E3 2007

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εναν βαρυ γλυκο ,διπλο παρακαλω και κανα νεο απο την E3 γιατι βιαζομαστε. :D

Θα σου ποσταρα το lineup της Namco αλλα μετα ο καφες πρεπει να γινει πικρος οποτε... :P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μηπως να σας φερουμε κανα μαξιλαρι pooky ?

Wally είπε:
Φθινοπωρο δηλαδη βαλε νοεμβρη εξωτερικο, δηλαδη Ελλαδιτσα κατα πασχα προς καλοκαιρακι ,πανω ακριβως που θα ανακοινωνεται το 720 ,good wines δηλαδη δεν βλεπω να παιρνουμε xbox.:rolleyes:

Πιασε αλλον ενα καφε στο 4 και γρηγορα. :D

pooky είπε:
Wii κερδοφόρο από την πρώτη στιγμή. Και αυτό δεν είναι νέο, έτσι;
Φυσικά και είναι κερδοφόρο. Αφού είναι ακριβό :tease:

( καλά , εσύ τελικά με ποιόν είσαι; :D )

δηλαδη δεν βλεπω να παιρνουμε xbox
Δηλαδη θα αποταχθεις πλεον τα παιχνιδια και θα το ριξεις στις ταινιες?

ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ!! :D

Pooky η Ν βγαζει απειρο κερδος...το κακο ειναι οτι τα μαζευει κυριως απο δεσπονιδες στα αντιστοιχα Hondos Centers καθε χωρας.

Μπασταρδεψε το gaming πληθυσμο μιας και εκτος απο του πιστους Νintendακηδες,οι υπολοιποι "πελατες" ειναι ασχετοι και ενοχλουνε αφου εχουν σπορ να μπαινουν και να λενε αρλουμπες σε εξιδεικευμενα φορουμ...

Χολη :diablotin:

Το Wii μπορει να ειναι κερδοφορο , αλλα τα μεχρι τωρα παιχνιδια ειναι για γελια (ή για κλαματα) απο καθε αποψη.....

Stormwatch είπε:
Το Wii μπορει να ειναι κερδοφορο , αλλα τα μεχρι τωρα παιχνιδια ειναι για γελια (ή για κλαματα) απο καθε αποψη.....
Με μοναδικη εξαιρεση το resident 4 αλλα και αυτο του gamecube παιχνιδι ειναι ,αν ειχε τo hardware των αλλων 2 το wii θα πεταγε.

Καλα αλλη η δουλεια δεν εχει η Micro απο το να κανει revisions του 360 δεν μας χ...ι λεω εγω ,να κοιταξει να βγαλει μια και καλη να ξεμπλεγουμε. :animangry: :D

Μην εκπλαγειται αν ακουσετε αυριο για RE4 στο XBOX live Arcade ;)

2 revisions η MS,3 η Sony στο μισο διαστημα (και μαλιστα revisions προς το χειροτερο)

Aσε τις ταινιες Aardvark!!

AARDVARK είπε:
Καλα αλλη η δουλεια δεν εχει η Micro απο το να κανει revisions του 360 δεν μας χ...ι λεω εγω ,να κοιταξει να βγαλει μια και καλη να ξεμπλεγουμε. :animangry: :D
Ολες οι εταιρειες βγαζουν πολλα revisions στη διαρκεια ζωης μιας κονσολας. Θελεις να σου απαριθμισω ποσα revisions του PS2 υπαρχουν;;

keeper7k είπε:
( καλά , εσύ τελικά με ποιόν είσαι; :D )
Με όλους και με κανέναν ταυτόχρονα, τώρα το καταλαβες; Κάνω χαβαλέ για όλους και για όλα, δεν έχω ιερό και όσιο........

Σιγά μη κάτσω να σκάσω για τα κέρδη της κάθε βλακοεταιρείας. Μη σώσουν και βγάλουν τίποτε από δω και στο εξής. Έχω τόσα παιχνίδια και τόσους emulators που για να τα δω και μόνο θέλω 10 ζωές.........

Wally είπε:
Μην εκπλαγειται αν ακουσετε αυριο για RE4 στο XBOX live Arcade ;)
2 revisions η MS,3 η Sony στο μισο διαστημα (και μαλιστα revisions προς το χειροτερο)

Aσε τις ταινιες Aardvark!!
Wally εμαθα οτι εβγαλες το 360 στο μπαλκονι για να δροσιζεται αληθευει.:biglaugh:

storm δεν χρειαζεται εγω εχω ανοιξει thread διπλα για αυτο ακριβως.

Λες τα 360 να ευθύνονται για τον καύσωνα;

Κανεις δεν κοπτεται για τα κερδη των εταιρειων αλλα για την τσεπη του.

Τι συμφερει να αγορασει δηλαδη...

Εγω απο την αλλη γουσταρω να βγαινουν φρεσκα πραγματα.Ο "βαλτος" μου θυμιζει τις κονσολοεποχες του NES (παντρευεσαι για Ν χρονια τη δουλη του θεου ΝΕS μπλα μπλα...).

Ευτυχως ειχα απο παλια αναπτυξει αντισωματα και δεν ειχα ποτε σχεσεις μαζι της :D

To gaming δινει τη κλωτσια στη λαικη τεχνολογια...

Μπαλκονι?

Μπαααααααα

Εσυ εισαι ,θες δε θες, ο "ταινιακιας"...

Αυτο το Τζαιημς Μποντ ποσες φορες το εχεις δει? :biglaugh:

Λες τα 360 να ευθύνονται για τον καύσωνα;
χαχαχαχαχαχαχαχχαα

Παντως σε διαβεβαιω οτι ειναι πιο δροσερο απο το PC σου, και βγαζει και 4 φορες πιο πολλα frames στο Lost Planet :D :D:D:D:D

Παρτε και ενα Ε3 rumor

The $299 Core pack will drop to $249; the $399 Premium pack will drop to $349; and the recently released $479 Elite model will drop to $399.

Πίσω
Μπλουζα