στα Ιαπωνικά, απλά το ξεχνάμε. Δε θα καταλαβαίνουμε τίποτα. Εκτός και αν η υπόθεση δεν παίζει τόσο ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού...
 
https://bloody-disgusting.com/editorials/3502072/deep-fear-sega-saturns-lone-triumph-survival-horror/

Μια απο τις καλυτερες παρουσιασεις για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια τρομου στα 32bit. Αδικως σκοτωμενη σειρα, ακομα μια στο ενεργητικο της Sega..
Αυτό δεν το έχω παίξει ποτέ, είχα ξεχάσει την ύπαρξή του.

Ευτηχώς αυτό διορθώνεται εύκολα.
 
Ενα απο τα εκατονταδες παιχνιδια που ξεκιναω και αφηνω.

Πρεπει να το "διορθωσω" και εγω
 
Εχουν λεχθει ανα τα χρονια διαφορα, απο το οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα σκουπιδια μεχρι πως δεν προκειται να ξαναυπαρξει τετοιο αριστουργημα ποτε ξανα.

Δεν συμφωνω με κανενα ακρο, αλλα μιλαμε για ενα πολυ καλο και ατμοσφαιρικο παιχνιδι. Σιγουρα εχει τις αδυναμιες του, ειδικα στο διαλογο και στη κινηση των χαρακτηρων. Ειναι ομως παρα πολυ ατμοσφαιρικο, με πολυ καλες ιδεες οπως η αλληλεπιδραση με το περιβαλον, απο και το οτι εισαι εναντια σε διαφορες συνθηκες για να επιβιωσεις. Ξεφευγει απο το κλασικο σπρωχνω κουτι - βαζω αντικειμενο - γυριζω διακοπτη.

Τεχνικα μπορει να μην ειναι ανταξιο των υπολοιπων καλων τιτλων (Burning Rangers, Panzer Dragoon Saga), οπως και βλακωδως δεν υπηρξε υποστηριξη 4mb / FMV για την ιαπωνικη εκδοση, αλλα στεκεται καλα ως και σημερα.

Παρεπιπτωντος, πλεον η ευρωπαικη εκδοση πωλειται απο 250€ ως και 300€ αναλογως την κατασταση του! Σε δεκα χρονια θα κλεινει πανω απο 1000€ ετσι οπως παει!

Επρεπε να το ειχα παρει τοτε απο το Game Buster's τελικα.........
 
1@Getta Robo[/USER] Αψογος σε ολα οτι ειπες, το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο με οποια προβληματα και να εχει. Κριμα που δεν υπηρχε υποστηριξη της 4MB καρτας και αμα δεν ητανε το Dreamcast μπροστα θα ειχαμε και RE 2 στο Saturn. Φημες λενε οτι το Deep Fear πουλησε αρκετα καλα στην Ιαπωνια.

 
Πίσω
Μπλουζα