Echo Night - Πώς σώζω την πρόοδο μου??

Paratrooper-7

Retro Member
Joined
5 Οκτ 2020
Μηνύματα
113
Αντιδράσεις
116
Παιδια μια βοηθεια. Μιλαω για το 1 για το ps1 του '99. Δεν ξερω πώς να σώσω το παιχνιδι. Θυμαται κανεις απο εσας αν το εχετε παιξει?
 
Παιχνιδαρα το Echo Night το ειχα παιξει οταν κυκλοφορησε το 1999 το ειχα παρει απο τον πειρατη που επερνα τα παιχνιδια σε NTSC μιας και ποτε δεν ηρθε στην ευρωπη οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια σε NTSC τα ειχα παιξει μηνες πριν ερθουν ελλαδα σε PAL.Φοβερη ατμοσφαιρα το παιχνιδι αυτο και τωρα σαυτο που ρωτας φιλε μου αν θυμαμαι καλα και δεν μπερδευομαι με αλλο παιχνιδι save μπορεις να κανεις σε κατι τηλεφωνικες συσκευες και νομιζω πως δεν υπηρχαν πολλα save points στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Tωρα θα σε κανω spoiler αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω διαφορετικα γιατι ενοειται πως δεν θυμαμαι πολλα μερη σε αυτο το παιχνιδι μετα απο 20 και χρονια που εχω να το παιξω ομως θυμαμαι ενα πλοιο με το ονομα orpheus στην αρχη γενικα του παιχνιδιου.Οταν πας στο μερος με το πηδαλιο του πλοιου που εχει μεσα μια σημαια της αμερικης και εκει περα θα βρεις εναν κρυμμενο χαρτη σε καποιο σημειο στο χωρο αυτο σε καποιον τοιχο εχει ενα τηλεφωνο που μπορεις να κανεις save.Ψαξτο λιγο και αν κανει save εκει τοτε μια χαρα.Eπισης αν δεν το ξερεις απλα στο λεω πως το παιχνιδι εχεις πολλους τερματισμους τεσσερις αν θυμαμαι καλα.
 
Το ειχα παιξει πριν πολλα χρονια αλλα δεν το ειχα τερματισει. καπου ειχα κολλήσει. Είπα να το παιξω λοιπον τωρα. Φοβερο παιχνιδι. Σε ευχαριστω θα το κοιταξω.
 
Νοσταλγια με επιασε σημερα. Βρηκα τελικα τα save points. κατι κοκκινα τηλεφωνα που δεν υπαρχουν στην αρχη του παιχνιδιου πρεπει να ττο προχωρησεις λιγο για να τα βρεις. Τοτε μου φαινονταν γραφικα φοβερα. Σημερα τα βλεπεις και λες... Οπως και να χει αυτο δεν το λεω για να μειωσω το παχνιδι απλα ειναι κατι που εχω δει σε πολλους φιλους μου. ΤΟΤΕ μας φαινονταν φοβερα εκεινα τα γραφικα σημερα δεν υπαρχει καν συγκριση.
 
Το τελείωσα. (2ο τελος). Ειδα τα υπολοιπα στο Youtube. πολυ δυνατος τιτλος το προτεινω. Πάμε γιαλλα τωρα.
 
Πίσω
Μπλουζα