Droid X360: Οι μαϊμούδες έφτασαν, κρύψτε τις μπανάνες

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.323
Αντιδράσεις
5.916
Η Κινεζικη κατασκευαστρια εταιρεια Shenzhen Xun Long παρουσιαζει το Droid X360 μια νεα φορητη κονσολα που ειναι ολοιδια με το psvita της sony.Διαθετει επεξεργαστη A10 στα 1.5Ghz, 512MB RAM,αποθηκευτικό χώρο 8GB,touchscreen 5 ιντσών αναλυσης 800Χ480,θύρα HDMI,μπροστινή κάμερα VGA και πίσω κάμερα 2 megapixel και οπως φαινεται εχει την ιδια διαταξη κουμπιων και μοχλων με το psvita.Το Droid X360 βασιζεται σε λειτουργικο συστημα Android 4.0, ενω διαθετει 9 emulators απο κονσολες οπως Nintendo 64,SEGA Genesis,Game Boy Advance,NES και SNES και φυσικα θα παιζει και ολα τα παιχνιδια του Android.Η τιμη της θα ειναι στα 95 ευρω.

Και κλασικα θα πεταξω την κακια μου και θα πω οτι καλητερα να εχει κανεις αυτο παρα το original psvita γιατι σε αντιθεση με το psvita αυτο μπορει να εχει και εκατονταδες παιχνιδια αλλα και παιχνιδαρες με ολη την σημασια της λεξεως :diablotin:

Και οπως φαινεται θα σπασει ολα τα ρεκορ μηνυσεων γιατι οι παντες μπορουν να τους κανουν μηνυση:DOι NINTENDO και sega για τα παιχνιδια η sony για το σχεδιο κτλ και η microsoft για το ονομα.Και δεν μιλαμε για απλους emulators αλλα μιλαμε για προεγκαταστημενους emulators και εκατονταδες παιχνιδια αλλων εταιριων που θα μπορει να εγκαταστηση ο χρηστης και που θα παιζονται σε μια κονσολα που θα πωλειται επισημα.

Παρτε μια γευση απο την κονσολα και τα παιχνιδια.

 
Αν δεν κάνω λάθος πόσταρε ένα YT βιντεάκι (αν δεν είναι το ίδιο) και ο Aard στο κουτί και την ζαχάρωσα :D
 
πολυ καλο δειχνει!
 
πολυ καλο!! αν παιζουν καλα οι emulators και δεν κολανε :D . Φανταζομαι θα παιζει και ταινιες και θα μπορει να γινει καλο media player. και το hdmi out μεγαλο +
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
forum
 
Οποιος προλαβει να το παρει παιδια να μην καθυστερει γιατι βλεπω καμια 10αρια λουκετα να ερχονται,οχι μονο ενα!

Απο που μπορουμε να το αγορασουμε ?
 
Καμία μήνυση δεν θα φάει, η Κίνα δεν αναγνωρίζει πατεντες άλλων κρατών.
 
Και η κινα τι ειναι δηλαδη αλλος πλανητης και κανει οτι της γουσταρει και κυκλοφορει οτι θελει χωρις καμια συνεπεια;Aμα ειναι ας κυκλοφορησει πχ καμια κονσολα ολοιδια με το Wii να το ονομασει Wii να κοτσαρει πανω την λεξη NINTENDO να φτιαξει και super mario,zelda και metroid και no problem δεν τρεχει τιποτα.Δεν ξερω αν ισχυουν αυτα και δεν νοιαζη και στην τελικη απλα με φαινεται πολυ παραξενο.
 
Πιθανοτατα να μην συμφερει και την ms η την sony κλπ να κανει μια νομικη κινηση.Θα τους αφησει να πουλησουν οσα πουλησουν και μετα τελος.
 
Και η κινα τι ειναι δηλαδη αλλος πλανητης και κανει οτι της γουσταρει και κυκλοφορει οτι θελει χωρις καμια συνεπεια;
Αυτό ακριβώς. Μέχρι και μοντέλα αυτοκινήτων αντιγράφει.
 
Καλό φαίνεται, λέτε να κυκλοφορήσει και Ευρώπη;
 
Πολλά υποσχόμενο και καθόλου άσχημο.


Έχει μέλλον το "παλικάρι"...έχουμε κάποιον ναυτικό να περνα από κίνα ?
 
Μην βιαστείτε να το πάρετε γιατί αυτή η έκδοσή έχει πρόβλημά στα κουμπιά από τα χειριστήρια, προς το παρόν προτιμώ το JXD 5110 για την ποιότητά κατασκευής. Ασφαλώς παίζω από jet pack (zx) μέχρι Mario Kart 64 για όσους τα θυμούνται.

Sent from my OndaVi40 using Tapatalk 2
 
metalcandyman είπε:
Και κλασικα θα πεταξω την κακια μου και θα πω οτι καλητερα να εχει κανεις αυτο παρα το original psvita γιατι σε αντιθεση με το psvita αυτο μπορει να εχει και εκατονταδες παιχνιδια αλλα και παιχνιδαρες με ολη την σημασια της λεξεως :diablotin:
Tα οποία είναι τσάμπα roms που ήδη μπορείς εδώ και 6 χρόνια να παίξεις με το PSP. Έτυχε να κρατήσω ένα στα χέρια μου, απο ένα ψυχάκια φίλο που το τσίμπησε, μιλάμε για τρισάθλια πλαστικούρα της κακιάς ώρας. Μου θύμισε Polystation η όλη φάση, ενώ πιστεύω ότι θα άξιζε μέχρι 40 ευρώ σε κάποιο Jumbo.
 
Θα συμφωνήσω με τον Φίλο MetalCandyman..Καλύτερα κάποιος να αγοράσει Μαιμού..Και αν είναι Android ακόμα καλύτερα..To Vita είναι μάλλον τελειωμένο! Σαν κάτοχος Vita το λέω..Τα παιχνίδια του είναι μέτρια, οι τιμές 45 ευρώ=5 ταψιά σπανακόπιτα - πανάκριβα..

Καλές επιλογές είναι το προαναφερθέν, αλλά και τα κάτωθι:

- Android Handheld της PlayMG

- Neo Geo Gold Limited Edition, Σου δίνει και Arcade Stick και Handheld και Docking Station παρακαλώ!!

Λάβετε υπόψη ότι αυτά δεν είναι κλώνοι αλλά σοβαρό Hardware αρίστης κατασκευής..Κυρίως για το Neo, γιατι όταν η SNK έχτιζε καμπίνες η Sony δεν είχε φτιάξει ούτε σταυρό για Pad ακόμα!!

Άρε Metal, μας τρέχαν τα σάλια με το Neo Geo στα 90's;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλά τι να λέμε τώρα...

Δεν συγκρίνονται αυτά!

Η SNK είναι κορυφή φίλε μου!

Το Neo Geo Gold Limited Edition έχει κυκλοφορήσει στην Αμερική;

Έχει ακουστεί τίποτα για Ευρώπη;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ίσως ήμουνα λίγο άδικος προηγουμένος με την Κονσόλα της Sony..H ενασχόληση μου με το PS ξεκινάει από τότε που πρωτοξεκίνησε η εταιρία.. Ίσως να τα χω πάρει με τις πολύ υψηλές τιμές! Δεν ξέρω.. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Vita είναι καλό μηχάνημα αλλά σαν κάτοχος έχω μπουχτίσει λίγο..Για να δούμε τη λέει το StreetFighter X Tekken και βλέπουμε!

Ευχαριστώ φίλε μου CAP. Το Neo Geo Gold είναι διαθέσιμο μόνο σε Limited (μαζί με την κασέτα Ninja Masters - θα με συγχωρήσεις, δεν ξέρω πως τα λένε τώρα, τσιπάκι, μνήμη...), στην τιμή των 199 δολλαρίων..Εγώ το έκανα Pre-Order γιατί και πολλά σου δίνει και παιχνίδια με ουσία και ιστορία έχει και θα υποστηρίζεται και στο μέλλον!

Η επιλογή όπως πάντα είναι δική σου...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα