Eρχεται ιντερνετ 100mbps

To '08 ακουγαμε για ιντερνετ 100mbps,σημερα ακουμε για επιστροφη στην ...........Pstn.

Στην απεναντι πλευρα σπρωχνεται πολυ το 4G.

http://www.youtube.com/watch?v=XbdyVlEhfBY
 
100Mbps μπορει να μην ειδαμε ακομη αλλα ειδα οτι η Cyta εχει VDSL με 50Mbs.


Μαλιστα.
 
Μονο αν το σπίτι σου απεχει 1000 μετρα από τον κομβο :p
 
Rygar είπε:
Μονο αν το σπίτι σου απεχει 1000 μετρα από τον κομβο :p
..και φυσικά το δικό μου απέχει πολύ παραπάνω από 1000 μέτρα (όπως και πολλών άλλων φαντάζομαι) ....

σημείωση για όσους το ψάχνουν,για να σου πουν (η cyta) πόσο μακριά είσαι από τον κοντινότερο κόμβο πρέπει να τους πεις οπωσδήποτε αριθμό που να είναι στον ΟΤΕ (οπότε αν δεν έχετε ΟΤΕ θα πρέπει να ξέρετε τον αριθμό κάποιου γείτονα/συγγενή σας που να μένει κοντά σας και να έχει και ΟΤΕ...)
 
10 χρονια μετα που ειδα τον κυβερνητικο εκπροσωπο να αναγγελει τις 100MBPS γραμμες εχουμε 100αρες ταχυτητες,α ρε Ελλαδα.
 
Εχω ήδη 100Mbps και πολλοί συνάδελφοι το ίδιο για να μπαίνουμε γρήγορα στα γραφεία μας από το σπίτι. Μηπως ο κυβερν. εκπροσ. ήθελε να πει για 1gbit γραμμές; Η FTTH όπως λέγεται;; Οπτική ίνα ως τη μπόρτα του σπιτγιού σου. Αλλιώς δε μας είπε τίποτα σπουδαίο. Πάντως τα τελευταία 10 χρόνια πόσα πράγματα έχουν αλλάξει στον τομέα της ταχύτητας του ιντερνετ. Για τις άλλες χώρες μιλάω, έτσι; :fafoutis:   Οκ ντάξει και σε μας έχουν αλλάξει πάρα πολλά, απλώς εμείς έχουμε τεχνολογίες που σε άλλες χώρες είναι ήδη στανταρ εδώ και αρκετά χρόνια. Παράδειγμα, ενας συνάδελφος έχει συγγενείς στην Ελβετία και μου'λεγε πρόφατα ότι όταν πήγε στο νέο τους σπίτι, υπήρχαν πρίζες οπτικών ινών ΜΕΣΑ στο σπίτι και οι ταχύτητες σύνδεσης ήταν στα 400Mbps και μαλιστα θεωρείται από τις όχι πολύ υψηλές.
 
Μηπως ο κυβερν. εκπροσ. ήθελε να πει για 1gbit γραμμές;
Πριν 10 χρονια για 100Mbps θα μιλαγανε αμα ειναι για  1gbit γραμμη θα το ακουγες τωρα και θα την ειχες το 2028. :p

Παντως και εγω 50αρα εχω σπιτι και πιανω 54,παραπανω δεν βλεπω χρηση και για 4Κ stream και download καλυμενος ειμαι.
 
Μιλάς σε τριτοδεσμίτη γράφοντας "10 χρόνια μετά που είδα" αντί να γράψεις "...αφότου είδα...". Εγώ νόμιζα ότι τις τελευταίες μέρες τον είδες. Χαζοβγιόλη! :fafoutis:

Για να είμαι κι εγώ ειλικρινής πάντως, ενώ αρχικά είχα κάνει σύνδεση για 50mbps και την είχα για 3 μήνες κατέβαζα με περίπου 5MB (από μεγάλα sites όμως, Microsoft, Dell κλπ), όταν πήρα την ομολογουμένως πολύ δελεαστική προσφορά (7 ευρώ παραπάνω ανα μήνα) των 100Mbps, δε διπλασιάστηκε θεωρητικά η ταχύτητα. Δεν κατεβάζω ούτε καν με 7Mbps. Τεσπα, αυτά.
 
Δεν καταλαβα παντως τους πανηγυρισμους.

Ο μονος που δικαιουται να κανει παρτυ ηταν ο τυπος με το διαμερισμα στο Νεο Φαληρο που τωρα υποθετω θα στεγνωνει τους τρακερς :D
 
Πίσω
Μπλουζα