Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.694
[edit] greeklish [/edit]Stratulator είπε:Τα θρυλικα "Παπακια"...Ο πρωτος μου δισκος,καπου στο 1984 απο την τοτε Music box!...
Πλευρα 1
1. Σπυρος Λαμπρου - Τα παπακια (birdie song)
Gala είπε:μηπως εχεισ και την αλλη με τα σκυλακια, Λιουι?
"στο χορο στο χορο ελα Λιουι Λιουι Λιουι , ειναι ωραια η ζωη, ελα Λιουι Λιουι Λιουι" ετσι πηγαινε.... πω ρε φιλε με σκαλωσες!!!
ευχαριστω και παλι!!
θα θελαμε εικονες από αυτες τις σειρες τραγουδιων!!!Gala είπε:[Edit] μετατροπή από greeklish σε ελληνικά [edit]
περιμενουμε τη φωτο!!!!!Το πρώτο μου πάρτυ, το 1984, έγινε αποκλειστικά και μόνο υπό τους ήχους αυτού του δίσκου...
Στο τέλος από τον πολύ χορό, ήμασταν όλα ιδρωμένα και πεινασμένα, είχαμε ρέψει στα πόδια μας!
Υπάρχει φωτογραφία μετά που είμαστε όλα τα παιδιά καθισμένα γύρω από το μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας της μάνας μου, ψόφια και περιμένουμε να μας σερβίρουν!!
Θυμάμαι ότι τον είχαν αγοράσει σχεδόν όλοι τότε τον δίσκο, είχε μεγάλη πέραση.
"Τα παπάκια" ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στη Γαλλία και την Ιταλία χάρη στην εξαιρετική ερμηνεία των Al Bano και Romina Power.
Μα αυτών τραγούδι ήταν. Και δεν ήταν μόνο στη Γαλλία, αλλά και στην Ελλάδα στα εφηβικά πάρτι. Μάλιστα στην ταινία "Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 1", έχει μια σκηνή σε μία από τις ντίσκο της περιοχής των Ιλισίων (την Athenaeum ή την Jackie O), όπου οι ηθοποιοί (Ντούζος, Κωνσταντά και σία) το χορεύουν.
Μα αυτών τραγούδι ήταν. Και δεν ήταν μόνο στη Γαλλία, αλλά και στην Ελλάδα στα εφηβικά πάρτι.