LIONHEART RetroActive Joined 2 Mαϊ 2008 Μηνύματα 282 Αντιδράσεις 12 21 Mαϊ 2008 #1 φιλε μου ενδιαφερωμαι εχω ενα χβοχ με τσιπ evolution X και θέλω να το γεμισω emulators !! και ταινιες αν μπορεις να βοηθησεις ... Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 21 Mαϊ 2008
φιλε μου ενδιαφερωμαι εχω ενα χβοχ με τσιπ evolution X και θέλω να το γεμισω emulators !! και ταινιες αν μπορεις να βοηθησεις ...
rigardie RetroAdept Joined 2 Ιουν 2006 Μηνύματα 898 Αντιδράσεις 21 22 Mαϊ 2008 #2 παιδία έχω ένα καινούργιο (του κουτιού) ΧΒΟΧ υπάρχουν οδηγίες για το το πώς μπορώ να βάλω σκληρό δίσκο επάνω,πώς θα βάλω emulators και κυριός έαν μπορώ να βάλω πληκτρολόγιο ευχαριστώ
παιδία έχω ένα καινούργιο (του κουτιού) ΧΒΟΧ υπάρχουν οδηγίες για το το πώς μπορώ να βάλω σκληρό δίσκο επάνω,πώς θα βάλω emulators και κυριός έαν μπορώ να βάλω πληκτρολόγιο ευχαριστώ
Arielis RetroActive Joined 11 Σεπ 2007 Μηνύματα 266 Αντιδράσεις 22 22 Mαϊ 2008 #3 Νομίζω υπάρχει λύση χωρίς να βάλεις τσιπάκι(softmod) Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο xbox-scene
LIONHEART RetroActive Joined 2 Mαϊ 2008 Μηνύματα 282 Αντιδράσεις 12 10 Ιουν 2008 #4 ξερω μπορει να ακουγιετε (χαζη ) ερωτηση αλλα πως μπορεις να περασεις τα παιχνιδια για τους emulators χωρις να συνδεθεις στο ιντερνετ??
ξερω μπορει να ακουγιετε (χαζη ) ερωτηση αλλα πως μπορεις να περασεις τα παιχνιδια για τους emulators χωρις να συνδεθεις στο ιντερνετ??