Freedom Force (1978)

  • Έναρξη μίζας geo_arv
  • Ημερομηνία έναρξης
G

geo_arv

Guest
Καταρχάς καλησπέρα είμαι ολοκαίνουριος στο site και ήρθα και εγώ με την σειρά μου να βάλω την δικη μου πινελιά στις παιδικές μας μνήμες.Έχετε πολλά καλά παλιά παιδικά αλλα λείπουν αρκετά θα tα βάλω σε ξεχωριστά σχολεια για να μην μπερδευτείτε!

Αρχικά θέλω να ξεκινήσω με το FREEDOM FORCE αν το θυμάστε είναι το παιδικό που ήταν ο ηρακλής η ίσιδα ο super samurai ο "μερνιλ" και ο σεβάχ ο θαλασσινός απτά καλύτερα παιδικά το θυμάστε!!!

[edit]This video has been removed by the user.[edit]

freeforc.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Kαλώς ήρθες στο forum φίλε !

Διόρθωσε σε παρακαλώ αυτό το post σου,όπως κι όλα τα άλλα,και μη γράφεις με greeklsih,ούτε με κεφαλαία γράμματα,καθότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του παρόντος forum...
 
hi!!!

καλός σας βρήκα λοιπόν!!!sorry για την γλώσσα αλλα το ξαναλέω δεν την κατέχω είμαι παιδί τις ομογένειας και δεν ξέρω να γράφω σωστά ελληνικά.ενοχλεί τόσο πολύ ο τρόπος που γράφω? :cry: τι να κάνω έτσι μονο ξέρω...sorry:angry: πάντως από ότι έχω δει το site είναι πολύ ενημερωμένο ειδικά δυο-τρία παιδιά είναι παντογνώστες!!!σαν και μένα!!!xaxaxa:thanx2:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα geo-arv και καλώς ήρθες στο forum.

Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την αυτόματη διόρθωση του word όταν γράφεις ελληνικά.

Επίσης, τα ορθογραφικά λάθη που κάνουμε όλοι στα κείμενά μας, είναι προτιμότερα από τη χρήση των greeklish.

Άλλωστε δεν κάνουμε κανένα διαγωνισμό ορθογραφίας.

Καλώς ήρθες και πάλι και καλές δημοσιεύσεις.
 
Φιλε geo_arv χαιρομαστε που παιδια της ομογενειας γινονται μελη της παρεας μας.

Απλα επειδη φαινεται οτι εχεις και γνωσεις στο αντικειμενο,γραφοντας Greeklish στερεις αθελα σου την ευκαιρια σε καποιον αλλο να τα αναζητησει και να τα βρει ευκολα.

Θα σου προτεινα να γραφεις Greeklish με μικρα και μετα να τα μετατρεπεις σε Ελληνικα πηγαινοντας σε αυτο το site

Kαλως ηρθες
 
γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλε wally σε ευχάριστο πολύ δεν ξέρεις τι βοήθημα μου έχεις δώσει αυτή την στιγμή.σe λίγο θα κάνω και άλλες δημοσιεύσεις και θα σας κουφάνω τελείως!!! :bow: :thanx2:
 
Παιδια αυτο δεν ειναι το Σαζαμ?
 
Οχι το sazam ειναι το παιδικο με τον Captain Marvel αυτο ειναι αλλο!!!
 
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρά!! Νομίζω στις Ελληνικές VHS είχε ονομαστεί "Οι Μαχητές Της Δικαιοσύνης" και είναι όντως με τον Ηρακλή που καβαλάει τον Πήγασο (το γνωστό μυθολογικό πλάσμα) έναν καρατέκα Ιάπωνα που έχει την εύνοια των Θέων του και μεταμορφώνεται στον Super Samurai (έναν μεταλικό γίγαντα με πανοπλοία Σαμουράϊ πολύ δυνατό και που πετάει), την Θεά Ίσιδα, τον Μέρλιν τον μάγο που ίπταται πάνω σ'ένα μαγικό χαλί και ζει σε μια πυραμίδα και τον Σεβάχ τον ήρωα τον Επτά Θαλασσών που ελέγχει το στοιχείο του νερού! Αντιμετωπίζουν πλάσματα του κακού όπως σατανικούς μάγους, το σατανικό πνεύμα Καλλιόστρο και άλλα πολλά! Απ'τις αγαπημένες μου μικρός όπως καταλαβαίνετε! Να ενημερώσω μόνο πω έχει κυκλοφορήσει σε DVD απ'την "Joconda" κι έχει το εξώφυλλο τους τίτλους "Ο Πήγασος Και Το Μαγικό Χαλί" και "Ο Ηρακλής Και Η Ίσιδα Στην Κοιλάδα Του Νείλου"! Δεν έχω βρει ακριβώς ποιός είναι ο κανονικός του τίτλος αλλά οι χαρακτήρες, αυτοί που αναφέρω επάνω, υπάρχουν κι εδώ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ενα απο τα πλεον χαρακτηριστικα επεισοδια με τα φυτα που επιτιθενται

[edit] This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement from claimant:

 


Toho Co., Ltd. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φιλε geo γεια!!μπορεισ να τσεκαρεισ κ αυτο ο ιραλκισ κ ι ισιδα λεγονταν στα ελληνικα κ εδω ειναι ενα βιντεο απο dvd που τα εχω αυθεντικα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cJuvVVS_j4o
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναζήτηση τίτλου: The Freedom Force (1978)

Ψαχνω ενα παιδικο που εβλεπα μικρος..

Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ενας νεαρος γινοταν ενας ψηλος σαμουραι..ελεγε κατι σε στυλ: supeeeer samurai!!!

Αν δε κανω λαθος, το στυλ του παιδικου ηταν σαν το blackstar..

Οποιος το θυμηθει και μου το βρει, κερδιζει!!
 
δεν θελω να κερδισω κατι χαχαχα αλλα το παιδικο που λεσ ειναι το the freedom force της filmation. πηγαινε τωρα σε κανα σουπερ μαρκετ θα το βρεις σε dvd!!
 
Wow!! Το εκανες να φαινεται τοσο ευκολο, ευχαριστω πολυ φιλε!!

Θησαυρος αυτο το φορουμ!!
 
δυστυχώς το freedom force δεν είχε καθόλου ζωή φτιάχτηκαν μαζί με ενα ακόμα ανιμέ που λεγόταν space sentinels.Η σειρά του freedom force αποτελείται μόνο 5 επεισόδια.

παραθέτω και φώτο απο την συλλογή μου απο double sided dvd που κυκλοφόρησαν Αμερική και έχω. IMG_0465.jpg

IMG_0464.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα