Double Dragon Neon

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας telonio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

telonio

Immense Cult RetroFigure
Αντιδράσεις
3.021
Οι καιροί άλλαξαν και οι θεοί εκεί στα τάρταρα αποφάσισαν την νεκρανάσταση ενός επικού ρετρό παιχνιδιού στον κόσμο τούτο. Και αφού λοιπόν επέλεξαν το double dragon μέσα από το ρετρό χρονοτούλαπο, ας ξεκινήσουμε το τις απαραίτητες τελετές. Φέρτε τις παρθένες στο θυσιαστήριο.

Η ακόμη όμορφη Marion πέφτει και πάλι θύμα απαγωγής και ακριβώς όπως αναφωνεί ο Billy "Marion? oh man, not this again!". Η εισαγωγή είναι ίδια με το παλιό και καλό παιχνίδι. Η συνέχεια όμως σε πάει αλλού, στο διάστημα κλπ παράλογα σκηνικά. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μια και μετά τις ταινίες back to the future δεν χρειάζεται να βρεις ένα pimped delorean για να ταξιδέψεις στον χρόνο. Ετοιμάσου λοιπόν να σερβίρεις ξεγυρισμένα κλασσικά μπουνίδια και κλοτσίδια στους τύπους που διαφωνούν με την τελετουργική θυσία των παρθένων. Όπλα που πέφτουν από τους μισητούς εχθρούς μπορείς να τα πάρεις και να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον τους και εδώ. Τώρα υπάρχουν και items που βρίσκονται διάσπαρτα στις πίστες ή εμφανίζονται αφού χτυπήσεις παντελώς άκυρα αντικείμενα. Για παράδειγμα ένα μπουκάλι coca cola σου γεμίζει την μπάρα ενέργειας. Μεγαλώσαμε πια. Ας έβαζαν μπύρα αλλά δεν βαριέσαι. Φυσικά παίζει και διπλό αλλίως δεν υπήρχε λόγο ύπαρξης το παιχνίδι και εκεί πέφτει ανελέητο ξύλο. Βαράτε ελεύθερα.

Εντάξει, τα γραφικά είναι τουλάχιστο εξαιρετιικά καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσα χρώματα έχει ταυτόχρονα στην οθόνη. Μετά την ρετρό εποχή έχω χάσει την μπάλα στο άπειρο και βάλε ρε αδέρφια. Μάλλον μερικές χιλιάδες χρώματα θα έχει φαντάζομαι, αλλά ποιός μετράει πλέον τα χρώματα σε hd παιχνίδια;

Το παιχνίδι έχει φοβερό soundtrack που το περιβάλλει μια cult ρετρίλα. Αντί να γράφω μια παράγραφο σχετικά με τον ήχο ρίξτε ένα αυτί στο tube.

Είμαι σίγουρος πως πολλοί θα στραβώσουν με αυτό το remake του επικού double dragon. Με αυτά τα γραφικά αλλά και τα αλλαγμένα επίπεδα, σου δίνει αρκετά την αίσθηση πως παίζεις ένα άλλο παιχνίδι. Ok ξέχνατο και γύρνα στο cod ghosts, phantasm, spectres η όπως διάλο αλλιώς το λένε. Διπλό έχει περισσότερη φάση και αν σου την βαρέσει, τότε ρίξε μια φάπα στον συμπαίκτη σου (μέσα στο παιχνίδι ε).

Σας αφήνω. Πάω να κάνω μια προσευχή στους ρετρό θεούς για ένα hd rastan saga. Ο Κρομ μαζί σας.

Προβολή συνημμένου 97826

Προβολή συνημμένου 97824

Προβολή συνημμένου 97825

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω με την τρελη καψουρα που εχω για τα arcades ομολογω πως ημουνα πολυ αρνητικος γιαυτη την νεκρανασταση της θρυλικης σειρας Double Dragon και το εχω γραψει εδω μεσα σε καποιο post παλαιοτερα αλλα οπως εχει γιννει αρκετες φορες με το που επαιξα και τερματισα το παιχνιδι αλλαξα γνωμη σε γενικες γραμμες.Το DDN ειναι ενα κλασικο beat'em up και σκοπος μας ειναι να ξυλοφορτωνουμε οτι κινητε στην οθονη οποτε σαυτο το θεμα τα καταφερνει καλα και μενει πιστο στην σειρα.Πολυ καλες προσθηκες ειναι οι ειδικες κινησεις και συγκεκριμενα οι sosetsitsu και stances.Οι πρωτες ειναι κινησεις που εκτελουνται με ενα κουμπι και τρωνε μερος απο την ενεργεια μας και οι δευτερες ειναι κινησεις που απλα δυναμωνουν περισσοτερο τα χτυπηματα μας με καποιο οπλο που εχουμε στα χερια μας κλπ.Της κινησεις αυτες μπορουμεΝα της δυναμωνουμε

Καθως περνουμε κατι κασσετες που αφηνουν οι εχθροι οταν τους καθαρισουμε.Επισης πολυ καλη προσθηκη ειναι οτι μπορουμε να σκυψουμε για να αποφυγουμε χτυπηματα αλλα και να τρεξουμε.Τα γραφικα δεν ειναι και τιποτα το τρομερο αλλα ειναι καλα και στην τελικη ποιος τα χρειαζεται σε ενα τετοιο παιχνιδι.Αυτο που μαρεσε παρα πολυ ειναι το soundtrack και γενικα ολα τα κομματια που ακουγονται μεσα στο παιχνιδι τα οποια ειναι ολα τα λεφτα και μας θυμιζουζουν παλιες καλες εποχες.Τα μονα κακο για μενα ειναι η μικρη διαρκεια του που εμενα με πηρε 1 ωρα και 45 με 50 λεπτα να το τελειωσω και οτι αν το τελειωση καποιος δεν νομιζω οτι εχει λογο να το ξαναπιασει στα χερια του εκτος και αν θελει να το ξαναπαιξει σε μεγαλητερη δυσκολια.Η τιμη του ειναι μικρη παντως και οποιος ασχοληθει μαζι του δεν θα χασει ειναι σιγουρο αυτο ειδικα αν γουσταρει την σειρα και τα arcades.Επισης να πω πως η εταιρια που το εφτιαξε η wayforward ειναι αυτη που εφτιαξε το φανταστικο Contra 4 του NINTENDO DS οποιος το εχει παιξει καταλαβαινει τι εννοω.

Ωραίο φαίνεται! Μια ερώτηση. Τι είναι το NEON;

Εγω το έπαιξα για κανα δεκάλεπτο.

Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Πάρα πολύ καλή μουσική ειδικά στην αρχή.

Πίσω
Μπλουζα