DuckTales Remastered

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Νεο gameplay video απο την Comic Con στο san diego.

Ο συνδυασμός 3D backgrounds με 2D καρτουνίστικα sprites ποτέ δεν μου άρεσε στα παιχνίδια. Γιατί τα μπλέκουν δεν ξέρω. Θα έπρεπε ή όλα να είναι 3D ή όλα hand drawn 2D (όπως το Warioland Shake it). Oσο και να ταιριάξουν τους φωτισμούς και τα χρώματα η διαφορά φαίνεται πάντα.

Η σκηνή με το αεροπλάνο μοιάζει σαν να είναι κάποιες καρικατούρες πάνω σε ένα πλαστικό αεροπλανάκι της fisherprice.

Πότε δεν ήμουν fan των video games Ducktales από την Capcom. Ακόμα κι όταν ήμουν δεν με τρέλανε ιδιαίτερα και το βρίσκω ολίγον τι υπερτιμημένο. Καλοφτιαγμένο μεν όπως κι άλλα license παιχνίδια της Capcom (ειδικά αν αναλογιστείς ότι την εποχή εκείνη αρκετά license παιχνίδια ήταν για τα πανηγύρια) αλλά ως εκεί. Θα προτιμούσα μια remaster έκδοση του Darkwing Duck, το μοναδίκο Disney παιχνίδι της Capcom που ευχαρίστως να ξανάπαιζα και σήμερα.

Βλέπω απογοήτευση στα reviews, αλλά θα κρίνω ο ίδιος γιατί θα το πάρω όπως και να έχει. Πάντως (αναμενόμενο σχόλιο beware) το Duck Tales στην Amiga δεν το φτάνει με τίποτα....

Και γω θα το παρω το παιχνιδακι στο Wii U 15 ευρω εξαλου δεν ειναι τιποτα.Παντως απο την αρχη ειχα μια αρνητικη προδιαθεση για το παιχνιδι και οπως φαινεται δεν ημουνα ο μονος γιατι τα περισσοτερα reviews ειναι απογοητευτικα και τα υπολοιπα πολυ μετρια.Οπως και να το κανουμε παιχνιδια θρυλοι ειναι πολυ δυσκολο να τα κανεις remastered και να ειναι και πολυ πετυχημενα.Οχι παντα βεβαια γιατι εχουμε δει και εξαιρετικα remastered αλλα της περισσοτερες φορες.

@Other_Reality Πιστευω φιλαρακι μου να το ειπες για πλακα αυτο με το Ducktales στην Amiga αν φυσικα μιλαμε για το Ducktales: The quest for gold γιατι πραγματικα το παιχνιδι ειναι αθλιο :P Δεν συγκρινεται ουτε στο μικρο δαχτυλακι με τα 2 διαμαντια του NES.

metalcandyman είπε:
@Other_Reality Πιστευω φιλαρακι μου να το ειπες για πλακα αυτο με το Ducktales στην Amiga αν φυσικα μιλαμε για το Ducktales: The quest for gold γιατι πραγματικα το παιχνιδι ειναι αθλιο :P Δεν συγκρινεται ουτε στο μικρο δαχτυλακι με τα 2 διαμαντια του NES.
Ναι για το Quest for gold μιλούσα, και όχι, δεν το είπα για πλάκα !!! Έχω περάσει ένα καλοκαίρι ολόκληρο παρέα με αυτό το Duck Tales και το έχω καταευχαριστηθεί. Μπορεί να έχει λίγο ατσούμπαλο gameplay, αλλά είχε ποικιλία, γραφικά στο χέρι με Deluxe Paint 3 και μου θυμίζει τα ανέμελα νιάτα μου. (Δεν περιμένω απο μή-αμιγκά να με καταλάβει βεβαίως :) )

Φιλαρακι μου δεν παρεξηγω αυτα που λες και της αναμνησεις που εχεις απο το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι ολοι μας εχουμε τετοιες ομορφες αναμνησεις για παιχνιδια και δεν μιλαω για NINTENDO vs.... κλπ οπως κανω της περισσοτερες φορες :P Μιλαω καθαρα για το παιχνιδι γιατι το εχω παιξει και πραγματικα ρε φιλε δεν την παλεψα καθολου και ειναι ενα απο τα αθλιοτερα παιχνιδια που εχω παιξει με της αγαπημενες μας παπιες.Αφου το γουσταρεις μαγκια σου δεν με πεφτει λογος εμενα αλλα αντικειμενικα με τα 2 διαμαντια του NES σαν gameplay και σαν παιχνιδια γενικοτερα δεν συγκρινεται ουτε στο ελαχιστο.

Tην μουσική πάντως την πετύχανε κατα την γνώμη μου. Αυτό είναι το αγαπημένο μου remix μέχρι στιγμής:

[video=youtube;8IK-vGhRc68]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα