Final Specs [Wii]

Μια αρκετά παράξενη δήλωση έγινε εχθές το βράδυ στα πλαίσια του GDC και ειδικότερα στο συνέδριο Burning Mad: Game Publishers Rant, από έναν εκ των δημιουργών του παιχνιδιού Spore. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το Wii ο Chris Hecker χρησιμοποίησε την έκφραση "it's a piece of shit" ενώ την ίδια στιγμή τα έβαλε και με τον δημιουργό του Zelda, Eiji Aonuma. O Hecker παρομοίασε το Wii με "δύο GameCubes δεμένα μεταξύ τους με κολλητική ταινία" και ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω σύστημα δεν προσφέρει τη next-gen εμπειρία στην οποία έλπιζε. "Αυτό το σύστημα είναι εντελώς αδύναμο" είπε ο Hecker και συνέχισε: "Και αυτή μου η άποψη δεν έχει να κάνει με τα γραφικά, περισσότερα πολύγωνα και όλες αυτές τις αηδίες. Αυτό που θέλω να μπορώ να κάνω είναι να ξοδέψω την CPU για να κάνω το μηχάνημα εξυπνότερο, πιο ενδιαφέρον και, αυτόματα, πιο ευφυές".
ειναι χτεσινα νεα αλλα μιας και το βρηκα μεταφρασμενο....
 
Ελα τυρακι για Τελαμονα...τα λεγαμε πριν κανα χρονο...τωρα εχουμε και επισημο ευπεπτο αρθρο

Wii = 1,5 * Gamecube

Παρολα αυτα, συμφωνα με καποιους, ξεπερασε σε πωλησεις το 360! (που να ειχε και παιχνιδια της προκοπης)
 
Wally είπε:
Ελα τυρακι για Τελαμονα...τα λεγαμε πριν κανα χρονο...τωρα εχουμε και επισημο ευπεπτο αρθρο
Wii = 1,5 * Gamecube

Παρολα αυτα, συμφωνα με καποιους, ξεπερασε σε πωλησεις το 360! (που να ειχε και παιχνιδια της προκοπης)
και Wally ακομη δεν ειδαμε τα mario galaxy-metroid 3-mario cart-resindent evil- pokemon. φαντασου τι εχει να γινει οταν θα βγουνε ολα αυτα ε? ομολογω δεν περιμενα τετοια τρελλλλλλλη κουρσα:animeek:
 
Μαγκιά της της Nimbimbo που πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! :thumbup:

Κάποια στιγμή πάντως θα βαρεθούνε όλοι αυτοί οι κακομοίρηδες που το αγοράσανε να παίζουνε Wii Sports και θα αναζητήσουνε κάτι άλλο...τότε δεν ξέρω τι θα κάνουνε με την τεράστια επιλογή software πρώτης γραμμής που υπάρχει. :p
 
Μη σκάτε και φάτε το τυράκι μόνοι σας.

Επέρχεται επίσημα πιά, το παιχνίδι της Lucas με το οποίο χρησιμοποιείς το Wiimote σαν φωτόσπαθο. Αναμένεται να γίνει της κακομοίρας την περίοδο των Χριστουγένννων.

Επίσης γίνεται της υστερίας με το Wii zapper.

WII RULEZZZZZZ!!!!!!!!!!

Και αν το Wii είναι Piece of shit, αυτό μάλλον ισχύει κατασκευαστικά για το 360. Είναι προσβολή να αποκαλείς αυτό το κατασκευαστικό αίσχος που καίγεται με το παραμικρό ακόμα και μηχάνημα.........
 
Γιωργο ελπιζω να μην τρεφεις ελπιδες για παιχνιδαρες τα Χριστουγεννα...μαλλον για κρεμασμα στο δεντρο θα ειναι το Γουιιιιιιιι

Για τη κατασκευη ειπαμε...πρεπει να βαλεις χερι :D ή να αγορασεις φρεσκο (ετσι κι αλλιως ειναι μονη συσκεθη με 3 χρονια εγγυηση)

Αλλα τα παιχνιδια ειναι ετη φωτος μακρια απο οποιαδηποτε αλλη πλατφορμα.

Οι ειδικοι λενε (και προσυπογραφω :D ) οτι το Q4 2007 το 360 θα εχει να επιδειξει το καλυτερο ροουστερ τιτλων στην ιστορια του gaming...

Ελα Shock πορωσου :tease:
 
Ήρθες και άρχισες τα ξεθάματα; :)
 
Αφου τωρα αποχαρακτηριστηκε απο NDA το εγχειριδιο και αφου σε αυτο το thread καναμε μαντεψιες για την ισχυ του Wii που να το εβαζα? :)
 
Ισχύς και Wii είναι δυό εννοιες τσακωμένες και ασύμβατες! :p
 
Wii και τα μυαλα στο μπλεντερ ρεεεεεεε!!!
 
Τελικά ξέρει κανείς πότε θα βρει το Wii; :p
 
metalcandyman είπε:
Wii και τα μυαλα στο μπλεντερ ρεεεεεεε!!!
Πράγματι, μόνο με μυαλό-χυλό μπορεί να σου αρέσει αυτό το κατασκεύασμα. :p
 
Maddog είπε:
Πράγματι, μόνο με μυαλό-χυλό μπορεί να σου αρέσει αυτό το κατασκεύασμα. :p
Μεγαλο λαθος Doc.Aν καποιος εχει Wii μπορει να παιζει τοσες παιχνιδαρες που εχει και αλλες τοσες απο το game cube και ειναι και μεγαλος λατρης Retro παιχνιδιων τοτε δεν χρειαζεται να εχει καμια αλλη κονσολα συνδεδεμενη στηντηλεοραση του.
 
Πίσω
Μπλουζα