Fighters Destiny

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
615
ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω στο nintendo 64 πολυ καλο για 2 player και πολυ καλοι χαρακτηρες και κινισεις [video=youtube;_tS7BSo89-U]

και φυσικα ο joker

[yt deadlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
νταξει για 2 μηνες καλο ηταν αλλα τιποτα το ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου.γενικα στο Ν64 δεν υπηρχε ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο fighting παιχνιδι.
 
Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, αυτο το αθλιο framerate να μην ειχε, και θα ητανε φοβερο.

manitari666 το nintendo 64 εχει απο καλα fighting games το mace: the dark age, και το αξεπεραστο Super Robot Spirits με τον Voltes V :>

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν με είχε ενθουσιάσει τόσο όσο το Killer Instinct. Ούτε θεωρώ ότι άξιζε τα λεφτά του, όμως αυτό είναι μια περίεργη συζήτηση διότι πολλά παιχνίδια τότε πωλούνταν υπερτιμημένα.
 
για το mace δε μπορω παρα να συμφωνησω!
 
από τα λίγα fighting παιχνίδια που έχω αγοράσει και έχω λιώσει.Θυμάμαι το είχα αγοράσει από τον Τσάμο στο Χαλάνδρι 30.000 δραχμές!!!!μετά από κανα χρόνο βέβαια το χρησημοποιούσα για να δανείζομαι από έναν συμμαθητή μου άλλα παιχνίδια..Είχα κάνει τράμπα αυτό και το Lylat Wars για το Goldeneye και το Mario Kart..Μέτά μου είχε δώσει και το World Driver Championship που ήταν αρκετά καλό racing..Βέβαια με όλες αυτές τις ανταλαγές κάπου το έχασα ή δεν το ζήτησα πίσω δεν θυμάμαι..Πάντως το παράγγειλα πριν καμιά βδομάδα τη κασέτα μόνο 5 ευρω...Σε κράταγε αυτό το περίεργο σύστημα μάχης με τα αστεράκια.Ένας φιλός μου έχει τρέξει σε emulator το 2 και μου λέει είναι ακόμα καλύτερο(αν και νομίζω δεν κυκλοφόρησε στην Ευρώπη).Αυτό μαζί με το Hybrid Heaven είναι από τα πολύ καλά αλλά ξεχασμένα παιχνίδια του Ν64..
 
Είναι στη λίστα με τα παιχνίδια που ήθελα να αγοράσω. Το είχα τεστάρει σε emulator και μου φάνηκε οκ. Πάντως δεν είναι κανένα σπάνιο-ακριβό κομμάτι.
 
Τη θυμάμαι και αυτή την εικόνα. Που τα ξετρύπωσες ρε μεγάλε;
 
Γενικα μου την εδινε αυτο το παιχνιδι!!! Το ειχε ενας φιλος μου και συνεχεια τον κοροιδευα που το επαιζε! χαχαχα :D
 
Πίσω
Μπλουζα