E3 2014 - Περιμένοντας το Secret Sauce

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μακάρι μακάρι...Πρίν λίγες μέρες αγόρασα ένα ps3 και παίζω last of us και resident evil revelations το οποίο μου άρεσε αρκετά.Μακάρι να βγεί κάτι καλό και νομίζω πώς αν βγεί καινουργιο resi πρίν το 7 θα είναι πιστεύω πιο horror απο΄τι το 7 το οποιο λογικά θα κινηθεί πάλι σε πιο action/fps μονοπάτια(είπαμε τα fps πουλάνε στην νέα γενιά)

Ένα Metroid για το 3DS θέλω, ζητάω πολλά?

geo2004z είπε:
Ένα Metroid για το 3DS θέλω, ζητάω πολλά?
Καλυτερα στο Wii U μηπως και σωθει η κονσολα. Αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν βγαλανε ακομα στο 3DS εστω και την τριλογια σε 3D..

Η κονσόλα θα σωθεί μόνο άν ασχοληθουν οι third party publishers.Το metroid απο μόνο του δεν φτάνει.Δλδ απο πότε το Metroid έγινε mainstream και θα το αγοράσουν όλοι?μιλώντας πάντα για πωλήσεις άντε να βοηθήσει την κονσόλα να κάνει 1 εκ. επιπλέον κομμάτια...σιγά τα αυγά δλδ[h=3][/h]

Kανενα third party δεν μπορει να μπει στην ζυγαρια με τα μεγαλα first party της NINTENDO και αυτο το βλεπουμε ξεκαθαρα με το Mario Kart 8 που πραγματικα γεινεται πανικος και ανυπομονω παρα πολυ να δω της πωλησεις του οταν κληση μια βδομαδα.Αν δειξουν αυτα που περιμενουμε στην E3 και ανεβουν κατα πολυ οι πωλησεις τοτε θα αρχισουν και οι κωλοτουμπες απο τους third party.Και για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας το ps4 μεχρι τωρα δεν εχει σχεδον τιποτα εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις και οσοι το αγορασαν το πηραν γιαυτα που θα δουν μελοντικα και οχι τωρα.Καλα για το xbox one δεν μιλαω καν γιατι εκει δεν υπαρχει τιποτα της προκοπης.Περιμενουμε πολλα και απο της 3 εταιρες στην E3 και οποιος κερδισει το κοινο με αυτα που θα ποαρουσιασει αποκτα αυτοματα μεγαλο πλεονεκτημα στην κουρσα αυτης της γενιας.

Eχουν να πεσουν σαγωνια,εχουν να πεταχτουν ματια.

Ελπίζω να μην το παρακάνει η Sony, γιατί δεν είμαι για έξοδα, υπολόγιζα για τα χριστούγεννα το PS4...Άμα πετάξει κανα Uncharted θα με βαλει σε άσχημους μπελάδες, το God Of War το καταπίνω κανα χρόνο ακόμα !

Ενα psychedelic trance τιτλο θελουμε για το ps4 .Να λεγεται Return to The Source :Retrodelica :darkglasses:

Εσυ στο ΟP σου δεν μπορεις να βαλεις Countdown;;

Ειναι καλυτεροι οι neogafιτες.
:P

Ελα γκρινιαρη.

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ/ΩΡΕΣ ΤΩΝ EVENTS

Ενας μικρος θεος εισαι.

Της MS ειναι ευκολακι λογω απογευματος. H Sony εχει "γερμανικο" νουμερο. Να δω ποσοι θα δωσουν το παρον

Nαι της Σονυ ειναι κριμα στις 4 τα ξημερωματα,μεχρι 1 κατι γινεται.

Θα τα δουμε το πρωι μαζεμενα και θα κατεβασουμε το σοου σε HD να το απολαυσουμε με την ησυχια μας αργοτερα.

Της M$ θα το δουμε με live streaming ολοι μαζεμενοι στο chatbox οπως παντα!

Aardvark είπε:
Θα τα δουμε το πρωι μαζεμενα και θα κατεβασουμε το σοου σε HD να το απολαυσουμε με την ησυχια μας αργοτερα.

Και της Nintendo ελπιζω :P

Aardvark είπε:

Βρε πως καζουαλιασες ετσι? Να σου φερουμε και ενα χαμομηλακι?

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ!

Ξυπνητηρι στις 3:30, φτιαξε καφε, ανοιξε chatbox

Ajax87 είπε:
Και της Nintendo ελπιζω :P
Nintendo ε? Θα χρειαστουμε ενδοφλεβιο νεσκαφε για να αντεξουμε την υπνηλια ακομα και απογευματιατικα.

Θα ειμαστε ομως εκει!

Wally είπε:
Nintendo ε? Θα χρειαστουμε ενδοφλεβιο νεσκαφε για να αντεξουμε την υπνηλια ακομα και απογευματιατικα.

Θα ειμαστε ομως εκει!
Βαλτε κατι κατω απο το σαγονι σας , για να μην εχετε κανα τραυματισμο οταν θα σας πεσει απο αυτα που θα δειτε :P

Lol ,δυσκολες ωρες τα ξημερωματα.

Psy_Danis_3 είπε:
Ενα psychedelic trance τιτλο θελουμε για το ps4 .Να λεγεται Return to The Source :Retrodelica :darkglasses:
λολ, θα το έπαιρνα την επόμενη μέρα έτσι το Ps4 ! Η τελευταία ψυχεδέλεια πάντως είναι στο Vita, το TxK, και με κρατάει ακόμα !

Σε ότι αφορά στις ώρες παρουσίασης, για να δώ της Sony μάλλον θα χρειαστώ τριπλό Espresso και εγώ...για να δούμε !

Πιαστε θεση στο τραινο της ΝΙΝΤΕΝDO της μοναδικης εταιριας που αξιζει να βρισκεται στον χωρο των videoagames γιατι σε λιγες μερες ξεκιναει το μαγικο ταξιδι.4 και σημερα και οι βομβες ειναι ετοιμες να πεσουν
armed.gif

tumblr_n6ib9qIqSb1s1olb6o1_400.gif

1401895357365.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα