Aggalitsas
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 33
Έχω κι εγώ ένα μικρό κουκλάκι-μανταλάκι, το οποίο γαντζώνεται με τα χεράκια του στην κουρτίνα και νομίζω ότι μοιάζει με το πάνω αριστερά-ετικέτα δεν έχει όμως, που να αναγράφει εταιρεία παραγωγής. Σας το παρουσιάζω παρακάτω για να μου πείτε τη γνωμη σας. Μου το είχε δωρίσει η αδερφή μου πριν απο το '89.El_Greco_Fanatic είπε:Χρόνια πολλά και σε εσένα makisimos Ναι είναι el Greco 100%
Τα πιθηκάκια και όχι μονό (λαγουδάκια λιοντάρια σκυλάκια κτλ..) ήταν 12… 6 μικρά και 6 μεγάλα στο μέγεθος και μονό ένα από αυτά είχε ας το πούμε γυάλινα μάτια κυκλοφορούσε βεβαία σε διάφορα χρώματα ,όλα τα υπόλοιπα ήταν ζωγραφιστά
Τα κουτιά τους μοιάζουν με αυτά από της Pon Pon και Tοu Tοu αλλά πιο μεγάλα
Τα συνάντησα πάρα πολύ καιρό πριν αλλά για άλλη μια φορά με τα τότε μυαλά κολλημένα στο σπιρτουλη και μονο δεν τα αγοράσαμε (μεγάλο λάθος)
Στην φωτογραφία βλέπετε την διάφορα ύψους
Δυστυχώς από ελληνικές ονομασίες όπως ξέρεται υστερώ αλλά και εμένα κάτι μου θυμίζουν τα ονόματα αυτά
Προβολή συνημμένου 27163
Μερικά από αυτά μας τα παρουσίασε η Candyforever για πρώτη φορά στο retromaniax :thanx2:
Όσο για τον χιμπατζή, θα ήθελα να μάθω αν είναι σε μεγάλο μέγεθος. Είχαμε έναν που του έμοιαζε πολύ, ο οποίος πετάχτηκε μαζί με άλλα άθικτα παιχνίδια!
Πολύ διασκεδάζαμε να βάζουμε το δάχτυλό του στο τεράστιο ρουθούνι του!