Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
την προηγουμενη κυριακη που ειχε αφιερομα στην eurovision στον αλφαWally είπε:Thanx Ford231!"Το δικο σου αστερι" και "SAGAPO" ειναι οι αγαπημενες μου μουσικες Ελληνικες συμμετοχες στη Eurovision.
Γιατι χαθηκε αποτομα η Μαριανα Ευστρατιου απο τη δημοσιοτητα?? Με τι ασχολειται τωρα?
Δεν μπορεις να φανταστεις φιλε μουWally είπε:Διαθετεις απιστευτο αρχειο φιλτατε!
Σημερα θα δουμε 1988...το πρωτο βραβειο αλλα και την ελληνικη συμμετοχη...whatohh είπε:Εβδομάδα Eurovision ξεκινά και ο ford 231 είναι ...φουντωμένος (με την καλή έννοια). Μπράβο για άλλη μια φορά για τα βίντεο σου, που είναι σπάνια γιατί προέρχονται από την ελληνική μετάδοση της ΕΤ1 και είναι ''ντυμένα'' με τη φωνή της Δάφνης Μπόκοτα.(Στο διαδίκτυο έχω ήδη παρακολουθήσει τις παλαιότερες συμμετοχές μας, μέσα από τα ξένα κανάλια όμως. Το βίντεο με τις Azucar Moreno,το έχω δει και με πικρόχολο commentary από τον Wogan και είχα λυθεί στα γέλια.) Περιμένω και άλλα.
Μόλις τώρα είδα και τη συμμετοχή του Κάλοου το 90, που η Μπόκοτα λόγω προβλήματος στον ήχο(?) έχει ΄βουβαθεί' και ακούγεται μια αγωνιώδης φωνή (από την Αθήνα μάλλον) τεχνικού να λέει ''Δεν σε ακούμε, δεν σε ακούμε''. Λολ προβλήματα από τότε.