Eνα ρομαντικό κοριτσι ( Αλκοτ) [Εκδόσεις Αγκυρας]

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.103
Αντιδράσεις
15.468
Τωρα που γραφω γι' αυτο το βιβλίο γίνομαι ξανά 8, 9 το πολύ χρονών. Νομίζω οτι άνηκε στην σειρά των κλασσικών βιβλίων της Αγκυρας!!

Από όλες τις ηρωιδες της Αλκοτ , αυτή που λάτρεψα δεν ήταν άλλη από την χαριτωμένη δεσποινίς Πόλυ Μιλτον με την χρυσή καρδιά που δίνει πάντα την βοηθειά της για την ευτυχία των άλλων. Ομως έχει αφήσει και ένα δικό της μυστικό να φωλιάζει στην καρδιά της αλλά ερχεται η στιγμή να φανερωθεί για να της δώσει και τη δική της ευτυχία.. :flower:

Μικρες και μεγάλες πίκρες αλλά και ώρες ευτυχισμένες , δυνατες απογοητευσεις αλλά και όμορφες στιμές αγάπης και αληθινής φιλίας γεμίζουν την ζωή της!!

Στα 19 ερχεται να εργαστεί στην μεγάλη πόλη σαν καθηγήτρια μουσικής όχι για να συντηρησει τον εαυτό της αλλά για να πληρωνει τα δίδακτρα του μικρότερου αδελφού της. Ο καλός κόσμος της γυρίζει την πλάτη, αντιλαμβάνεται την διαφορά ΄της ζεστασιάς του απλού δωματιου της από τα τυπικά χαμόγελα της πόλεως!!

Ειναι τοσο καλό κορίτσι που παραιτειται από την αγάπη ενος πλουσιου , όμορφου νεαρού οταν μαθαίνει την αγάπη που του έχει η καλύτερη της φίλη! Θα γινουν πολλές παρεξηγήσεις, όμως η ευτυχία θα αργήσει αλλά θα της χτυπήσει για τα καλά την πόρτα την ώρα που η ίδια θα έχει παραιτηθεί!!
 
Πίσω
Μπλουζα