Τι , δεν μπορώ να σας πάρω τηλέφωνο να μου τα ξαναπείτε;telamonas.stokos είπε:Μακαρι να ηταν ετσι keeper....
Ίσως επειδή δεν την έχει διαβάσει κανείς;;; (εκτός απο εσένα και τον shock )telamonas.stokos είπε:Αυτο λεω...και η EULA γραφει απιστευτα πραγματα μεσα αλλα δεν βλεπω να συγκινηθηκε κανεις....
Αυτο ειναι κατι που μου κανει παντα εντυπωση αλλα αμα αρχισω να γραφω τωρα θα τελειωσουμε σε κανα εξαμηνο.Ίσως επειδή δεν την έχει διαβάσει κανείς;;; (εκτός απο εσένα και τον shock )
Πως έμπλεξες τα δικαιώματα σου ως καταναλωτή με την άγνοια χειρισμού του web μόνο,εσύ κι άλλος ένας που ξέρω μπορεί να το κάνει! :tease:keeper7k είπε:Άντε πάλι με τα Windows... Πως τα κολλάτε παντού εσείς οι πιγκουίνοι δεν το καταλαβαίνω :tease:
... BTW και την δεύτερη φορά που θα βάλω linux πρέπει να πάρω τηλέφωνο εσένα ή τον shock να μου πείτε πως θα παίξω mp3 ή DivX video .... οπότε περι δικαιώματος ουδείς λόγος :tease:
Η εγκατάσταση και ο χειρισμός του Linux είναι μια πολύπλοκη διαδικασία μόνο για λίγουςΈνα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του Ubuntu 7.04 είναι ο βοηθός μετανάστευσης, που όχι μόνο βλέπει τα Windows αλλά πέρνει και σημαντικά δεδομένα ώστε να μην χρειάζεται να τα περάστε μόνοι σας.Ειδικά οι χρήστες windows έχουν ένα λόγο να δοκιμάσουν την νέα έκδοση του ubuntu καθώς πολλές από τις πληροφορίες που έχουν αποθηκεύσει τα windows στο σύστημα σας όπως λογαριασμοί σε προγράμματα Instant Messaging πληροφορίες από τον Firefox και τον Explorer ακόμη και τα Wallpapers σας θα τα έχετε και στο linux.
Το σύστημα αναγνωρίζει τα codec που χρειάζεστε και με εύκολο γραφικό περιβάλλον τα εγκαθιστά στο μηχάνημα σας (λ.χ. mp3) μέσω ιντερνετ.
Wally αν ενδιαφερεσαι για ΗDDVD απο Ελλαδα να σου ποσταρω καμμια 10αρια greek sites με στοκαρισμενα μηχανηματα αλλοι ειναι οι λογοι .Wally είπε:Μα δεν πωλουνται HDDVD players στην Ελλαδα ακομα...
ΕDIT:Εργακια εχουμε δει και στα 2 format κυρ Τελαμονα...
Παιχνιδάκι .... σε 3 στα 4 PC που έχω δοκιμάσει δεν εγκαθίσταται κάν (next->next->next->boom!!).shock είπε:Η εγκατάσταση και ο χειρισμός του Linux είναι μια πολύπλοκη διαδικασία μόνο για λίγους
Αγνοια χειρισμού του Web; Σε έχασα παλι ....shock είπε:Πως έμπλεξες τα δικαιώματα σου ως καταναλωτή με την άγνοια χειρισμού του web μόνο,εσύ κι άλλος ένας που ξέρω μπορεί να το κάνει! :tease:
Νόμιμη η αντιγραφή Blu Ray και HD DVD δίσκωνΑκριβως αυτο κανεις τοσα χρονια με το Dvd ? ....LoL
Και τι σημαινει να "κλωτσησουν" ? οταν πρωτοβγηκε το dvd ηταν ξεκλειδωτο ?
Τωρα αν νομιζεις εσυ οτι θα συμφωνησουν οι Κινηματογραφικες να βγαλουν τα εργα τους σε ηδη σπασμενο format ειναι μια αλλη ιστορια...
Απιστευτη ατακα αυτη ..... Μα ειμαστε με τα καλα μας ?Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι εταιρείες παραγωγής και διαχείρισης περιεχομένου θα χρεώνουν ένα αρχικό ποσό ανάλογα με το πόσα αντίγραφα θα έχει δικαίωμα να δημιουργεί ο αγοραστής μίας ταινίας.
το εμμεσο link του Shock είπε:επίσης το ubuntu διαθέτει ένα νέο πρόγραμμα προσθ-αφαίρεσης λογισμικού που πραγματικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμη και η μάνα μου.
LOL τώρα το είδα αυτόΤι σημαίνει αυτό; Ότι οι εταιρείες παραγωγής και διαχείρισης περιεχομένου θα χρεώνουν ένα αρχικό ποσό ανάλογα με το πόσα αντίγραφα θα έχει δικαίωμα να δημιουργεί ο αγοραστής μίας ταινίας.