Fred Madison
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 113
Ήμουν εκεί από νωρίς το απόγευμα, καιρός τέλειος για αναμονή, μετρώντας τα λεπτά για να ανοίξουν οι πόρτες.
Για τους DM είναι περιττό να γράψω. Αγαπημένο μου γκρουπ από τα 14 μου χρόνια και το μόνο γκρουπ
το οποίο εξακολουθώ να αγαπώ και να ακολουθώ με την ίδια θέρμη όπως και τότε.
Τους έχω δει αρκετές φορές Ελλάδα και εξωτερικό και θεωρώ πως η χθεσινή συναυλία ήταν απλά εξαιρετική.
Ο Dave σε εξαιρετικά κέφια και πολύ καλή φυσική κατάσταση, επικοινωνιακός όσο δε παίρνει και σίγουρα χαρούμενος που μοιραζόταν όλο αυτό που συνέβαινε.
Ο Martin για άλλη μια φορά η ποιότητα προσωποποιημένη. Σεμνός και συναισθηματικός. Δεν υπάρχουν λόγια.
Δε θέλω να πω περισσότερα, νιώθω τυχερός για αυτό που βίωσα για ακόμη μια φορά.
Τα άτομα είναι ευλογημένα...
Τους ευχαριστώ...
Ένα μικρό κομμάτι της συναυλίας που βρήκα στο youtube σε εξαιρετική ποιότητα.
Ευχαριστούμε φίλε slyeurochild.
"Should Be Higher"
Για τους DM είναι περιττό να γράψω. Αγαπημένο μου γκρουπ από τα 14 μου χρόνια και το μόνο γκρουπ
το οποίο εξακολουθώ να αγαπώ και να ακολουθώ με την ίδια θέρμη όπως και τότε.
Τους έχω δει αρκετές φορές Ελλάδα και εξωτερικό και θεωρώ πως η χθεσινή συναυλία ήταν απλά εξαιρετική.
Ο Dave σε εξαιρετικά κέφια και πολύ καλή φυσική κατάσταση, επικοινωνιακός όσο δε παίρνει και σίγουρα χαρούμενος που μοιραζόταν όλο αυτό που συνέβαινε.
Ο Martin για άλλη μια φορά η ποιότητα προσωποποιημένη. Σεμνός και συναισθηματικός. Δεν υπάρχουν λόγια.
Δε θέλω να πω περισσότερα, νιώθω τυχερός για αυτό που βίωσα για ακόμη μια φορά.
Τα άτομα είναι ευλογημένα...
Τους ευχαριστώ...
Ένα μικρό κομμάτι της συναυλίας που βρήκα στο youtube σε εξαιρετική ποιότητα.
Ευχαριστούμε φίλε slyeurochild.
"Should Be Higher"