...ο Stan έκανε άλλη μία ακριβέστατη παρουσίαση, με την οποία συμφωνώ απόλυτα:
Οντως πρόκειται για ένα ισορροπημένο σε gameplay παιχνίδι, που συνοδεύεται απο εξαιρετικά γραφικά και ήχο (το speech όλα τα λεφτά

).
Ολα αυτά σε κάνουν να μην θέλεις να το αφήσεις μέχρι να το τελειώσεις !!
Οταν ήμουν μικρός έτυχε να μην έχω δεί άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού αυτού σε φίλους μου. Οταν αργότερα ασχολήθηκα με την εξομοίωση γενικότερα, διαπίστωσα πως... δεν έχασα και τίποτα !!
H έκδοση του commodore έχει αξιοπρεπή γραφικά, αλλά η σαφώς πιό πλούσια παλέττα του amstrad κερδίζει τις εντυπώσεις. Στο εισαγωγικό κομμάτι πάντως το SID δίνει ρέστα, ενώ έχουμε και in-game μουσική. Τα controls όμως (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) δεν είναι στα υψηλά επίπεδα του amstrad.
Tώρα για τον spectrum, τι να λέμε... (τι είχες Γιάννη - τι είχα πάντα). Το παιχνίδι θα ήταν πολύ εντυπωσιακό οπτικά ...αν δεν είχαν εφευρεθεί οι έγχρωμες τηλεοράσεις & μόνιτορς !!

Ο ήχος είναι καλός, αλλά μόνο στους 128άρηδες spectrum, (δυστυχώς κανένας φίλος μου δεν είχε τέτοιον όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ολοι είχαν τους "μικρούς"). Τα controls είναι μεν καλά (σε επίπεδα amstrad) αλλά η κίνηση είναι ΑΡΓΗ !! (...Wallyyyy.... που κρύφτηκες;

).