saintc RetroN00b Joined 17 Αύγ 2010 Μηνύματα 15 Αντιδράσεις 5 25 Οκτ 2011 #1 Παιδιά υπάρχει κανείς από εσας που μπορεί γράψει μια λίστα με τα dvd που έχει προσφέρει το περιοδικό "Σινεμά"; Ευχαριστώ
Παιδιά υπάρχει κανείς από εσας που μπορεί γράψει μια λίστα με τα dvd που έχει προσφέρει το περιοδικό "Σινεμά"; Ευχαριστώ
D@redevil Retired Admin Joined 31 Οκτ 2008 Μηνύματα 8.888 Αντιδράσεις 604 25 Οκτ 2011 #2 Αν και δεν θεωρείται αμιγώς ρετρό, δοκίμασες στο google? Μου έβγαλε αυτό, το οποίο βέβαια είναι ενημερωμένο μέχρι το 2004. Αλλιώς, μήπως θα ήταν καλύτερα να επικοινωνούσες μαζί τους?
Αν και δεν θεωρείται αμιγώς ρετρό, δοκίμασες στο google? Μου έβγαλε αυτό, το οποίο βέβαια είναι ενημερωμένο μέχρι το 2004. Αλλιώς, μήπως θα ήταν καλύτερα να επικοινωνούσες μαζί τους?
saintc RetroN00b Joined 17 Αύγ 2010 Μηνύματα 15 Αντιδράσεις 5 25 Οκτ 2011 #3 Έχω βρει και εγω το συγκεκριμένο λινκ, αλλά έλεγα μην τυχών και υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο. Αν δεν βρώ κάποια απάντηση θα δοκιμάσω να επικοινωνησω μαζί τους. Ευχαριστώ Daredevil.
Έχω βρει και εγω το συγκεκριμένο λινκ, αλλά έλεγα μην τυχών και υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο. Αν δεν βρώ κάποια απάντηση θα δοκιμάσω να επικοινωνησω μαζί τους. Ευχαριστώ Daredevil.
filmmusic RetroMaNiaC Joined 20 Ιουν 2010 Μηνύματα 628 Αντιδράσεις 132 15 Σεπ 2013 #4 Μήπως έχει κανείς κανένα κατάλογο με τα VHS που έδινε το περιοδικό;
filmmusic RetroMaNiaC Joined 20 Ιουν 2010 Μηνύματα 628 Αντιδράσεις 132 2 Ιουν 2014 #5 saintc είπε: Παιδιά υπάρχει κανείς από εσας που μπορεί γράψει μια λίστα με τα dvd που έχει προσφέρει το περιοδικό "Σινεμά";Ευχαριστώ Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Λίγο αργά βέβαια, αλλά κάθισα και έγραψα αυτά που έχω. (λείπουν μερικά) (μέχρι το 41, τα πήρα από εκείνο το ποστ στο insomnia) 1. The Piano - (Μαθήματα πιάνου) 2. Εvita 4. Blood Simple Director's Cut - (Μόνο Αίμα) 5. Λούφα και Παραλλαγή 6. Himalaya - (Ιμαλάια) 7. Time Bandits - (Οι ληστές της Ιστορίας) 8. Hellraiser 9. Down by law - (Στην παγίδα του νόμου) 10. Mona Lisa - (Μόνα Λίζα) 11. Stir of Echoes - (Ψίθυροι των πνευμάτων) 12. Todo sombre mi madre - (Όλα για την μητέρα μου) 14. Requiem for a dream - (Ρεκβιέμ για ένα όνειρο) 15. Memento 16. Rita Hayworth and the Shawsank Redemption - (Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ) 17. Fargo - (Φάργκο) 18. A Simple Plan - (Ένα απλό σχέδιο) 19. Carne Tremula - (Καυτή Σάρκα) 20. La vita e bella (Η ζωή είναι ωραία) 21. The Blair Witch Project & The Curse of Blair Witch 22. The Limey (Ο Εγγλέζος) 23. Safe Sex 24. The man who wasn't there - (Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί) 26. The Ninth Gate - (H Ένατη Πύλη) 27. Reservoir Dogs 29. Basic Instinct (Βασικό Ένστικτο) 30. Escape from New York (Απόδραση από τη Νέα Υόρκη) 31. Notting Hill (Μια βραδιά στο Νότινγκ Χίλλ) 32. Billy Elliot (Μπίλυ Έλλιοτ: Γεννημένος Χορευτής) 33. Angel Heart (Δαιμονισμένος Άγγελος) 34. Total Recall (Ολική Επαναφορά) 35. Gosford Park (Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ) 36. Irreversible (Μη αναστρέψιμος) 37. Hable con ella (Μίλα της) 38. Manhunter (Ο Ανθρωποκυνηγός) 39. Ran 40. The Fog (Η Ομίχλη) 41. Trainspotting 42. Ο ελαφοκυνηγός 43. The Sixth Sense 44. Persona/Saraband (2 ταινίες) 45. The Mothman Prophecies 47. Τα Φτερά του Έρωτα 50. Far from Heaven 51. Gangs of new York 52. Lost in translation 53. The last Emperor 54. 21 Γραμμάρια 55. Don't Look Now/ Peeping Tom (2 ταινίες) 56. Apocalypse Now Redux 57. Η Αιώνια Λιακάδα ενός καθαρού Μυαλού 58. Oldboy 60. Η Θάλασσα Μέσα μου + 6 DVD της ΣΙΝΕΜΑ DVD Collection - Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα - Φαντάσματα Εφηβείας - Η Γνωριμία της Σάρκας - Το Μάτι - Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές - Ινδοκίνα
saintc είπε: Παιδιά υπάρχει κανείς από εσας που μπορεί γράψει μια λίστα με τα dvd που έχει προσφέρει το περιοδικό "Σινεμά";Ευχαριστώ Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Λίγο αργά βέβαια, αλλά κάθισα και έγραψα αυτά που έχω. (λείπουν μερικά) (μέχρι το 41, τα πήρα από εκείνο το ποστ στο insomnia) 1. The Piano - (Μαθήματα πιάνου) 2. Εvita 4. Blood Simple Director's Cut - (Μόνο Αίμα) 5. Λούφα και Παραλλαγή 6. Himalaya - (Ιμαλάια) 7. Time Bandits - (Οι ληστές της Ιστορίας) 8. Hellraiser 9. Down by law - (Στην παγίδα του νόμου) 10. Mona Lisa - (Μόνα Λίζα) 11. Stir of Echoes - (Ψίθυροι των πνευμάτων) 12. Todo sombre mi madre - (Όλα για την μητέρα μου) 14. Requiem for a dream - (Ρεκβιέμ για ένα όνειρο) 15. Memento 16. Rita Hayworth and the Shawsank Redemption - (Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ) 17. Fargo - (Φάργκο) 18. A Simple Plan - (Ένα απλό σχέδιο) 19. Carne Tremula - (Καυτή Σάρκα) 20. La vita e bella (Η ζωή είναι ωραία) 21. The Blair Witch Project & The Curse of Blair Witch 22. The Limey (Ο Εγγλέζος) 23. Safe Sex 24. The man who wasn't there - (Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί) 26. The Ninth Gate - (H Ένατη Πύλη) 27. Reservoir Dogs 29. Basic Instinct (Βασικό Ένστικτο) 30. Escape from New York (Απόδραση από τη Νέα Υόρκη) 31. Notting Hill (Μια βραδιά στο Νότινγκ Χίλλ) 32. Billy Elliot (Μπίλυ Έλλιοτ: Γεννημένος Χορευτής) 33. Angel Heart (Δαιμονισμένος Άγγελος) 34. Total Recall (Ολική Επαναφορά) 35. Gosford Park (Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ) 36. Irreversible (Μη αναστρέψιμος) 37. Hable con ella (Μίλα της) 38. Manhunter (Ο Ανθρωποκυνηγός) 39. Ran 40. The Fog (Η Ομίχλη) 41. Trainspotting 42. Ο ελαφοκυνηγός 43. The Sixth Sense 44. Persona/Saraband (2 ταινίες) 45. The Mothman Prophecies 47. Τα Φτερά του Έρωτα 50. Far from Heaven 51. Gangs of new York 52. Lost in translation 53. The last Emperor 54. 21 Γραμμάρια 55. Don't Look Now/ Peeping Tom (2 ταινίες) 56. Apocalypse Now Redux 57. Η Αιώνια Λιακάδα ενός καθαρού Μυαλού 58. Oldboy 60. Η Θάλασσα Μέσα μου + 6 DVD της ΣΙΝΕΜΑ DVD Collection - Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα - Φαντάσματα Εφηβείας - Η Γνωριμία της Σάρκας - Το Μάτι - Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές - Ινδοκίνα
Mygdala RetroN00b Joined 28 Νοέ 2012 Μηνύματα 4.007 Αντιδράσεις 8.819 24 Ιουν 2024 #6 Μόλις ανακάλυψα αυτό το θρεντ. Μικρή συμβολή στους τίτλους ταινιών του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ με φωτο από προσωπική συλλογή.
Μόλις ανακάλυψα αυτό το θρεντ. Μικρή συμβολή στους τίτλους ταινιών του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ με φωτο από προσωπική συλλογή.