Depeche Mode / Delta Machine Tour / Αθήνα 10 Μαΐου 2013

Fred Madison

RetroMaNiaC
Joined
24 Mαϊ 2010
Μηνύματα
654
Αντιδράσεις
105
Ήμουν εκεί από νωρίς το απόγευμα, καιρός τέλειος για αναμονή, μετρώντας τα λεπτά για να ανοίξουν οι πόρτες.

Για τους DM είναι περιττό να γράψω. Αγαπημένο μου γκρουπ από τα 14 μου χρόνια και το μόνο γκρουπ

το οποίο εξακολουθώ να αγαπώ και να ακολουθώ με την ίδια θέρμη όπως και τότε.

Τους έχω δει αρκετές φορές Ελλάδα και εξωτερικό και θεωρώ πως η χθεσινή συναυλία ήταν απλά εξαιρετική.

Ο Dave σε εξαιρετικά κέφια και πολύ καλή φυσική κατάσταση, επικοινωνιακός όσο δε παίρνει και σίγουρα χαρούμενος που μοιραζόταν όλο αυτό που συνέβαινε.

Ο Martin για άλλη μια φορά η ποιότητα προσωποποιημένη. Σεμνός και συναισθηματικός. Δεν υπάρχουν λόγια.

Δε θέλω να πω περισσότερα, νιώθω τυχερός για αυτό που βίωσα για ακόμη μια φορά.

Τα άτομα είναι ευλογημένα...

Τους ευχαριστώ...

Ένα μικρό κομμάτι της συναυλίας που βρήκα στο youtube σε εξαιρετική ποιότητα.

Ευχαριστούμε φίλε slyeurochild.

"Should Be Higher"

 
Ήμουν και εγώ εκεί και το απόλαυσα. Είχαν κέφι και ποιότητα. Δε με απογοήτευσαν
 
Ήταν πραγματικά απόλαυση η συναυλία αν εξαιρέσουμε την ανοργανωσιά των διοργανωτών που μας είχαν για 2 ώρες στημένους έξω από την δυτική πύλη επειδή δεν πρόβλεψαν τον συνωστισμό λόγω του εκδοτηριου εισιτηρίων που ήταν ακριβώς δίπλα με αποτέλεσμα να χάσουμε τα support group.

 
Οκ...νομίζω ότι ζηλέψαμε αρκετά!!!Αλλά ρε παιδιά,μακριά πολύ δεν ήταν το Terra; Χάθηκε να το κάνουν πιο κοντά; Και θα εξυπηρετούσε και θα μάζευε ακόμα περισσότερο κόσμο..
 
retrofrog είπε:
Οκ...νομίζω ότι ζηλέψαμε αρκετά!!!Αλλά ρε παιδιά,μακριά πολύ δεν ήταν το Terra; Χάθηκε να το κάνουν πιο κοντά; Και θα εξυπηρετούσε και θα μάζευε ακόμα περισσότερο κόσμο..
Αφ' ενός είναι μακριά, αφ' ετέρου τα περί ανοργανωσιάς που ανέφερε ο teo214 ισχύουν και παρόλο που εγώ μπήκα κανονικότατα από τους πρώτους ξέρω πως λίγο αργότερα υπήρχε τεράστια καθυστέρηση στο να μπει ο κόσμος μέσα.

Επίσης μεγάλο πρόβλημα στο τέλος της συναυλίας με τα αυτοκίνητα. Δεν ήθελα όμως να αναφέρω προβλήματα της διοργάνωσης γι' αυτό και μίλησα μόνο για το γκρουπ. Τώρα γιατί έπαιξαν εκεί; Γιατί η Di DI MUSIC που έφερε τους DM έχει και Terra Vibe, απλά.

Εννοείτε πως ένας χώρος σαν το κλειστό του ΟΑΚΑ όπου και είχαν παίξει πριν από 11 χρόνια είναι απείρως ανώτερος.
 
Εκτός την ταλαιπωρία μέχρι να μπούμε υπήρχε σύγχυση και μέσα στον χώρο γιατί δεν υπήρχε χάρτης για το που πάμε σύμφωνα με τα εισιτήρια και μέχρι να βρω την είσοδο των VIP PL1B η συναυλία είχε αρχίσει αφου πρωτα εκανα έναν τεραστιο κυκλο σχεδον σε ολο τον συναυλιακο χωρο.
 
