Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.290
Δε φτάνει που τους έχουμε κάνει ολόκληρο thread (και καλά κάναμε δηλαδή) για να τους κουβεντιάζουμε, έχουμε και τον @80s revival κάθε τρεις και λίγο να μας ξεσηκώνει στο "Τι ακούω απόψε" και να προκαλεί κρίσεις νοσταλγίας. Η προχθεσινή "κρίση" είχε να κάνει με ένα κομμάτι που ανέβασε από το άλμπουμ Notorious και τότε θυμήθηκα που φωτογράφησα κάποτε ένα δείγμα από τον θησαυρό της νιότης μου που είχε ξεμείνει στο πατρικό. Ο λόγος που το ανεβάζω δεν είναι μόνο συναισθηματικός αλλά και ενημερωτικός/ιστορικός καθώς συνδέεται με μια γενικότερη τάση στην κυκλοφορία ξένης μουσικής στην Ελλάδα η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 80 και για την οποία έχουν ειπωθεί ένα -δυο πράγματα σε άλλο thread .
Το εξώφυλλο δεν κατάφερα να το βρω αλλά ήταν κάπως έτσι
Αλλά η έκπληξη ήταν μέσα!
Φυσικά και με χάλασε το ότι οι τίτλοι ήταν με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά τόσο η περιπέτεια της συγκεκριμένης κασέτας (κάποια άλλη στιγμή θα την πω την ιστορία αυτή) όσο και η ίδια η μουσική της μπάντας μ' έκαναν να παραβλέπω το "έγκλημα" που υπήρχε μπροστά στα μάτια μου.
Το εξώφυλλο δεν κατάφερα να το βρω αλλά ήταν κάπως έτσι
Αλλά η έκπληξη ήταν μέσα!
Φυσικά και με χάλασε το ότι οι τίτλοι ήταν με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά τόσο η περιπέτεια της συγκεκριμένης κασέτας (κάποια άλλη στιγμή θα την πω την ιστορία αυτή) όσο και η ίδια η μουσική της μπάντας μ' έκαναν να παραβλέπω το "έγκλημα" που υπήρχε μπροστά στα μάτια μου.