Eξόριστοι / Κατής

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι «μέσο» έχει αυτός ο άνθρωπος….

Να δείτε που ο Ντόκεν το κάνει επίτηδες...

ΞΕΡΕΙ ότι επιθυμούμε διακαώς να μπει εδώ μέσα και να τα κάνει λίμπα, και δεν το κάνει...

:rofl:

Omenforever είπε:
Να δείτε που ο Ντόκεν το κάνει επίτηδες...
ΞΕΡΕΙ ότι επιθυμούμε διακαώς να μπει εδώ μέσα και να τα κάνει λίμπα, και δεν το κάνει...

:rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ουτε διακοπες δε μπορουμε να παμε..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Εἰς τὰ Θεμέλια τοῦ Φρενοκομείου

Γεώργιος Σουρής

Ὢ Ἑορτὴ τῶν Ἑορτῶν... Ὢ εὐτυχὴς ἡμέρα!

Ὤ! τώρα πρέπει ὁ καθεὶς τοῦ Ἄστεως πολίτης

νὰ βάλει στὸ μπαλκόνι του μιὰ κόκκινη παντιέρα

μὲ μιὰ χρυσὴν ἐπιγραφὴ "Ζωρζὴς Δρομοκαΐτης".

Ναί! τώρα πρέπει στολισμὸς μὲ δάφνες καὶ μυρσίνες,

ναί! τώρα πρέπουν κανονιές, φανάρια καὶ ρετσίνες.

Φρενοκομεῖο κτίζεται καὶ στὴ σοφὴν Ἑλλάδα!

ἅ! ὁ Θεὸς ἐφώτισε τὸν Χιώτη τὸν Ζωρζὴ

καὶ τώρα μέσα στοῦ Δαφνιοῦ τὴ τόση πρασινάδα

θὰ βρίσκουμε παρηγοριὰ κι ἡ μνήμη του θὰ ζεῖ.

Ὢ μέγα εὐεργέτημα τῶν εὐεργετημάτων!

Ὢ μόνον οἰκοδόμημα τῶν οἰκοδομημάτων!

Θέλει λαμπρὸν Μαυσώλειον αὐτὸς ὁ κληροδότης,

παιάνας κι ἀποθέωσιν εἰς τρίτους οὐρανούς!...

Εὑρέθη μὲς στοὺς Χιώτηδες, μὲ γνώση κι ἕνας Χιώτης,

κι ἐσκέφθη ὁ μεγάλος του καὶ πρακτικός του νοῦς

πῶς μέσα στὴν Ἑλλάδα μας ποῦ πλημμυροῦν τὰ φῶτα,

Φρενοκομεῖον ἔπρεπε νὰ γίνει πρῶτα-πρῶτα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να πάρει... Νιώθω ότι έχασα κάτι φοβερά διασκεδαστικό :rofl:

Omenforever είπε:
Καλά,μιλάμε δεν πιστεύω αυτά που είδα κι άκουσα στο βίντεο ρε Omen !!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Πώς μου είχε διαφύγει αυτό το thread ;;!; :D :D

Έλιωσα λέμε,έλιωσα !!!!! :bow2: :bow2: :bow2:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
manos426f είπε:
Καλά,μιλάμε δεν πιστεύω αυτά που είδα κι άκουσα στο βίντεο ρε Omen !!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Πώς μου είχε διαφύγει αυτό το thread ;;!; :D :D

Έλιωσα λέμε,έλιωσα !!!!! :bow2: :bow2: :bow2:

Join the club :rofl:

...φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ....(ε,ξερετε τωρα..)ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ..αν σας πω ποιος το αντιστρεφει βαναυσα ,θα φαω κι αλλη ..κιτρινη! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LUpgNIpSBQY&feature=related]YouTube - Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ£ Ξ�Ξ�Ξ�Ξ?ΞʽΞ� Ξ?Ξ� Ξ�Ξ*Ξ�Ξ�Ξ� Ξ�Ξ§Ξ�Ξ£Ξ� Ξ?Ξ� Ξ�Ξ?Ξ�Ξ�Ξ� Ξ?Ξ�Ξ? Ξ?ΞʽΞ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ� mpeg1video chunk 1

"Διασυμπαντικές νότες", "άξιος της γενιάς σου", "να μαθαίνουμε από τους νεότερους"

Ρε τι ακούσαν τα σπόκικα αυτάκια μου πάλι σήμερις..

