Χ2.Maddog είπε:*yawn*
Wii κερδοφόρο από την πρώτη στιγμή. Και αυτό δεν είναι νέο, έτσι;Wally είπε:Project Falcon AKA 360 @65nm απο το φθινοπωρο360 κερδοφορο απο Q1-2008
Μπα άσε έχω ήδη.telamonas.stokos είπε:μηπως να σας φερουμε κανα μαξιλαρι pooky ?
Αυτό το λες εσύ; Και ο Πιγουινάκος με το μαστίγιο;;;;;shock είπε:Άντε πάλι με το Linux.
Φθινοπωρο δηλαδη βαλε νοεμβρη εξωτερικο, δηλαδη Ελλαδιτσα κατα πασχα προς καλοκαιρακι ,πανω ακριβως που θα ανακοινωνεται το 720 ,good wines δηλαδη δεν βλεπω να παιρνουμε xbox.Wally είπε:Project Falcon AKA 360 @65nm απο το φθινοπωρο360 κερδοφορο απο Q1-2008
Φυσικά και είναι κερδοφόρο. Αφού είναι ακριβό :tease:pooky είπε:Wii κερδοφόρο από την πρώτη στιγμή. Και αυτό δεν είναι νέο, έτσι;
Δηλαδη θα αποταχθεις πλεον τα παιχνιδια και θα το ριξεις στις ταινιες?δηλαδη δεν βλεπω να παιρνουμε xbox
Με μοναδικη εξαιρεση το resident 4 αλλα και αυτο του gamecube παιχνιδι ειναι ,αν ειχε τo hardware των αλλων 2 το wii θα πεταγε.Stormwatch είπε:Το Wii μπορει να ειναι κερδοφορο , αλλα τα μεχρι τωρα παιχνιδια ειναι για γελια (ή για κλαματα) απο καθε αποψη.....
Ολες οι εταιρειες βγαζουν πολλα revisions στη διαρκεια ζωης μιας κονσολας. Θελεις να σου απαριθμισω ποσα revisions του PS2 υπαρχουν;;AARDVARK είπε:Καλα αλλη η δουλεια δεν εχει η Micro απο το να κανει revisions του 360 δεν μας χ...ι λεω εγω ,να κοιταξει να βγαλει μια και καλη να ξεμπλεγουμε. :animangry:
Με όλους και με κανέναν ταυτόχρονα, τώρα το καταλαβες; Κάνω χαβαλέ για όλους και για όλα, δεν έχω ιερό και όσιο........keeper7k είπε:( καλά , εσύ τελικά με ποιόν είσαι; )
Wally εμαθα οτι εβγαλες το 360 στο μπαλκονι για να δροσιζεται αληθευει.Wally είπε:Μην εκπλαγειται αν ακουσετε αυριο για RE4 στο XBOX live Arcade
2 revisions η MS,3 η Sony στο μισο διαστημα (και μαλιστα revisions προς το χειροτερο)
Aσε τις ταινιες Aardvark!!
Ισως, επειδη ειναι τα μονα που ειναι ανοικτα για gaming purposes...pooky είπε:Λες τα 360 να ευθύνονται για τον καύσωνα;
χαχαχαχαχαχαχαχχααΛες τα 360 να ευθύνονται για τον καύσωνα;
The $299 Core pack will drop to $249; the $399 Premium pack will drop to $349; and the recently released $479 Elite model will drop to $399.