κριμα που το λινκ με τη διαφημιση διαγραφηκε...thebest20 είπε:Η ελληνική διαφήμιση
http://www.youtube.com/watch?v=DSbqdAniKZg
Makisime, ευχαριστώ για την πληροφορία! Ηταν κι αυτή ένα από τα δώρα που έλαβα πρόσφατα!makisimos είπε:Μytiny έχεις την σπάνια έκδοση να ξέρεις..!!
mytinyworld πολυ γλυκια η γλυκουλα σου,με γεια σουmytinyworld είπε:"Γλυκούλες" ήταν η ελληνική ονομασία των cupcake dolls και κυκλοφόρησαν από την el greco. Ηταν της εταιρίας Kenner, όπως αναγράφεται στη συσκευασία.
Την πρωτη ,απ τη δευτερη φωτο την εχω κι εγω.μέχρι πριν λιγα χρονια υπηρχε μια υποψια απ το αρωμα,τωρα πια τιποτα...Pebbles είπε:Eυχαριστώ Αναστασία Εχω κ καποιες άλλες που αγόρασα απο το διαδίκτυο και κάποιες απο τότε που ημουν παιδί. Ανεβάζω και φωτό #) Προβολή συνημμένου 49991Προβολή συνημμένου 49992
Ναι έχουν και ονόματα , μάλιστα βρήκα και μια ιστοσελίδα όπου λέει ποιά είναι η καθεμία και απο πια σειρά είναι. Δίνει και γενικές πληροφορίες για αυτες τις κούκλες.spirtoulis είπε:Pebbleσ, πολύ ωραία η συλλογή σου. 'Εχουν και ονόματα αυτές οι κουκλίτσες?
Ουτε στην δικιά μου έμεινε καθολου άρωμα, μεταχειρισμένη τη πηρα απο ιντερνετ. Μια αλλη όμως που ειχα είχε δυνατο άρωμα βανιλιας και κράτησε πολλά χρόνιαguitarmaniac είπε:Την πρωτη ,απ τη δευτερη φωτο την εχω κι εγω.μέχρι πριν λιγα χρονια υπηρχε μια υποψια απ το αρωμα,τωρα πια τιποτα...