Donkey Kong 3 [Micro VS System]

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
O τιτλος θα μπορουσε να ειναι και "Ο λογος που δεν προκεται να παρω ποτε Ps Vita" lol.


Πριν 30 περιπου χρονια η Νιντυ προβλεψε και εβγαλε αυτο το διαμαντακι βασισμενο στο ομωνυμο arcades της και με ηρωα οχι τον Μαριο αλλα εναν κυριο ονοματι Stanley the Bugman,πολλοι θα τον θυμαστε απο το greenhouse G&W!



Tο θεμα ειναι οτι εν ετει 1984 υπηρχε φορητη κονσολα με χειριστηρια που μπορουσαν να παιζουν ταυτοχρονα 2 παιχτες ,ποια σημερινη handheld κονσολα μπορει να το κανει αυτο;;;



Iσως μεσω wifi και ιντερνετ αλλα ειναι τοσο απροσωπο....Ειναι το ιδιο πραγμα με τα μπλιμπικαδικα που παιζαμε διπλά σε αποσταση μπουνιας απο τον διπλανο καθουμενο σου...



Συγκρινεται αυτο με το Live του 360;;;



Anyway ακρως πρωτοποριακο για την εποχη του και δυο φωτο μια μονο του σε ολο του το μεγαλειο και μια το εβαλα να ποζαρει μαζι με τα φιλαρακια του!!


 


attachment.php


 


attachment.php
 
Ωραιος ρε φιλε :thumbup: Πρωτη φορα το κοιταω αυτο και εχω παθει πλακα.Μια ζωη η Nintendo ηταν μπροστα και παντα θα ειναι.Φυσικα εχω ερωτα με τα Donkey kong κυριως στα Arcade που καθε μερα αν δεν παιξω κατι θα παθω.
 
Ναι οντως ειναι απιστευτο και πραγματικα ομορφο,αληθεια ειναι οτι μεχρι να το πιασω στα χερια μου η αποψη που ειχα σχηματισει απο τις φωτο στο νετ ηταν οτι ειναι αρκετα μεγαλυτερο.


Αnyway δεν κρατιεμαι να το βαλω να ποζαρει διπλα διπλα απο το U !!



Lol..
 
Πολυ πρωτοποριακο συστημα,οχι μονο για τοτε αλλα και για τωρα!Thanks Αadvark!
 
Τα Micro vs Systems είναι από τα αγαπημένα μου. Εχω και το Donkey Kong 3 και το Donkey Kong Hockey. To πιο δυσεύρετο είναι το Punch Out το οποίο δεν έχω...

Και όπως σωστά αναφέρθηκε, όλα τα λεφτά είναι όταν παίζετε διπλό με φίλο και τον έχεις απέναντί σου σε απόσταση μπουνιάς..! :) Μιλάμε για πολύ διασκέδαση!!


βιντεάκι από Micro vs System (Donkey Kong Hockey)
 
ntsmrtz είπε:
Τα Micro vs Systems είναι από τα αγαπημένα μου. Εχω και το Donkey Kong 3 και το Donkey Kong Hockey. To πιο δυσεύρετο είναι το Punch Out το οποίο δεν έχω...Και όπως σωστά αναφέρθηκε, όλα τα λεφτά είναι όταν παίζετε διπλό με φίλο και τον έχεις απέναντί σου σε απόσταση μπουνιάς..! :) Μιλάμε για πολύ διασκέδαση!!


βιντεάκι από Micro vs System (Donkey Kong Hockey)
Αμα σου πω οτι το Punch Out το ειχα αλλα δυστυχως αγνοειτα η τυχη του...Μπορει να ειναι καπου ακομα στο πατρικο μου αλλα μαλλον χλωμο.Μολις ειδα αυτη τη φωτογραφια που ποσταρε ο Aardvark το μυαλο μου πηγε κατευθειαν εκει.Μου το ειχαν φερει απο εξωτερικο καποιος φιλος μας και για την εποχη του ηταν διαφορετικο με τα pads να βγαινουν και να μπορεις να παιξεις διπλο!
 
Πίσω
Μπλουζα