[Edited]

Τελικα αλλαξε η ημερομηνια του live των Εξοριστων συμφωνα με ανακοινωση του σιτε τους

(To Live με τους ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ στις 30 Απριλίου 2010 θα γίνει στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα)

:( ...εγω νομιζα οτι με την φρενητιδα που επικρατουσε και με τα αλλεπαλληλα sold out θα πηγαινε για OAKA μερια...(τι λεω;..πλατεια ΤιενΑνΜεν στο Πεκινο,να χωρεσουν ολοι..)

ΘΕΛΩ Ν ΑΓΙΑΣΩ Κ ΔΕ Μ ΑΦΗΝΟΥΝ...

:D

χαχαχαχαχαχαχαχα ρε συ τα θελουν κυριολεκτικα! Τριβονται στην γκλιτσα του τσοπανου...

Προφανώς τ' ότι όλα έχουν ένα μέτρο κι ένα όριο,οι συγκεκριμένοι κύριοι είναι φανερό ότι δεν το γνωρίζουν,κάθε άλλο μάλιστα θα έλεγα.....

Παιδιά ξέρετε τι φταίει; Δεν είστε αρκετά ΜΕΤΑΛΛΛ. :headbang: :animlaugh:

Τελικα αναβάλεται οριστικα το Live Των Εξοριστων στην Αρχιτεκτονικη Club στις 30/4 στην Αθηνα,περισσοτερα www.exoristoi.com

"Μετά από νοσηλεία 3 ημερών στο Νοσοκομείο και με διάγνωση υπερκόπωση και υψηλό στρες θα ξεκουραστώ στο σπίτι για κανά μήνα, συμβουλή ιατρού...το κακό είναι ότι η προγραμματισμένη συναυλία των Εξόριστων αναβάλλεται.."

ΧΑΧΑ διασκεδαστικότατο... μάλλον κουράστηκε στη προσπάθειά του να πουλήσει περισσότερα από τρία εισητήρια (θεία, μαμά και γειτόνισσα).

Είμαι βέβαιος ότι θα πει πως κουράστηκε προσπαθώντας να παίξει το νέο, υπερ-επικό, διαστημικό σόλο το οποίο προσπαθούσε να συλλάβει τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Όξωωωωωω

Ετσι ειναι φιλε μου! Ο διασυμπαντικες επικες μελωδιες κουραζουν!

Καθώς έβλεπα και πάλι κάποια clips των Εξόριστων (οι οποίοι έχουν αρκετά καλά κομμάτια όπως και να το κάνουμε), προσπάθησα να θυμηθώ με ποια γνωστή retro cult φιγούρα μοιάζει ο Κατής.

Και θυμήθηκα.

Με το Σκαθαροζούμη :)

λοιπον, εδω δε χωραει εντιτ..

οπως εχετε καταλαβει τα των κλαμπ και ροκαδικων κλπ τα γνωριζω απο πρωτο χερι..

Ψαχνοτανε ΠΟΛΥ καιρο πριν να παει την ..εμ..συναυλια σε ΠΟΛΥ μικροτερο χωρο ,μπας και το...γεμισει..

ΥΓ.επειδη εχω αυτια παντου,η διαγνωση ελεγε

"κριση αυταρεσκειας,απωλεια κοινης λογικης,που μαλλον οφειλεται σε υπερβολικη δοση ...ταλεντου.

κατα την παραμονη στο σπιτι,συνισταται τα χερια εξω απ τα σκεπασματα.."

ΧΑΧΑΧΑ.....

Κουτσομπολιό mode on:

Έκανε εμφύτευση μαλλιών ρε:Ρ

Κουτσομπολιό mode off.. :P

Πίσω
Μπλουζα