Για εξωτερικούς υπότιτλους νομίζω παίζει, αλλά έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες ή κάτι τέτοιο.
Ωστόσο τους ενσωματωμένους τους παίζει άψογα και εδώ που τα λέμε υπάρχουν πλέον software που ενσωματώνουν τους υπότιτλους σε αρχείο avi μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
HD mkv τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι που είχα ασχοληθεί τελευταία φορά δεν έπαιζε σωστά.
Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα όπως το mkv2vob (είναι ειδικά σχεδιασμένο για ps3, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νεώτερο/καλύτερο), το οποίο μετατρέπει στο mkv σε vob χωρίς να παρεμβαίνει καθόλου στην ποιότητα.
Το αρχείο που παίρνεις ωστόσο παίζει μόνο στο ps3 όχι σε pc.
Πολύ πιθανό πλέον να υπάρχει σωστά υποστήριξη του mkv..μια δοκιμή θα σε πείσει.
Δίσκο, δυστυχώς μόνο FAT32. που σημαίνει ότι HD ταινίες πρέπει να τις κόβεις σε 2 κομμάτια.
fw φυσικά το τελευταίο για να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τις online δυνατότητες.
Εγώ το τιμάω συχνά το psn store, άμεση αγορά χωρίς πόντους και βλακείες.
Πολύ καλό κόστος σε παιχνίδια, μεγάλη ποικιλία, και κάποια παιχνίδια είναι κορυφαία και για μένα must...
όπως Pain, Eden, Monsters, tekken online, Siren Blood, και διάφορα άλλα ανάλογα με τα γούστα...
manos426f είπε:
Ναι,για ενσωματωμένους το διαπίστωσα,για ξεχωριστό αρχείο έλεγα μήπως και...Μπας κι ισχύει και το ίδιο για τα HD .mkv rips ;
(ενσωματωμένους εννοώ...)
Έβαλα χθες NTFS δίσκο και δεν τον έβλεπε,οπότε υπέθεσα ότι ή FAT32 έπρεπε να είναι ή εγώ δεν έκανα κάτι καλά...
Άρα περνάω το τελευταίο firmware,OK...