Είναι η κλασική ελληνική νοοτροπία της "αρπαχτής" που ευθύνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω...Αυτά που αναφέρετε και τα διάβασα και στο ίντερνετ είναι απαράδεκτα για μια τέτοια συναυλία..Τι θα πεί χάλασε το μηχάνημα; Κια γτ δεν το είχαν ελέγξει εκ των προτέρων ή γτ δεν είχαν προβλέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Ο χώρος προσωπικά μου αρέσει αλλά είναι μακριά..Τουλάχιστον το ΟΑΚΑ είναι κοντά και θα διευκόλυνε πολύ κόσμο να πάει, όχι μόνο από την άποψη της απόστασης αλλά και του κόστους...(μη ξεχνάμε τη βενζίνη) Τουλάχιστον περάσατε καλά, οι DM σεβάστηκαν το κοινό και αυτό είναι που έχει σημασία..Καθώς η εμπειρία από άλλους διάσημους καλλιτέχνες που έχουν έρθει κατά καιρούς, δεν είναι και η καλύτερη..
 
Συγγνωμη κιολας αλλά γιατι βρε παιδια η συναυλια επρεπε να γινει στο ΟΑΚΑ; Μονο εντος Αθηνων πρεπει να γινονται ολα; Σε τελικη αναλυση, υπαρχει κοσμος και απο αλλες πολεις που μπορει να διευκολυνθηκε σε σχεση με την αποσταση εκτός κι αν DM δεν ακουνε στην επαρχια! Ποτε δε καταλαβα αυτη την εμμονη!
 
Πηλιορείτη φίλε (αν εικάζω σωστά) δεν αμφιβάλλω πως πολλοί εξυπηρετήθηκαν περισσότερο από τη διεξαγωγή στο Terra σε σχέση με το ΟΑΚΑ. Απλά μιλάω για τη συντριπτική πλειοψηφία των θεατών, οι οποίοι μάλλον προέρχονταν από το λεκανοπέδιο...Είναι σα να σου έλεγα εσένα τον Πηλιορείτη, πως αντί να πας στη συναυλία στο Βόλο, πήγαινε στη Κατερίνη...Λογικό δεν είναι να μην σε βολέψει; Μην παραβλέπουμετο οικονομικό στις εποχές που ζούμε..Ήδη κάποιος πέρα από το εισιτήριο, θα έπρεπε να υπολογίσει και την βενζίνη (πέρα από τον κόπο και το περπάτημα αν δεν βρείς θέση πάρκιν κάπου κοντά). Γι'αυτό και προκρίνω τη λύση του ΟΑΚΑ, το οποίο μεν δεν είναι τόσο εντυπωσιακό σαν το φυσικό περιβάλλον , ωστόσο είναι πιο εύκολα προσβάσιμο για τη πλειοψηφία. ;)
 
Ξεφεύγουμε όμως :)

Καλύτερα να μιλήσουμε για το συγκρότημα Depeche Mode που υπάρχει από το 1980.
 
τους εχω δει 2 φορες ,με πρωτη το 85..αλλα θα τις αλλαζα με την 10/5..

πολυ σεβαστο γκρουπ..

οσο για τη μαλακασσα ,ο Λωρης αλλα ειχε στο μυαλο του οταν εφτιανε το τεραβαιμπ..

απο Γκλαστονμπερρυ μεχρι Ντονιγκτον..στην πορεια ψιλοτσακισε,εκατσε και το φακινκραισις..το σκεφτομαστε να παμε

το πρωτo τραγουδι που ακουσα απο DM ηταν αυτο..το θυμαμαι ακομα,παρτε το(και μη γελατε..ολοι ετσι παιζαν τοτε)

[video=youtube;eevXl-v2dLc]

 
Ωραιότατο το βίντεο από το The Meaning of Love.

Άλλη εποχή εντελώς...

(δε πιστεύω όντως να γελάει κανείς...) :armed:

Ε;
 
Ένας πραγματικός fan ενός συγκροτήματος σίγουρα δεν θα γελά γιατί έχει παρακολουθήσει την πορεία , από τα πρώτα του βήματα και έχει δει όλα τα σταδία αλλαγών τόσο στο στυλ όσο και στην μουσική.
 
teo214 είπε:
Ένας πραγματικός fan ενός συγκροτήματος σίγουρα δεν θα γελά γιατί έχει παρακολουθήσει την πορεία , από τα πρώτα του βήματα και έχει δει όλα τα σταδία αλλαγών τόσο στο στυλ όσο και στην μουσική.
Ε καλά και γω καλαμπούρι έκανα ρε συ... Δε το έλεγα στα σοβαρά...

(δε πιστεύω να γελάει κανείς ε ;)
 

Aλλωστε ηταν/συνυπηρξε στο ιδιο album, και ακολουθησε ως Cd Single το "The meaning of love" που αναφερθηκε ποιο πανω , ενα απο -κατα την ταπεινη μου γνωμη -ενα απο τα κορυφαια (top5)(*)κομματια τους , το "Leave in Silence "

(*) Αν εξαιρεσεις τα ΟΟΟΟ στην εισαγωγη και στην μεση του τραγουδιου .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα