Eπαναλήψεις Eλληνικών τηλεοπτικών σειρών στην Κύπρο

DianaTheSuperstar91

RetroMaNiaC
Joined
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα
755
Αντιδράσεις
207
Και στην Κύπρο παίζουν πολύ καλές παλιές σειρές της Ελλάδας σε επανάληψη, σε σύγκριση με εμάς που βλέπουμε χιλιοπαιγμένες αποτυχημένες σειρές. Το thread αυτό θα σας ενημερώνει για το ποια σίριαλ προβάλλονται από τον ΑΝΤ1 και το Mega Κύπρου.

ΑΝΤ1 Κύπρου

Εγκλήματα: Οι Έλληνες δυστυχώς το καλοκαίρι αυτό για πρώτη φορά δεν θα απολαύσουν αυτή την θαυμάσια κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου. Σε όλους μας έχουν μείνει οι ατάκες του Αριστείδη, την Σωσώ και τα δολοφονικά της σχέδια, την Κορίνα και τις βιτριολικές ατάκες της. Μια τόσο ωραία σειρά που το Mega την είχε απορρίψει.

Θα Βρεις τον Δάσκαλο Σου: Μια σειρά που έχει παιχτεί 400 φορές μέσα σε μια σεζόν. Το love story μεταξύ μιας μαθήτριας και ενός καθηγητή.

Δις Μαδιάμ: Αποτυχημένο σίριαλ του 2006 με Μεντή+Αντωνόπουλο να ξανασυνεργάζονται μετά το Δις Εξαμαρτείν του Mega που έγραψε ιστορία.

Οι Μεν Και Οι Δεν: Σίριαλ ρετρονικής σημασίας. 3 σεζόν, 100 και βάλε επεισόδια, 2 ζευγάρια (Δάγκα και Σταμάτη) που έχουν κόντρα αλλά τα σπάνε. Στην Ελλάδα παίζεται αλλά πάλι σε ώρα που ο κόσμος βλέπει όνειρα.

Βότκα Πορτοκάλι: Παίζεται και στην Ελλάδα, γκαγκστερική κωμωδία του 2001 με Κόκλα, Λεκάκη, Χαραλαμπίδη, Ιωακειμίδου.

Εκείνες και Εγώ: Στην Ελλάδα δεν παίζεται η σειρά. Στην Κύπρο όμως ο κόσμος γελά με τις ιστορίες του Καζανόβα Ζάχου Δόγγανου.

Το Καφέ της Χαράς: Εμείς εδώ 4η φορά μέσα σε 1 χρόνο βλέπουμε όλο το σίριαλ, το ίδιο και στην Κύπρο. Όχι άλλο κάρβουνο.

Λόλα: Που το θυμήθηκαν αυτό το ποταπό περσινό σίριαλ οι Κύπριοι;.

Mega

Περί Ανέμων Και Υδάτων: Κωμωδία ηθών της Κάκιας Ιγερινού γυρισμένη στην όμορφη Κέρκυρα. Και εδώ και εκεί έχει πολυπαιχτεί σε επανάληψη.

Το Σημάδι του Έρωτα: Τι έγινε Κωστάκη γουστάρεις την χωριάτισσα; . Ιστορική ατάκα δια στόματος Τζένη Μπότση στο σίριαλ. Μπάρμπα-Τζώρτζογλου ως το ερωτικό τρίγωνο και Τζένη Μπότση σε τολμηρές εμφανίσεις. Στην Κύπρο έχουν κοπεί οι σκηνές λόγω της ώρας. Να προσθέσω ότι είχαμε δει στην επέτειο σκηνές που δεν προβλήθηκαν στις επαναλήψεις αφού η σειρά παίχτηκε μεταμεσονύχτια.

Χαραυγή: Ρετρό σίριαλ , δεν περιγράφω άλλο. 1000 φορές παίζεται στην Κύπρο, 0 στην Ελλάδα.

αυτά από την Κύπρο...
 
Είναι πράγματι άξιο απορίας πως οι υπεύθυνοι του MEGA απέρριψαν τα Εγκλήματα. Και εκείνη την εποχή το κανάλι είχε ακόμα γούστο στις σειρές του.
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
Και στην Κύπρο παίζουν πολύ καλές παλιές σειρές της Ελλάδας σε επανάληψη...

Ετσι οπως το ξεκινησες για μια στιγμη πηγα να χαρω γιατι νομιζα πως θα αναφεροσουν σε αληθινα παλιες σειρες (της ερτ φυσικα) οι οποιες ισως και να υπαρχουν ακομα στην Κυπρο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
konkar είπε:
Είναι πράγματι άξιο απορίας πως οι υπεύθυνοι του MEGA απέρριψαν τα Εγκλήματα. Και εκείνη την εποχή το κανάλι είχε ακόμα γούστο στις σειρές του.
φοβόταν την αποτυχία, βλέπε ίδιο παράδειγμα και με τους Απαράδεκτους πήγε στην αρχή προς ΑΝΤ1 και κατέληξε στο Mega, το ίδιο και για τον Λάκη τον Γλυκούλη για όσους δεν το ξέρατε για τον ΑΝΤ1 αρχικά προοριζόταν και πήγε στο Mega τελικά.
 
DianaTheSuperstar91 είπε:
το ίδιο και για τον Λάκη τον Γλυκούλη για όσους δεν το ξέρατε για τον ΑΝΤ1 αρχικά προοριζόταν και πήγε στο Mega τελικά.
Ετσι εξηγειται λοιπον. Αυτη η μπουρδα προοριζοταν για τον ΑΝΤ1 που εχει παραδοση στις σαχλαμαρες. Κριμα που το mega ακολουθει πια τον ιδιο δρομο...
 
ChristosM είπε:
Ετσι οπως το ξεκινησες για μια στιγμη πηγα να χαρω γιατι νομιζα πως θα αναφεροσουν σε αληθινα παλιες σειρες (της ερτ φυσικα) οι οποιες ισως και να υπαρχουν ακομα στην Κυπρο...
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο νόμιζα προς στιγμή...!! :(
 
Λοιπόν έχω και το πρόγραμμα του weekend που παίζουν τα κανάλια στην Κύπρο.

ΑΝΤ1 Κύπρου

Chiquititas: Εμείς το βλέπαμε, το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε στην ΕΡΤ συχνά-πυκνά με νέο casting. Το ορφανοτροφείο με τα παιδάκια , την καλή κοπέλα και τους κακούς. Να πω ότι της αδελφής μου της αρέσει η σειρά, άλλα άσχετο αυτό.

Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη: 2002-2003 αποτυχία, με τον Πέτρο Φιλλιπίδη πριν γίνει 50-50 και την Εβελίνα Παπούλια μετά την επιτυχία των 2 Ξένων. Μαζί τους η Μάρθα Βούρτση "η γνωστή από τις μελό ταινίες" και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης "ο διαχειριστής των Απαράδεκτων". Είχε την ίδια μοίρα με την Τράπεζα του Mega. Ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, με δυνατό cast, ξεκίνησαν με 19% και έπεσαν, κόπηκαν και χάθηκαν για κάποιο διάστημα και μέσα στον Γενάρη ξαναεμφανίστηκαν με τα φινάλε τους.

Τύχη Βουνό: Το σίριαλ με τους Πόντιους, βάζω στοίχημα αυτό θα αντικαταστήσει την Ονειροπαγίδα τον Αύγουστο στον ΑΝΤ1 στις επαναλήψεις μας.

Σκερτσάκια: Κρύα σκετς, κακή αντιγραφή των θρυλικών Α.Μ.Α.Ν. που έγιναν Ράδιο Αρβύλα. Το casting των Σκερτσακίων είχε καλές κριτικές αλλά το Παρά 5 τους χαστούκισε και πήγαν μέχρι τον Alpha όπου έφαγαν το τελειωτικό χτύπημα πάλι από την prime time του Mega.

Εργαζόμενη Γυναίκα: Μας ζάλισαν εμάς με τις επαναλήψεις της σειράς , τώρα και στην Κύπρο θα τους ζαλίσουν;.

Τμήμα Ηθών: ΝΑΙΙΙ στην Κύπρο παίζεται αυτή η αστυνομική σειρά που έκανε θραύση τις σεζόν 1993 με 1995 . Ο κοτσίδας Θεόδωρος Βανδώρος που κατέληξε τώρα πανελίστας στα μεσημεριανά, ο Απόστολος Γκλέτσος που τότε είχε τα σκήπτρα του πιο sexy άντρα, η Βερόνικα Αργέντζη που ήταν το ειδύλλιο του Αποστόλη τότε, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Μαριάννα Τουμασσάτου και η Αλεξάνδρα Παυλίδου πριν ξανασυνεργαστούν στο Νταντά για Όλες τις Δουλειές, ο αείμνηστος Τίμος Περλέγκας ήταν το casting της σειράς αυτής. Για εμάς τους Έλληνες δυστυχώς θα πρέπει να κλέψουμε ένα βράδυ την αρχειοθήκη του ΑΝΤ1 μπας και την δούμε κανονικά την σειρά αυτή.

Γιάννης ο Όμορφος: Εμείς εδώ κάνουμε υπομονή μπας και προβάλλουν ξανά σε επανάληψη το Ράδιο Αρβύλα που ομολογώ έκανε θραύση φέτος, και στην Κύπρο παίζουν την αποτυχημένη σειρά του Γιάννη Σερβετά και σε σενάριο του Αντώνη Κανάκη. Don't do it Cyprus, don't do it Tony. Και να πω ότι στην Κύπρο δεν είχε προβληθεί ποτέ το θρυλικό Α.Μ.Α.Ν. και ούτε το Ράδιο Αρβύλα . Κύπριοι υπάρχει το ytube, τι να δείτε την πατάτα ...

Mega

Δις εξαμαρτείν: Στην Ελλάδα το είδαμε για λίγο το φθινόπωρο που μας πέρασε στα πλαίσια των 20ων γενεθλίων του Mega. Ενώ ομογενείς και Κύπριοι όλα τα επεισόδια θα απολαύσουν. Το ερωτικό τρίο που άφησε εποχή και η Γιολάντα Ραγιά να δίνει ρέστα (η προκάτοχος της χιλιοπαιγμένης και θρυλικής Ντένης Μαρκορά).

Επτά Θανάσιμες Πεθερές: Σαν τα σίριαλ του ΑΝΤ1 κατέντησε, μην το ανοίξω...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ: Retrόνια της Κύπρου είστε τυχεροί που βλέπετε το θρυλικό show της Ρούλας Κορομηλά. Εμείς απολαύσαμε μέτριες εκπομπές στην επέτειο του Mega. Ποιος θα θυμάται από το 1994 μέχρι το 2000 το show;, ποιος θυμάται την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή;, την συνάντηση Αλίκης και Βλάσση, το κυνηγητό του Ρουβά με την Ρούλα κι άλλα τόσα πολλά. Άσχετο: εγώ είχα πάει το 2000 σε audition του Μπράβο Παιδιά για να τραγουδήσω, δυστυχώς πάλι η αναξιοκρατία λειτούργησε με το χειρότερο τρόπο έχω να πω.

Για Σένα: Η Σμαράγδα Καρύδη στον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της ως πόρνη πολυτελείας που παγιδεύει με τα κάλλη της έναν μεγάλο άντρα. 1998 λοιπόν προβλήθηκε η σειρά, θυμάμαι το trailer είχε κάνει πάταγο.

Χαρά Αγνοείται: Ψηφίστηκε ως κοινωνική σειρά στο The Twenty, είχε κάνει επιτυχία πέρυσι με την αληθινή ιστορία μιας 17χρονης που χάθηκε και δολοφονήθηκε.

Νταντά: Μαρία Λεκάκη να παίζει με επιτυχία την ελληνική version της Νταντάς Άμεσης Δράσης.

50-50: Πολύ ωραία σειρά, και το γέλιο να πέφτει σύννεφο.

Αυτά retro, ξεretro σίριαλ σας έχω πάντα τα νέα.

Μπράβο που παίζονται καλά σίριαλ ελληνικά σε άλλες χώρες, μούντζα στα ελληνικά κανάλια που παίζουν βλακείες για παιδάκια νηπιαγωγείου.
 
ChristosM είπε:
Ετσι οπως το ξεκινησες για μια στιγμη πηγα να χαρω γιατι νομιζα πως θα αναφεροσουν σε αληθινα παλιες σειρες (της ερτ φυσικα) οι οποιες ισως και να υπαρχουν ακομα στην Κυπρο...

bernard.c είπε:
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο νόμιζα προς στιγμή...!! :(
Χμ... θα έπρεπε προφανώς και οι δυο σας να λάβετε υπόψιν... κάποιες συγκεκριμένες παραμέτρους για να μην υποπέσετε σε σφάλμα! ;) ;) :D
 
sunset89 είπε:
Χμ... θα έπρεπε προφανώς και οι δυο σας να λάβετε υπόψιν... κάποιες συγκεκριμένες παραμέτρους για να μην υποπέσετε σε σφάλμα! ;) ;) :D
Χα χα χα!!!! Σωστη!
 
Ελπίζω να μη βάλει ''Ρετιρέ'' και φέτος το mega. Θα πηδηχτώ από το παράθυρο :p
 
Πίσω
Μπλουζα