Jedah
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 1
Δεν είναι θέμα παιχνιδιού, αλλά hardware. Είχα διαβάσει μια συζήτηση σε forum, ανάμεσα σε emulator authors και προγραμματιστές του συστήματος. Δεν μπορώ να την ξαναβρώ όμως, πρέπει να είχε γίνει στα Avforums ή κάπως έτσι. Στην συζήτηση πάνω λοιπόν είχε ειπωθεί ότι τα PAL Saturn έχουν κάποιες μικρές διαφορές από τα NTSC και για αυτό ακόμα και με μετατροπές και κολλήσεις, το NTSC σήμα που θα βγεί δεν αποδίδει το παιχνίδι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ένα NTSC μηχάνημα. Ίσως να κάνανε και λάθος, αλλά μου φαίνονταν πολύ αναλυτικοί και γνώστες επι του θέματος, για αυτό δεν έχω λόγο να μην τους πιστεύω. Το θέμα βέβαια για τον καθένα είναι αν παρατηρεί την διαφορά ή όχι. Εγώ πάντως που έχω και 2 PAL Saturn (model 1&2) με Action Replay 4 in 1 από τα NTSC παιχνίδια έχω PAL σήμα. Θα πουλήσω μάλλον το ένα για να πάρω ένα NTSC Saturn και να ησυχάσω.keropi είπε:αυτό για το Saturn πρώτη φορά το ακούω.... για πες κανα προβληματικό παιχνίδι να δοκιμάσω, γιατί όσα έχω τρέξει NTSC με το AR4in1 (ή πώς αλλιώς το λένε ΛΟΛ) μια χαρά NTSC σήμα βγάζει...