G.O.W.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
255
Κύριοι αύριο 6 Νοεμβρίου (10 μέρες δηλαδή πριν από την ημέρα της Κρίσεως) κυκλοφορεί για τα μηχανάκια μας ένα κλασσικό πιά παιχνίδι του 360.

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQxNiwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του και στη χώρα μας, διαβάστε το παραπάνω αρθράκι. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η σύγκριση σε οπτικό αποτέλεσμα αλλά και επιδόσεις ανάμεσα σε DX10 και DX9 mode.

Για όσους είναι τεμπέληδες :D :D και δεν το διαβάσουν να δώσω μια μικρή περίληψη. Η διαφορά οπτικά είναι ανύπαρκτη και η διαφορά σε επιδόσεις υπαρκτότατη. Μήπως, τελικά, μας κοροϊδεύουν σε κάποια σημεία;

[Xολη]

Eιναι και απο τα ελαχιστα PC FPS που δεν εχουν dedicated servers!! (με λιγα λογια ουσιαστικα no online)

Eπισης θελει 640αρα καρτα στο DX10 για κανονικα textures...

[/Χολη :D ]

Συστηνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

EDIT:Γιωργο τo COD4 ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Σαφως βελτιωμενο απο την MP Beta.Check it out!

Γιατί μου το κάνανε αυτό τώρα που πήρα 360; Γιατί; γιατί; γιατί;

Θα το δοκιμάσω πάραυτα σε 320 8800GTS!!!!!!

Όσο για το on line, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, οπότε έιμαστε καλυμένοι.

Προτείνω να μπει κανονισμός όπου όταν κάποιος χρήστης γράφει για κάποιο σύγχρονο παιχνίδι για PC να αναγράφει δίπλα του και το συνολικό κόστος που απαιτείται για να το παίξει κανείς :goit: :goit: :goit:

Ειδάλλως το θρεντ να σβήνεται απροειδοποίητα :D

Να σου πω. Το έχω ήδη στο 360. Ναι.

Δεν το έχω βάλει ακόμα να δω πως είναι. Τελικά το 360 με ενδιαφέρει πάρα πολύ όπως φαίνεται.

Περιμένω να έρθει και μόλις εγκατασταθεί θα σας πω. Αυτή τη φορά σε 1440 Χ 900 ανάλυση γιατί η 22άρα εκατασχέθη από τη γυναίκα μου.

Μόλις την πάρω πίσω θα σας πω και σε 1600 + πώ; πάει!

Λοιπον,οταν το ειχα δει στο 360,και μαθαινοντας οτι θα βγει στο PC,ειχα σκεφτει ''αντε να δουμε τι θα χρειαζεται για να παιξεις αυτο το πραμα...!!! ''

Εχοντας παιξει ομως αρκετα πλεον το Jericho,εχω να πω οτι αν οι δημιουργοι το θελουν,θα το δουμε και αυτο το παιχνιδι να παιζει σε αρκετα συστηματα πολυ αξιοπρεπως...!!!

Σε αντιθετη περιπτωση,κι αν ακολουθησει το δρομο του Crysis,καλη του τυχη και δε με απασχολει καθολου....

Rygar είπε:
Προτείνω να μπει κανονισμός όπου όταν κάποιος χρήστης γράφει για κάποιο σύγχρονο παιχνίδι για PC να αναγράφει δίπλα του και το συνολικό κόστος που απαιτείται για να το παίξει κανείς :goit: :goit: :goit:
Ειδάλλως το θρεντ να σβήνεται απροειδοποίητα :D
Καλη ιδεα...!!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Η διαφορά οπτικά είναι ανύπαρκτη και η διαφορά σε επιδόσεις υπαρκτότατη. Μήπως, τελικά, μας κοροϊδεύουν σε κάποια σημεία;
Εδώ πολλές φορές δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές, από DirectX 8, σε DirectX 9. (Βέβαια ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός, ότι έχουμε πιάσει τα 3D σχεδόν από την αρχή σχεδόν που εμφανίστηκαν, και δεν έχουμε πλέον τις μεγάλες διαφορές του παρελθόντος, να μας καταπλίξουν. π.χ. το σοκ πού έπαθα παίζοντας την 3DFX έκδοση του Archimedian Dynasty).

