Dragon Force 2

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
398
Το πρωτο Dragon Force, θεωρειται απο τα καλυτερα, ακριβοτερα, αλλα και πιο αδικημενα παιχνιδια του αγαπημενου μας συστηματος.

Μια εκπληκτικη κυκλοφορια στρατηγικής / τακτικης, στα προτυπα παλαιοτερων παιχνιδιων του ευρυτερου χωρου, αλλα με πολλες και ουσιωδης βελτιωσεις.

Ενω η υποθεση του, η μουσικη του, τα γραφικα του και η συνολικη παρουσιαση του, κερδισαν αμεσως τα σοβαρα εντυπα και αρθρογραφους της εποχης, δυστυχως δεν συνεβει το ιδιο και με την αποδοχη του στους παιχνιδαδες τοτε.

Σε Ευρωπη και Αμερικη ειχε μαλλον απογοητευτικες πωλησεις, οπου σε συνδιασμο με την ελευθερη πτωση του Saturn, απετρεψε στο να κυκλοφορησει η πολυαγαπημενη συνεχεια του και στα μερη μας.

Αυτο φυσικα, μεχρι οι Verve Fanworks να κανουν αυτο που επρεπε.

Μα φυσικα την μεταφραση του!

Το Dragon Force 2 ειναι μεγαλυτερο, τεχνικοτερο, και απολαυστικοτερο. Ενα ακομα διαμαντι του αγαπημενου μηχανηματος οπου δεν γνωρισε ποτε επισημως φιλους στη δυση.

Ποτε δεν ειναι αργα ομως! Οσοι φιλοι του πρωτου παιχνιδιου, κοιταξτε το αμεσα!

https://www.youtube.com/user/VerveFanworks/videos
 
Το πρώτο Dragonforce το τελείωσα σε φίλο κονσολά - κάτοχο Saturn, και μάλιστα, καθώς η εξομοίωση του Saturn άρχισε να γίνεται καλύτερη & λιγότερο απαιτητική με τα χρόνια, ήταν απο τα πρώτα παιχνίδια που επεδίωξα να εξομοιώσω. :)

Τώρα, όσον αφορά το DF2, κατά διαβολική σύμπτωση το έπαιξα μεταφρασμένο πέρυσι τέτοια εποχή !! (Ιούλιος 2016). Πολύ καλό μεν, αν και δεν μου έκανε την ίδια εντύπωση όπως το πρώτο, πριν χρόνια. (λογικό νομίζω).

Δυστυχώς, λόγω του όλο και λιγότερου ελεύθερου χρόνου, το παράτησα μισοτελειωμένο (έχοντας κατακτήσει το δυτικό μισό του χάρτη).

Σαφώς και θέλω να το συνεχίσω, αλλά πλέον ο ελεύθερος χρόνος για gaming (είτε retro είτε σύγχρονο) έχει αγγίξει το μηδέν, οπότε αναγκαστικά το έχω βάλει στον "πάγο" επ' αόριστον... :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα