Dux : The Upcoming Dreamcast Shooter

Εγώ το παρήγγειλα!Εσείς?

Dux is a shooting game for Sega Dreamcast developed by HUCAST.net & KonTechs Ltd. This game combines traditional gameplay with modern shoot 'em up features such as many bullets on-screen and an adequate scoring system. To make advantages of the Dreamcast's 2D capabilities, the game completely consist out of CGI and features high-resolution with super smooth graphics.

This Limited Edition contains a copy of the game, along with an Original Soundtrack CD. Other than the DUX Obvious Soundtrack album, this OST contains all original music tracks. The item ships in a double disc case in Japanese NTSC/J layout and is strictly limited to a production run of 500 copies only.

This is a CD-ROM based product and might not be compatible with some Dreamcast™ consoles manufactured after October 2000.

This software is not officially licensed, designed, manufactured, distributed or endorsed by Sega.
 
Ηθελα να το παρω αλλα δεν μου μεινανε χρηματα στη καρτα.. το παιχνιδι παντος δειχνει πολυ ομορφο.

Επισης, αυτο περι συμβατοτητας 99% ειναι λογο του οτι το παιχνιδι δεν ειναι απο εργοστασιακη πρεσα, αλλα επειδη ειναι cd-rom. Τα τελευταια μοντελα (που κυκλοφορησαν Ιαπωνια) δεν διαβαζαν cd-rom, γιαυτο και βαλαν την προειδοποιηση.
 
Πράγματι δείχνει πολύ καλό, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξαμε καλό δυτικό shmup; :(

Οι Ιάπωνες από την άλλη το κατέχουν το άθλημα και σαφώς τους εμπιστεύομαι περισσότερο. :)
 
Εδώ και πολύ καιρό προπαραγγελεία... Περιμένουμε....
 
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rW5WePPRs_U]YouTube - DUX (Dreamcast) Trailer

εγώ που είδα το trailer από πάνω πάντως δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε κλικ :xm:

τα mechanics του φέρνoυν πολύ σε R-Type πάντως
 
Τα posts σχετικά με το Dux μεταφέρθηκαν στο επίσημο thread του.

Καλή συνέχεια και .. Long live the Dream ;)
 
Εμένα ρε παιδιά μου φαίνεται τραγικά παιδικό, άσε που μοιάζει με public domain παιχνίδι....
 
gtsamour είπε:
Εμένα ρε παιδιά μου φαίνεται τραγικά παιδικό, άσε που μοιάζει με public domain παιχνίδι....
Καλά δεν είναι και τόσο χάλια, πρώτα από όλα είναι πολύχρωμο! Με τόσο "σκοταδίλα" που έχουν τα σύγχρονα παιχνίδια είναι μια ευχάριστη αλλαγή. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχω δει πολύ καλύτερους doujin τίτλους και φυσικά υπάρχει πάντα το φοβερό R-Type Final.
 
Preordered εδώ και καιρό την Limited Edition, αλλά μας πάει πίσω το release συνεχώς. Υπάρχει κάποιο bug που δεν μπορούν ακόμα να το διορθώσουν.

Τα τελευταία νέα είναι τα εξής:

Bug Report


20.03.09


 


While the game itself is finished to 99,9 percent we currently have a small programmning issue. This issue is independent form the game so it has something to do with the dev environment KallistiOS. So, the release of this game is now depending on this bug, but we also have contact to the KOS team to solve this issue. This is all for now.


http://www.blog.hucast.net/
 
Παντως Γιατρε μου, παραδεξου οτι τουλαχιστον απο το κλιπακι που ειδαμε δεν ειναι του επιπεδου των αλλων "νεων" κυκλοφοριων του DC.
 
Paspartoo είπε:
Παντως Γιατρε μου, παραδεξου οτι τουλαχιστον απο το κλιπακι που ειδαμε δεν ειναι του επιπεδου των αλλων "νεων" κυκλοφοριων του DC.

χαλαρα...καλο ειναι το παιχνιδακι..δεν ειναι ikaruga,border down η under defeat αλλα ειναι ενα καινουργιο dreamcast παιχνιδι 2009.Αυτο μου φταινει!!!
 
Σε σενα ναι - αλλα αν ειναι να πληρωνουμε ενα νεο παιχνιδι εν ετη 2009 για μια κονσολα του 2001, περιμενουμε κατι καλυτερο. Αλλιως συμπεραινει κανεις οτι καποιοι μας πιανουν κωτσους - μια απλη ματια σε "δωρεαν" homebrew παιχνιδια για το DC θα αποδειξει αυτο που λεω.
 
Αμα αγαπας την κονσολα που λεγεται Dreamcast κανεις μια θυσια και την υποστηριζεις καπως με πιο 'ελαφρως' παιχνιδια. Για 20 ευρω πιστευω μια χαρα ειναι σε σχεση με κατι αλλα που βγαινουν στο Wii που ειναι τελειως αθλια και τα πληρωνεις 60 ευρω! Στην περιπτωση του DUX εκτιμας την δουλεια και το κοπο, εστω οποια και αν ηταν αυτη που κανανε τα παλικαρια για να βγαλουνε αυτο το παιχνιδι στην αγαπημενη τους κονσολα.Και αλλοι δινουν 20 με 30 ευρω για καινουρια παιχνιδια για Atari 2600,Commodore κτλ.
 
Paspartoo, δεν μπορώ να συγκρίνω το Dux με το Ikaruga και το Under Defeat. Και μόνο η διαφορά στο κόστος (εκείνα πουλιόντουσαν στα διπλά λεφτά και βάλε) θα έπρεπε να σε προιδεάζει. Κάτι σχετικά κοντά στο Last Hope περιμένω να δω τελικά.

Επίσης σε καμμία περίπτωση δεν θα περίμενα κάτι φτιαγμένο με KallistiOS να μπορεί να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης του Katana. Εδώ όμως η διαφορά είναι ότι το dev-ing με Katana είναι παράνομο, ενώ με KOS νομιμότατο.

Από εκεί και πέρα, προσπαθώ πάντα να υποστηρίζω τους developers που βγάζουν νέο υλικό για "νεκρά" συστήματα, τουλάχιστον για αυτά με τα οποία ασχολούμαι. Ειδικά αν δεν ζητάνε εξωφρενικά ποσά. Πχ το Last Hope το έχω αγοράσει και για DC και για NeoGeo CD, για DC παλιότερα είχα αγοράσει και το Feet of Fury, το Beggar Prince για Megadrive, και κάμποσα της Good Deal Games για SegaCD και της Oldergames για Saturn και 3DO.

Και ακόμα και αν δεν σε αφορά το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης και είσαι ένας κυνικός τύπος που κοιτάει μόνο την τσέπη του, τα περισσότερα από δαύτα γίνονται αρκετά συλλεκτικά και συνήθως δεν χάνουν την αξία τους αν τα μεταπωλήσεις. Ορισμένα μάλιστα γίνονται και ακριβά, δες πχ πόσο ζητάνε σήμερα για το Last Hope Limited Edition του DC στο Ebay. Ή άντε βρες μου το Lost & Found Vol. 1 του Saturn...
 
Μετά από καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, φαίνεται ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και είναι έτοιμο για κυκλοφορία!


Update 3, because of logistical reasons, shipment of the game is like following:15th June: shipment of DUX within Germany

16th June: shipment of DUX for Europe

17th June: shipment of DUX to USA and DUX LE worldwide
http://www.blog.hucast.net/

Έχω το LE προπαραγγελία εδώ και μήνες από Play-Asia. Το status εκεί παραμένει και σήμερα preorder/backorder, ενώ ούτε στο hucast.net online shop υπάρχει επιλογή αγοράς της LE, αντίθετα με την απλή που είναι ανοικτή και λέει "now shipping".

Πιστεύω ότι η ερμηνεία είναι ότι η LE εξαντλήθηκε και δεν την πουλάει το hucast πλέον, ενώ το Play-Asia μάλλον δεν έχει παραλάβει το stock του ακόμα, αλλά έχει ανοικτές ακόμα τις preorders. Οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος και δεν το έχει παραγγείλει ας το κάνει, σύντομα θα εξαφανιστεί και από εκεί πιστεύω.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο η LE απλά να μην είναι έτοιμη ακόμα... :p

Επίσης αν είστε σαν εμένα και έχετε μονίμως την κάρτα άδεια, φροντίστε να έχει υπόλοιπο διαθέσιμο, καθώς το Play-Asia την χρεώνει αμέσως μόλις είναι έτοιμη η παραγγελία και σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε το τελευταίο αντίτυπο της LE επειδή απλά δεν είχατε πιστωτικό στην κάρτα σας. ;)
 
Maddog μου ηρθε το παιχνιδι!!!..ειναι πανεξυπνο και με ωραια γραφικα..Σοκ αριστικα οταν ειδα οτι το εχουν φτιαξει μονο τρεις ανθρωποι!!
 
Και εμένα μου έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες, απλά βαρέθηκα να το γράψω γιατί δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.
 
Maddog είπε:
Και εμένα μου έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες, απλά βαρέθηκα να το γράψω γιατί δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.
Τέσσερις σελιδούλες συμπλήρωσε το θέμα παντως... :)
 
Ναι ρε ψηλέ, αλλά τα μισά post δικά μου και τα περισσότερα εκ των υπόλοιπων σε αρνητικό πνεύμα...

Οπότε, όταν τελικά έγραψα ότι είναι πλέον έτοιμο για κυκλοφορία και δεν απάντησε κανείς, συμπέρανα ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τα παράτησα. :xm:
 
Γιατρέ, γράψε εσύ τις απόψεις σου, καλό είναι και για future reference.

Και εγώ δε συμμετείχα στη συζήτηση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν την παρακολουθούσα... ;)
 
Πίσω
Μπλουζα