Φιλε THEBEST20 σ ευχαρστω πολυ και μονο που μπηκες στη διαδικασια να ρωτησεις γι αυτο το παιχνιδι..!! Πιστευω οτι πολλα πραγματα εχουμε να μαθουμε ακομη γι αυτο και πολλα να αναθεωρησουμε.!! Κι αυτο γιατι δεν ηταν παιχνιδι διασημο και δημοφιλες αλλα λιγοι φαινεται να το γνωριζαν..! Προσφατα σε βιντεοκασετα που μου εχει δωσει η φιλη Φραουλιτσα με στρουμφακια του 80, το διαφημιζε, αλλα δεν ειχε κανενα στοιχειο, ουτε φωτογραφια ουτε εταιρεια..!! Απλα διαφημιζε και ελεγε "παιξετε με το στρουμφοτηλεφωνο"..!!!!! Ας ελπισουμε οτι ολα αυτα τα συνεχομενα ποστ θα καταληξουν καπου καποια στιγμη, σε μια φωτο ισως, στο ιδιο το στρουμφοτηλεφωνο ισως..!!! Μακαρι στην τελευταια περιπτωση..!
Αλλα σκεφτομαι οτι εφοσον τελικα καταληξαμε οτι ειναι παιχνιδι της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, τοτε σιγουρα δεν ηταν ελληνικησ εμπνευσης, αλλα κοπια απο ξενο παιχνιδι..!!
Εψαξα λοιπονκαι σαν smurf phone στο ΕΒΑΥ αλλα παλι τιποτα δεν μου εβγαλε που να θυμιζει εστω αυτο..!!!!
Πολυ περιεργο το ολο σκηνικο γυρω απο αυτο το παιχνιδι...!!!!
ειναι το μοναδικο που με εχει παιδεψει τοσο..!!!
Ακομη και τα καστρα και πολιορκητες μπορει να με παιδεψαν να τα βρω-ας ειναι καλα το μελος bibi-bo που τον χιολιοευχαριστω-αλλα παντα βρισκαμε πολλες φωτογραφιες και πληροφοριες..!!!!
Ε γι αυτο το ΣΤΡΟΥΜΦΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, τιποτα..!!!! Οι μεν πληροφοριες πολυ συγκεχυμενες μεχρι και εντελως μπερδεμενες και διφορουμενες θα ελεγα, οι δε φωτογραφες απλα...αφαντες..!!!! Ουτε ενα πειστηριο τς υπαρξης του..!! Αφου μεχρι να μου πει η Κατερινα την περιγραφη του θα ορκιζομουν οτι μαλλον στον υπνο μου θα ειχα παιξει με κατι τετοιο..!!
Χμ πολυ μυστηριο..!! Εκει που σοκαριστηκα ομως περισοτερο ειναι ταν ρωτησα εναν συλλεκτη ο οποιος εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κι οταν λεμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μιλαμε πανω απο 10000 παιχνιδια του ΄80, κι ολα απο διπλα κι τριπλα...!!! Ε αυτο δεν το γνωρζε καν οτι υπηρχε..!!!
Τι να εχει συμβει και να εχει εξαφανιστει σε τετοιο βαθμο??? Και μιλαμε για ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ παιδια, κατι που εξασφαλιζε αναγνωρισημοτητα και επιτυχια 100%..!!
Ας ελπισουμε οτι που θα παει κατι θα βρεθει, τοσο κοντα με αυτο το παιχνιδι, οσο τισ τελευταιες μερες δεν ειχα ερθει ποτε, οποτε μην απογοητευομαστε καπου θα ξεχωθει στην πορεια..!!