Dreamcast 2 Delta !!

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Mπομπα o διαδοχος του Dreamcast ,ειναι εδω!

 

 

Στο Retromaniax..

 

 
 

 


hd_cf43988c5bd24848d6710b4e36622060.jpg


 


hd_105778ad23d638b7c8c99d478027b77e.jpg


 


hd_f68b39866769aa7bde714b0d487d29fb.jpg


 


hd_3f95b9f8d9c2c06b9777ae7dc76acecf.jpg


 


hd_d7f7230c28f090d567b850cee7c8fad9.jpg


 


http://www.behance.net/gallery/Dreamcast-Concept-revival-by-Sega/2909329


 
Τεραστιος παπας.Αν παντως υπαρχει μια πιθανοτητα στο δισεκατομυριο να κυκλοφορησει αυτο θα δωσει ενα νεο αρωμα στην console battle.
 
Χαβαλέ έχει το concept. Το inductive charging όλα τα λεφτά ! Φυσικά η Sega δέν πρόκειται να ξαναβγάλει κονσόλα, οπότε keep dreaming !
 
Μην βάζεις φωτιές τώρα !!!!...άντε θα ήθελα όσο τίποτε άλλο να βγει νέα κονσόλα από την sega (και αν δεν κάνω λάθος sega στα ιαπωνικά σημαίνει "ψηλα")

Rygar, είσαι κακός !!! :p ..
 
Τα σπάει η σχεδίαση πάντως...
 
Στα Ιαπωνικα το sega σημαινει οτι και στα Αγγλικα - δηλαδη "Επισκευες Παιχνιδιων" - SErvice GAmes ;-)
 
Ο ανθρωπος ειναι industrial designer και δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι console designer,anyway το'χει και οτι εφτιαξε ειναι οτι πιο κοντινο με βαση τον σχεδιασμο του πρωτου,θα βλεπαμε σε Dreamcast 2!
 
Ωραίο σχέδιο, δεν λέω παιδιά.

Άντε τώρα να κάνουμε hype και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά; Τι cpu φοράει, τι gpu, τι είδους motion control έχει. Σαν να μοιάζει και λίγοη ταμπλέτα χειριστήριο στο Wii U.

Αρκετά ονειρευτήκαμε. Πάμε τώρα πίσω για δουλειά!!
 
H Ε3 ειναι κοντα,the dream lives on.

 


dreamcast2.jpg


 


 
Εγώ θα περιμένω στην Ε3 να δω το Atari 6760000! :)
 
Εσυ τον χαβα σου! Παρε το χαμπαρι δεν θα καταρευσει η Nintendo οπως η αγαπημενη σου εταιρια!! :p
 
DarkSynbios είπε:
Πιο πιθανο ειναι να δεις τιποτα ιπταμενα γουρουνια να πετανε εξω απο το παραθυρο σου παρα να δεις νεα κονσολα απο την sega.Και προσεχε τι λες για το Wii U 2.0 ειρωνικα γιατι και κρατα το αυτο που σε λεω σε 4 χρονακια απο σημερα η NINTENDO θα ριξει νεα κονσολα στην αγορα.
 
Τωρα μιλαμε για την SEGA η οποια εχει δηλωσει ΕΠΙΣΗΜΑ οτι δεν θα ξαναφτιαξει ποτε κονσολα και απο την αλλη ειναι η Nintendo που μπορει να φτιαξει και να κυκλοφορησει οτι θελει, απο Wii U 2 μεχρι gameboy 4DS X-Lite-i XL plus.
 
metalcandyman είπε:
Πιο πιθανο ειναι να δεις τιποτα ιπταμενα γουρουνια να πετανε εξω απο το παραθυρο σου παρα να δεις νεα κονσολα απο την sega.Και προσεχε τι λες για το Wii U 2.0 ειρωνικα γιατι και κρατα το αυτο που σε λεω σε 4 χρονακια απο σημερα η NINTENDO θα ριξει νεα κονσολα στην αγορα.
Οτι θα ριξει καινουργια κονσολα τα επομενα 4 χρονια ειναι σιγουρο. Μην την δεις και πιο νωριτερα με αλλο ονομα.
 
Τα ps4 και xbox720,infinity η οπως αλλιως θα λεγεται ειναι κονσολες που θα βγαλουν μια δεκαετια.Η NINTENDO μεχρι τωρα εχει μια μικρη βαση περιπου τεσσαρων εκκατομυριων χρηστων που αγορασαν Wii U και θα αυξηθη τους επομενους μηνες που θα κυκλοφορησουν τα first party και μεχρι να κυκλοφορησουν οι αλλες δυο κονσολες.Σε 4 χρονια η NINTENDO θα κυκλοφορησει καινουργια κονσολα και αν πανε για δεκαετια οπως υπολογιζουν οι καινουργιες κονσολες ασχετα αν ακουγονται πολλα τα δεκα χρονια τοτε για 5,6 χρονια η NINTENDO θα παιζει μονη της με νεα κονσολα που θα την εχει βελτιωσει κατα πολυ εχοντας μαθει απο τα λαθη της και ξεροντας τους αντιπαλους της.Μεχρι να κυκλοφορησουν οι αλλοι νεες κονσολες και με το κοινο μετα απο τοσα χρονια που θα διψαει για νεα πραγματα θα φτιαξει μια πολυ μεγαλη βαση εκατομμυριων χρηστων.Μπορει να ακουγονται αστεια ολα αυτα η ανυποστατες φημες αλλα αν ημαστε εδω μεσα σε 4 χρονια θα υπαρχει αυτο το post που θα λεει ποιος ειπε για νεα κονσολα της NINTENDO 6 μολις μηνες που κυκλοφορει το Wii U στην αγορα.
 
Παντως θα ηθελα να το δω εν κυκλοφορια το DC 2 Delta και να πατωνανε τα "κατακαθια(MS)" :p
 
Κι ερωτώ γιατί Dremcast 2 κι όχι Saturn 2? :p

Εάν δεν κάνω λάθος, η Sega έχει δηλώσει ότι στα άμεσα σχέδιά της δεν είναι να βγάλει κονσόλα, όχι ότι δε θα ξαναβγάλει. Υπάρχει διαφορά σε αυτό.

Με τον κορεσμό πάντως των Wii, XBOX, PS θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Θα ξεσηκωθεί πάλι το fanbase αλλά δε ξέρω μακροπρόθεσμα πόσο θα ωφεληθεί η εταιρεία (χαίρω πολύ :p ).

Πάντως αυτά φημολογίες & σχέδια με πάνε χρόνια πίσω όταν ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το πρώτο Dreamcast. Λέγε με Dural κai σία :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα