krem13
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
επιτέλους,μετά από πολύ καιρό (βασικά είχα αρχίσει να ψάχνω λίγο πριν φτιάξω το άλλο σχετικό thread) ήρθε στα χέρια μου ένα a'can! οπότε καιρός για unboxing
κουτί/κονσόλα
αρχίζω με ένα έξτρα χειρηστήριο που πήρα
το κουτί της κονσόλας (το οποίο εκτός από αρκετά ωραίο είναι και πολύ καλής ποιότητας)
λεπτομέρεια 1 ( αρχίζουν τα ψέματα
,διαβάστε και θα καταλάβετε)
λεπτομέρεια 2 ( τα ψέματα "χοντραίνουν"
,τι είναι το cdu-tainment πρώτη φορά το ακούω
)
το πίσω μέρος του κουτιού (MIDE IN TAIWAN...φαίνεται...)
ένα περίεργο περιφερειακό που μάλλον δεν κυκλοφόρησε (κάτι μου θυμίζει το σουλούπι του...)
εσωτερικό (γενικό σχόλιο,έχω την εντύπωση ότι περισσότερη προσοχή δώθηκε στη ποιότητα κατασκευής του κουτιού παρά της κονσόλας...)
η κονσόλα
ο "πάτος"
,τίποτα το ιδιαίτερο
ωπ,επαφές στο πλάι,σε τι να χρησιμεύουν άραγε? ( spoiler,το είχε η τότε κονσόλα κάποιας εταιρίας που το όνομα ξεκίναγε από se και τελείωνε σε ga
)
το χειριστήριο (αρκετά βολικό,με μέτρια όμως ποιότητα κατασκευής,ειδικά τα shoulder buttons είναι δράμα)
και με turbo διακόπτη
to be continued...

κουτί/κονσόλα
αρχίζω με ένα έξτρα χειρηστήριο που πήρα
το κουτί της κονσόλας (το οποίο εκτός από αρκετά ωραίο είναι και πολύ καλής ποιότητας)
λεπτομέρεια 1 ( αρχίζουν τα ψέματα

λεπτομέρεια 2 ( τα ψέματα "χοντραίνουν"

το πίσω μέρος του κουτιού (MIDE IN TAIWAN...φαίνεται...)
ένα περίεργο περιφερειακό που μάλλον δεν κυκλοφόρησε (κάτι μου θυμίζει το σουλούπι του...)
εσωτερικό (γενικό σχόλιο,έχω την εντύπωση ότι περισσότερη προσοχή δώθηκε στη ποιότητα κατασκευής του κουτιού παρά της κονσόλας...)
η κονσόλα
ο "πάτος"

ωπ,επαφές στο πλάι,σε τι να χρησιμεύουν άραγε? ( spoiler,το είχε η τότε κονσόλα κάποιας εταιρίας που το όνομα ξεκίναγε από se και τελείωνε σε ga

το χειριστήριο (αρκετά βολικό,με μέτρια όμως ποιότητα κατασκευής,ειδικά τα shoulder buttons είναι δράμα)
και με turbo διακόπτη
to be continued...