Απλά εάν θες the latest & the greatest, θα το πληρώσεις. Αν κάνεις υπομονή, θα είναι πιο στρωτά τα πράγματα. (Ότι γινόταν πάντα δηλαδή. :) )

lol, nomiza oti bgalane to God Of War gia PC... :D

Περιμένω τον θείο να μου το φέρει...

Είμαι πολύ περίεργος πως θα πάει στο pc μου..

Ας μείνει η πειρατεία μακριά από το forum

Ε καλα θα πω στη κοπελα να φυγει...

pirat.jpg

Πλακα κανω!!

Aν ξεκολησετε απο το Crysis thread πειτε κανα hint αν εχετε για τον "General RAAM".

Εφτασα κοντα στο τελος πανω στο τρενο και παπαλα. :D

Τα spoilers με άσπρα γράμματα μέχρι να βάλουμε το αντίστοιχο tag please ;)

Eφαγα 5 λεπτα να προσπαθω να κλικαρω με το mouse κατω απο το ποστ σου ψαχνοντας αν εχεις γραψει κατι ωσπου συνειδητοποιησα οτι αυτο με τα spoilers tag πηγαινε σε μενα. :eviltongue:

AARDVARK είπε:
Eφαγα 5 λεπτα να προσπαθω να κλικαρω με το mouse κατω απο το ποστ σου ψαχνοντας αν εχεις γραψει κατι ωσπου συνειδητοποιησα οτι αυτο με τα spoilers tag πηγαινε σε μενα. :eviltongue:
:tease: :tease: Μην προσπαθείς να κλικάρεις με το mouse - πάτα Ctrl-A :tease: :tease:

Πρωτες εντυπωσεις

Καταρχην,ομολογω οτι το παιχνιδι το περιμενα αρκετα πιο ''βαρυ''....

(Μα τι παθανε ολοι οι κατασκευαστες και μας σκεφτονται ολους εμας τους gamers με παλαιοτερα συστηματα...;; :D :D )

To εβαλα σε 1024x768,ολα medium details και το fraps εδειχνε στις σκηνες με μαχες 28-30 fps,εκτος των σημειων οπου τελειωνε η δραση και φορτωνε την επομενη σκηνη,οπου εκει ομολογουμενως το μηχανημα γονατιζε...!!

Ενταξει,δεν ειναι και τοσο ικανοποιητικος αριθμος,το ξερω,αλλα το παιχνιδι παιζεται ετσι κι ειναι υπεροχο..!!

Δευτερον:Η μεταφορα σε PC ειναι παρα πολυ καλη και ειμαι βεβαιος οτι σε ενα δυνατο -αλλα οχι τερας- PC το παιχνιδι αφηνει πολυ πισω του την εκδοση του 360... :diablotin: :diablotin:

Τριτον:Το παιχνιδι θελει οπωσδηποτε τελευταιους drivers -εβαλα τους 163.75-...

Τεταρτον:Για να ξεκινησει το παιχνιδι εκανε.....3 λεπτα ( !!!!! ) κι εννοειται οτι νομιζα οτι ειχε κολλησει,αλλα εβλεπα οτι ο δισκος διαβαζε και το αφησα ευτυχως να ξεκινησει τελικα.... :D

Συνολικα θα ελεγα λοιπον οτι το παιχνιδι λεει,και λεει πολυ,ειναι ενα ακομη πολυ καλο shooter για τα PC's....

ego pantos pou to paizo, eno paei kala me exei pethanei sta crashes, opos alloste kai poly allo kosmo... :(

crack fix.............

Πίσω
Μπλουζα