Dreamcast 2 Delta !!

Μη λες μεγάλα λόγια!!!

article-2042049-0E16E27400000578-338_634x426.jpg
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
 
Μαλλον ακυρο για περι κυκλοφοριας xbox κονσολας απο την Sega. Εχω την εντυπωση οτι θα δειξουν κατι απο την ιστορια τους η καινουργιο logo τιποτα.
 
Εγώ προσωπικά δε προδωσα τη Sega.Αυτή με πρόδωσε.Εμένα κι ένα σωρό άλλους που μεγάλωσαν με τις αναμνήσεις των παιχνιδιών της.Ακόμα κι αν βγάλει κάτι καινούργιο θα αγοραστεί μόνο απο τους πιστούς φίλους της, αυτούς που ξέρουν τη ποιότητά της, τους ρομαντικούς που θέλουν να ελπίζουν οτι θα ξανασταθεί στα πόδια της...αλλά κακά τα ψέματα.Πάλι θα μας απαγοητεύσει.Θα τρέξουν να το αγοράσουν όλοι και στη πρώτη στραβή θα εγκαταλείψουν τους fan τους για άλλη μια φορά.Σίγουρη επιτυχία θα έχει αν βγάλει μια κονσόλα που να έχει εγκατεστημένα όλα τα παιχνίδια του παρελθόντος απο τις παλιές της κονσόλες.Ένα μίνι...ας το πούμε Dream Box που να έχει επιτυχίες απο Sega game gear/master system/mega drive/32X/saturn/dreamcast/sega
model 2/3.Τότε ναι.Θα ξέρω τι πληρώνω και δε θα έχω το φόβο της εγκατάληψης για άλλη μια φορά.
...και να είστε σίγουροι πως αν η sega το ανακοίνωνε αυτό το βήμα όλοι θα έσπευδαν να τη στηρίξουν.
 
Η Sega κάποτε έβγαζε σοβαρά παιχνίδια και κονσόλες πλέον άστα. Ποιά κονσόλα να βγάλει και ποιόν να χτυπήσει; Την Sony ή την Nintendo να γελάνε και οι πέτρες; Καλή και άγια δεν λέω, αλλά μένω στα κλασσικά της παιχνίδια του παρελθόντος και μόνο.
 
Συνειδητοποίησα ότι από την "καλή" Sega έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Δηλαδή τα ίδια που είχαμε την καλή Sega (1980-2001 χοντρικά). Άρα τι ακριβώς να περιμένουμε πέρα από κάποια αρπαχτή για τους νοσταλγούς; Φυσικά έχει κάποια δυνατά ip αλλά θα πρέπει να προσφέρει και κάτι παραπάνω από απλά το όνομα. Τι να κάνω ένα νέο Shinobi πχ αν είναι απλά ένα action game της σειράς;
 
Οπως και να εχει η sega εχει βγαλει-προγραμματισει παρα πολλα καινουργια παιχνιδια σε arcades και κονσολες τα τελευταια 5 χρονια η συλλογες παλιων παιχνιδιων.Εχουν βγει και συνεχειες παιχνιδιων της sega και απο αλλους οπως την Ys Net.

Μερικα απο τα παιχνιδια που βγηκαν τα τελευταια 5 χρονια.

daytona usa 3
sonic forces
Team Sonic Racing
house of the dead scarlet down
Yakuza 6
sega mega drive classics
sonic mania
sega world drivers championship
shenmue 1+2
shenmue 3
soul reverse
street of rage 4
yakuza 7: like A dragon

Και κονσολα mega drive mini
 
Δεν λέω αγαπητέ, αλλά όλα αυτά τα παιχνίδια (εκτός του soul revenge που δεν γνωρίζω) είναι καλά και άγια αλλά είναι αναμασήματα από τα παλιά. Υποτίθεται πως ο κόσμος περιμένει κανούργια κονσόλα σε επίπεδα Dreamcast. Πλέον η Sega δεν είναι ο κολοσσός που ήταν κάποτε και για να βγάλει στην παραγωγή μια ανάλογη κονσόλα, όπως ήταν τότε το Dreamcast και να κονταροχτυπηθεί με τις κονσόλες της Nintendo, Sony και MS είναι απίθανο να γίνει. Γιατί θέλει πολλά εκατομμύρια δολλάρια επένδυση και δυνατό marketing και φυσικά να βρούν developers για σοβαρές εφαρμογές και χίλιους άλλους παραμέτρους. Όμως εντελώς διαφορετική η κατάσταση το 80 και το 90 με το σήμερα.

Απορώ, περιμένει κανείς κανούργια κονσόλα Neo Geo (όχι mini); Που το Neo Geo AES ήταν ο πραγματικός βασιλιάς των home arcade.
 
Eτσι ακριβως Μαριε καμια σχεση η κατασταση με το 80 - 90.Εγω παντως παιζω μονο τα ρετρο παιχνιδια της sega.Aπο τα καινουργια παιχνιδια της παραπανω λιστας μονο το street of rage 4 επαιξα και το τερματισα αλλα δεν προκειται να το ξαναπαιξω.Μου αρεσουν πολυ περισσοτερο τα παλια παιχνιδια.

Αντε να φτασω μεχρι xbox-ps2 για κανα virtua fighter 4 η outrun 2.Εχω και το virtua fighter 5 στο xbox 360 αλλα δεν μου αρεσει οσο το virtua fighter 2-3-4

Mια νεα κονσολα επιπεδου dreamcast το 2020 απο την sega εμενα μου ακουγεται σαν κακογουστο αστειο.

Κονσολα επιπεδου dreamcast για το 2020 δηλαδη να γινει κατι αναλογο με το 1998-99 που οι gamers ειχαν δει για πρωτη φορα τοσο υψηλο επιπεδο γραφικων που ακομα και τα xbox-ps2-gamecupe ηταν στα χαρτια που μονο στο shenmue ειχαν ξοδεψει πολλα εκατομμυρια δολαρια για να βγαλει ενα παιχνιδι πολυ μπροστα απο την εποχη του εκτος απο τα υπολοιπα εντυπωσιακα για την εποχη παιχνιδια που ειχε βγαλει τοτε.Κατι τετοιο δηλαδη ελπιζει να δει ο κοσμος με το dreamcast 2 αν θα βγει απο την sega το 2020??Μετα θα κανει και το ps5 και την μηχανη γραφικων unreal engine 5 και το xbox series x να δειχνουν ξεπερασμενα αν βγαλει η sega το dreamcast 2 τωρα :p :p :p

Ενα saturn mini η dreamcast mini με hdmi για οσους παιζουν σε συγχρονη τηλεοραση πιστευω θα ηταν μια καλη κινηση για την sega.
 
Τελευταία επεξεργασία:
sonic forces => Eνα μετριο παιχνιδι με πολυ μετριες βαθμολογιες που απλα και μονο βγηκε για να εκμεταλλευτη το ονομα του μπλε ηρωα.Καποιες εκδοσεις του εχουν αρκετα τεχνικα προβληματα οπως η PC εκδοση για παραδειγμα που μερικα λυθηκαν με αρον αρον patch απο την sega.

Team Sonic Racing => Aρκετα καλο racing game με τους ηρωες της sega.Mario kart δεν ειναι και δεν θα γινει ποτε αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο και προσωπικα μαρεσε οσο ασχοληθηκα μαζι του στο switch.

Yakuza 6 => Φοβερη ιστορια και πραγματικα απολαυστικο παιχνιδι.Μιλαμε το καταευχαριστηθηκα στο ps4.

sega mega drive classics => Παιχνιδαρες του Mega Drives μαζεμενες σε συλλογη αλλα γενικα αδιαφορο πακετο καθως μπορουμε να τα παιξουμε ολα αυτα σε PC μεχρι κινητα τηλεφωνα.Δεν δεινει στον gamer κατι διαφορετικο δηλαδη σε αντιθεση με πακετα SEGA Ages που προσφερουν κατι διαφορετικο και τα απολαμβανουμε οσοι εχουμε Switch με την Sega να εχει υποσχεθει πως μελοντικα θα υπαρξουν και παιχνιδια απο Saturn και Dreamcast.

sonic mania => To καλυτερο και ποιο διασκεδαστικο παιχνιδι Sonic που εχω παιξει και που εχει μεσα το το πνευμα των παλιων 16bit παιχνιδιων και το λεω εγω αυτο που δεν συμπαθω ιδιαιτερα τον μπλε σκαντζοχοιρο αλλα πραγματικα αυτο το παιχνιδι το γουσταρα.Στο Switch φυσικα γιατι κυριως σε portable mode το επαιζα.

shenmue 1+2 => Φοβερα παιχνιδια για την εποχη τους ποιος μπορει να πει το αντιθετο εξαλου αλλα ας τα αφησουν λιγο στην ησυχια τους γιατι καλα τα HD ports αλλα εχουμε βαρεθει να τα παιζουμε.

shenmue 3 => Τεραστιο hype και ενθουσιασμος αλλα απογοητευση οταν κυκλοφορησε και μετριος τεχνικος τομεας καμια σχεση με το πρωτο Shenmue οταν κυκλοφορησε που δεν πιστευαμε στα ματια μας.Τζαμπα τα λεφτα που εδωσα για να το παρω δεν την παλεψα να το τερματισω και το παρατησα.Περα απο τους οπαδους των Shenmue αμφιβαλω αν ασχοληθηκε αλλος μαζι του.Φυσικα καμια sega δεν υπαρχει ουτε σαν publisher ουτε σαν developer.

street of rage 4 => ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ με μεγαλα γραμματα και με ολη την σημασια της λεξεως το πηρα και το τερματισα day one και δεν θα σταματησω να το παιζω ανα τα χρονια.Φυσικα και εδω καμια sega δεν εχει σχεση με αυτο το παιχνιδι ουτε σαν publisher ουτε σαν developer οποτε κανενα ευσημο γιαυτην.

yakuza 7: like A dragon => Παιχνιδαρα με φοβερη ιστορια οπως και το 6.Ανυπομωνω να το παρω στα χερια μου οταν θα κυκλοφορησει σε ολο τον κοσμο να γουσταρω.

Μega Drive mini => Δεν θα το πω φολα και αποτυχια οπως το playstation mini αλλα γενικοτερα δεν εκανε την επιτυχια που περιμεναν πολλοι δεν το αγκαλιασε ο κοσμος οπως περιμενε η βιομηχανια του gaming.Καμια σχεση με της τρελες πωλησεις των NES και SNES Mini.

Για τα arcades δεν εχω αποψη γιατι τα εχω δει μονο σε βιντεο και αν δεν παιξω κατι δεν γινετε να εκφερω αποψη μονο απο βιντεο.

Αυτη ειναι η σημερινη sega μαγκες για οσους δεν το εχουν καταλαβει ακομα και φανταζονται Dreamcast 2 και παιχνιδαρες.Ειναι απλα μια εταιρια που θα βγαλει καποια παιχνιδια με αλλα να ειναι μετριοτατα και καποια να ειναι πολυ καλα οπως η σειρα yakuza για παραδειγμα αλλα και καποια στα arcades για μπορεσει να μαζεψει οσο περισσοτερο χρημα μπορει για την επιβιωση της.Σημερα εν ετη 2020 δεν υπαρχει χωρος για καμια sega και αυτο συμβαινει κυριως γιατι εχουν αλαξει τα δεδομενα και δεν εχει καμια σχεση η sega που ηταν καποτε με την σημερινη.Ο μοναδικος τροπος που θα μπορουσε να μπει ξανα στο προσκυνιο ειναι να μπορουσε να βγαλει μια κονσολα επιπεδου ps4 pro για να μην πω PS5,XBOX Series X ωστε να εχει σιγουρη third party υποστηριξη αλλα κυριως να πουλουσε το δεικο της πραμα γιατι οπως και να το κανουμε εχει πραμα η sega αλλα να το εβλεπε σοβαρα και να βλεπαμε σε κονσολα της sega ενα φοβερο και τρομερο νεο Shinobi,wonder boy,Golden Axe,Altered Beast,Sonic και ολα τα μεγαλα παιχνιδια της αλλα αυτα θα υπηρχαν μονο στην κονσολα της και δεν θα τα κυκλοφορουσε και στης αλλες κονσολες.Αυτο κανει η NINTENDO και παραμενει κολλοσος ακομα και σημερα μετα απο 131 χρονια απο την ιδρυση της.Δεν επενδυει τρελα λεφτα στο hardware αλλα βγαζει κατι διαφορετικο που θα το παρει ο κοσμος και το σημαντικοτερο της παιχνιδαρες της μπορει να της παιξεις μονο στην δικη της κονσολα και πουθενα αλλου συν του οτι μιλαμε για τεραστια ονοματα που για πλακα πουλανε εκαοτμμυρια οπως για παραδειγμα το τελευταιο Animal crossing που απλα σαρωνει.Μονο ετσι θα μπορουσε να σταθει η sega στην σημερινη βιομηχανια του gaming με καποια κονσολα αλλα δυστηχως τα οικονομικα της δεν εχουν καμια σχεση με τους ανταγωνιστες και ξερουν και οι ιδιοι πως μια ακομα αποτυχια αν κυκλοφορουσαν καποια κονσολα θα ηταν το τελευταιο καρφι στο φερετρο της sega πριν την θαψουν οριστικα και μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας του gaming.
 
Δεν δεινει στον gamer κατι διαφορετικο δηλαδη σε αντιθεση με πακετα SEGA Ages που προσφερουν κατι διαφορετικο και τα απολαμβανουμε οσοι εχουμε Switch με την Sega να εχει υποσχεθει πως μελοντικα θα υπαρξουν και παιχνιδια απο Saturn και Dreamcast.

Ερώτηση αδαούς, περί Switch:

Εάν έχω βιβλιοθήκη Virtual Console στο 3DS, αυτή μεταφέρεται στο Switch?
 
Ερώτηση αδαούς, περί Switch:

Εάν έχω βιβλιοθήκη Virtual Console στο 3DS, αυτή μεταφέρεται στο Switch?
Oχι φιλος δεν γινετε αυτο πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει virtual console στο switch και οπως εχουν πει απο την ΝINTENDO δεν ειναι στα πλανα τους να φερουν την VC στην κονσολα.Αντιθετα μπορει καποιος να γινει μελος στο NINTENDO Switch online και να παιξει τζαμπα καμια 80αρια η και λιγο περισσοτερα αν θυμαμαι καλα παιχνιδια απο τα NES και SNES.
 
Δεν είναι ανάγκη ρε παιδιά να πάει για την πρωτιά ούτε να συναγωνιστεί τους μεγάλους σε hardware .
Μια κονσόλα να βγάλει σαν αυτό που θέλει να κάνει η αταρι ένα πραμα.
 
Mη λες τετοια γιατι τοτε ειναι που θα σβησει τελειως απο τον χαρτη η sega γιατι πολυ απλα η κονσολα της Atari ειναι γεματη σκιες πριν ακομα κυκλοφορησει.
 
Nice ,μια μερα νωριτερα μαθαμε ,gamegear Μπρελοκ ε ;
Σαν το GBA micro ενα πραμα ,μμμ moving on ,αμα το πετυχω ποτε μπροστα μου σε ραφι θα το τσιμπησω.


Edit: ok that is cool και απορουσα πως θα παιζεται σε 1 ιντσα οθονη.

bwm.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ενταξει επιβεβαιωθηκε ακομα μια φορα πως οι τυποι εκει στη sega ειναι καρναβαλια και πως σιγουρα εχουν φτιαξει ενα τμημα γελωτοποιων γιατι το γελιο που προσφερουν στον κοσμο και το δουλεμα που τρωνε δεν παιζετε με τιποτα.Μεγαλη ανακοινωση περιμενε ο κοσμος για τα 60 χρονια και τελικα η ανακοινωση ηταν ανακοινωση μπρελοκ Game Gear που θα δεν θα μπορουν να το παιξουν ουτε οι 7 νανοι της χιονατης γιατι και αυτονων τα χερια ειναι μεγαλα για να μπορεσουν να παιξουν μαυτο το πραγμα.Μαλον η sega ανακαλυψε ενα νεο ειδος ανθρωπων σε μεγεθος κατσαριδας και γιαυτους προοριζεται η κονσολα γιατι νορμαλ ανθρωπος δεν μπορει να παιξει με αυτο το πραγμα ουτε καν μικρα παιδια δεν μπορουν να παιξουν και σιγα μην καθοταν να ασχοληθει μικρο παιδι με αυτα τα παιχνιδια οταν απο 5 χρονων ζητανε switch και playstation.Σαν να μην εφτανε αυτο το φιασκο σαν να μην εφταναν οι βαρυγδουπες ανακοινωσεις για τα 60 χρονια ε για χιλιοστη φορα φαινεται γιατι καταστραφηκε αυτη η εταιρια και ειναι οπως ειναι και το θεμα ειναι πως μυαλο δεν βαζουν.Ρε sega τα τοσα αχρηστα περιφεριακα για το Mega Drive κλπ σε κατεστρεψαν και να sega cd να 32Χ κ.α ε ακομα και για το μπρελοκ αυτο βγαζεις περιφεριακο για την οθονη να μας τρελανεις τελειως θες ελεος δηλαδη.Πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που βλεπω τελος λεμε δεν περιγραφω αλλο :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead:
 
Δεν ειναι τραγικα τα πραματα απλα αμα εβγαζε το μπρελοκ οποιαδηποτε αλλη ωρα θα ηταν ενα καλοδεχουμενο μινι κονσολι.
Αλλα οχι για τα 60.
Περιμενε τα 60 να το δειξει για να πουλησει περισσοτερα κομματια, μαρκετινγκ τρικ πιτσιρικαδων μανατζερ.
Λιγο σεβασμος στην ιστορια της.
Καλα κανει η Νιντεντο και εχει τους γερους της να κρατανε την παραδοση.
 
Mετά από αυτό, όσοι περιμένατε πως θα βγάλει η Sega κονσόλα ανάλογη του Dreamcast, ρίχτε και μια δεύτερη ταφόπλακα επάνω της.
 
Για μπρελοκ στα κλειδια ωραιο φαινεται.

Οσον αφορα το dreamcast 2 υπαρχει ενα τραγουδακι.

 
Πίσω
Μπλουζα